Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 2

Tendinte accesorii mireasa 2010

05 Mar 2010, 5751 accesari

Stiri / Tendinte accesorii mireasa 2010

Tendinte accesorii mireasa 2010

Mireasa anului 2010 este o mireasa moderna, lipsita de inhibitii, independenta si foarte temperamentala. Si cum sa demonstrezi mai bine toate aceste trasaturi daca nu prin folosirea culorilor ca si modalitate de exprimare.

Tendintele in materie de accesorii de mireasa in 2010 sunt acelea de a folosi accentele de culoare atat la rochii cat si la accesorii. Marii designeri au lansat o gama larga de accesorii colorate pentru mirese, in culori indraznete, accesorii care dau un aer sic miresei anului 2010.

Locul pantofilor clasici, albi sau crem, este luat de sandale si pantofii in culori senzationale, cu design indraznet care asortati fie cu detaliile colorate de pe rochia de mireasa, fie cu bijuteriile sau accesoriile de par, sunt de mare efect.


Anul acesta se poarta bijuteriile mari, incarcate, opulente in culori puternice care subliniaza temperamentul si independenta miresei moderne. Toate aceste noi tendinte nu se abat de la respectare regulei de baza si anume: evidentierea senzualitatii si feminitatii.

Puteti alege o culoare care sa fie laitmotivul nuntii si sa se ragaseasca in tinuta voastra, culoarea decoratiunilor de nunta si a tortului.Culoarea aleasa va sugera starea voastra de spirit si modul in care priviti viata: portocaliul- optimism si pofta de viata, rosul - pasiune, albastrul - seninatate si calm, rozul - feminitate, verdele - putere si tenacitate.

Galeria de imagini pe care v-am pregatit-o sper sa va usureze alegerile in mometul in care oscilati intre o tinuta calsica sau una indrazneata.

Bafta!

Tendinte accesorii mireasa 2010 #1tort fleurdeliscake.com #2aranjament masa #3tort nunta #4pantofi mireasa jcrew.com #5pantofi mireasa jcrew.com #6aranjament masa #7bijuterii mireasa robertachiarella.com #8pantofi mireasa jcrew.com #9accesorii par mireasa reginab.com #10tort nunta fleurdeliscake.com #11bratara robertachiarella.com #12pantofi mireasa jcrew.com #13aranjament masa ariellaflowers.com #14tort nunta fleurdeliscake.com #15bijuterii mireasa robertachiarella.com #16pantofi mireasa jcrew.com #17bijuterii mireasa robertachiarella.com #18bijuterii mireasa robertachiarella.com #19pantofi mireasa jcrew.com #20bijuterii mireasa robertachiarella.com #21tort fleurdeliscake.com #22bratara robertachiarella.com #23bijuterii mireasa robertachiarella.com #24
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
15 Apr 10, ora 08:13
Din poze ne inspiram si putem gasi produse similare si la noi, mai ieftine. Bijuteriile nu trebuie sa fie obligatoriu veritabile, pantofii pot fi din piele ecologica care e mai ieftina. Eu zic ca se poate!
25 Mar 10, ora 08:37
Interesante tendinte, ore dpdv costuri cum or fi?
Floris

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »