Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 3 martie 2011

03 Mar 2011, 669 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 3 martie 2011

Horoscop - Joi, 3 martie 2011

BERBEC - Ai grija asupra cui iti exerciti azi autoritatea, pentru ca ai parte de interlocutori mult prea sensibili, care vor interpreta gresit atitudinea ta superioara. Ei vor considera ca ai ceva cu ei, ca e atac la persoana, ca sunt critici nefondate, pe cand, din punctul tau de vedere, nu e altceva decat o sarcina pe care functia pe care o ocupi la serviciu te obliga sa o indeplinesti cu un ton ceva mai agresiv. Fii exigent, in ciuda efectelor pe care le ai asupra celor slabi, dar nu te folosi de putere nejustificat.

TAUR - Cineva are nevoie de tine pentru a-ti transmite un mare secret, dar e greu de crezut ca vei putea pastra informatia doar pentru tine. E o marturisire care se cere transmisa mai departe, dar daca cel care are azi incredere in tine pretinde discretie totala, ar fi bine sa nu-l dezamagesti. Atat timp cat el nu a mai spus nimanui ce-l apasa pe suflet, de ce ai face-o tocmai tu? Fii alaturi de el cu un sfat bun si cu un umar de nadejde, pentru ca te priveste ca pe un prieten demn de incredere.

GEMENI - Nu te poti dedica vietii de cuplu asa cum ar pretinde partenerul, pentru ca esti preocupat de alte probleme, mai complicate, probabil de la locul de munca. Te intorci acasa un pachet de nervi, ingandurat si distant, si nu prea dai atentie gesturilor de apropiere care vin de la jumatatea ta. Iti va reprosa ca esti cam rece, ca nu merita el asemenea tratament, dar incerci, astfel, sa-l tii departe de problemele tale. De ce sa-l impovarezi si pe el cu grijile tale, pe care oricum nu le poate rezolva?

RAC - Te indoiesti de sfaturile prietenesti care vin astazi de la un colaborator, caci intuitia iti atrage atentia asupra eventualelor intentii ascunse pe care le-ar putea avea dincolo de amabilitatea sa aparenta. Presimti ca altceva urmareste, ca asa-zisul lui ajutor neconditionat va avea intr-o zi un pret mare de platit si mai bine tii la distanta un prieten fals... Totusi, oricat ai dori sa te descurci pe cont propriu, vei ajunge la concluzia ca singur nu poti duce la capat ce ai inceput si, uneori, trebuie sa accepti si astfel de ajutoare, chiar daca nu ai incredere in ele.

LEU - Iesi in lume, socializeaza, pentru ca acolo, in spatii pline de oameni, se poate afla si sansa ta la fericire. Ca e vorba de prilejul de a cunoaste un prieten devotat sau ocazia unica de a te indragosti din nou, merita sa faci efortul sa stai cat mai mult timp printre semenii tai, oferindu-le tot ce ai tu mai bun in suflet. Un gest de tandrete, un semn de prietenie, nevoia de a comunica in orice imprejurare sunt cateva din momentele perfecte ale acestei zile. Petrece-ti timpul cu cei la care tii si te vei simti mai bogat si mai fericit.

FECIOARA - Erai calm si credeai ca vei continua pe aceeasi linie mult si bine, dar brusc, apare o situatie neprevazuta in planurile tale care da peste cap toata planificarea.

Nu mai e vorba de aceeasi ordine si aceeasi liniste, ci acum trebuie sa te dai peste cap pentru a rezolva repede situatia, altfel lucrurile ar putea lua o turnura greu de controlat. Cu cat e mai spontana reactia ta, cu atat criza va putea fi mai repede stopata, deci nu sta pe ganduri daca e nevoie de o interventie urgenta.

BALANTA - Muncesti mult, dar cu mari satisfactii, pentru ca orice lucru atins de tine se transforma in aur. Ai un talent deosebit de a duce la indeplinire tot ce incepi, si nu oricum, ci cu rezultate dintre cele mai bune, demne de toata lauda. Te apleci asupra unui proiect important, de care depinde reputatia ta profesionala sau chiar viitorul, de aceea nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii, ci iti pui in joc toate resursele pentru un succes de toata frumusetea. E sansa ta de a te evidentia si de a repurta o victorie de top.

SCORPION - Te certi cu toata lumea, dar aceasta este atitudinea care ti se pare potrivita in cazul de fata. Uneori, nu poti rezolva o problema cu duhul blandetii si nici cu prietenie, ci e nevoie de putina agresivitate in ton si de un dram de ambitie. Esti constient ca nu te poti impune daca ai sta cuminte in banca ta, supus in fata celor mai puternici, de aceea iti aduni fortele pentru a te face ascultat. Seful va fi uimit de atitudinea ta de lider si ori te va tine minte pentru sarcini mai dificile, in viitor, vazand de ce esti in stare, ori se va teme de tine, devenind un rival pe masura lui!

SAGETATOR - Gasesti o solutie nesperata la o problema si brusc, totul revine la normal si ajunge mult mai repede la scopul pe care ti l-ai propus. Esti mandru de tine, mai ales daca mai apar si laude, si cand vezi ca ti se confirma valoarea si esti apreciat pentru ceea ce reprezinti, parca si tu capeti mai multa incredere in propria persoana. Treci printr-un eveniment unicat, pe care il vei gestiona cu brio, pentru ca iti pui in joc toate talentele si nu te lasi pana nu ajungi la capat, pentru a pune mana pe succes.

CAPRICORN - Parca nu mai e aceeasi atmosfera armonioasa si calda acolo unde te afli tu. Altadata erai primit cu bratele deschise, cu bucurie, cu caldura. Or acum parca nimeresti in cel mai sumbru loc, in care lumea se plange de tot felul de probleme, de boli, de saracie, incat nu mai ai nicio satisfactie sa intri in contact cu ei. Daca nu-ti prieste acest mediu, fa tot posibilul sa iesi de aici cat mai repede, pentru ca te pot influenta in sens negativ si incepi si tu sa scoti in evidenta doar lipsurile de defectele.

VARSATOR - Nu te preocupa deloc lucrurile materiale, ba chiar abordezi o atitudine relaxata in privinta banilor. Daca sunt, bine, daca nu sunt, nu-i nimic, vor veni ei intr-o zi, de aceea te apleci asupra altor aspecte, mult mai amuzante, ale vietii de zi cu zi. De ce sa-ti impovarezi sufletul cu facturi, datorii si altele de genul acesta, cand exist floricele, copilasi, natura, soare pe cer, dans, muzica, atatea altele de care sa te bucuri? Nu pune la suflet chestiunile care oricum vor avea rezolvare, ci incarca-te de energie pozitiva din tot ceea ce iti poate oferi un dram de bucurie.

PESTI - Ai un presentiment ciudat inaintea unui eveniment despre care nu detii prea multe informatii, dar senzatia pe care ti-o inspira nu-i deloc a buna... Daca tu crezi ca ascunde un risc, mai bine stai deoparte, pentru ca prudenta te poate scapa de orice pericol. Deja primesti diverse semnale subtile cu privire la acel moment critic, si tocmai pentru ca esti avertizat, iti poti lua masuri de precautie. Practic, daca nu te bagi singur in gura lupului, nimic nu te poate afecta, deci nu testa terenul doar daca vezi ca ascunde vreun risc!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »