Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 7 martie 2011

07 Mar 2011, 603 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 7 martie 2011

Horoscop - Luni, 7 martie 2011

BERBEC - Legea intervine intr-un mod mult mai drastic, gata sa sanctioneze erorile sau neadevarurile. Daca tu esti cel care a comis o eroare si ai incercat sa o ascunzi, urmarile sale ies astazi la iveala, cu riscul de a plati o amenda. Daca altii se fac vinovati fata de tine cu un gest necinstit din care ai avut multe de pierdut (imagine, reputatie, credibilitate), astazi balanta poate reveni la normal, pentru ca ti se face dreptate. Minciuna sau tentativele de incalcare a legii sunt in vizorul celor care tin legea in mana.

TAUR - Nu te simti deloc in largul tau, parca te-ai afla numai printre straini care te privesc cu raceala. Orice ai face pentru a le intra in gratii, esuezi si nu poti face chiar orice compromis doar pentru a le fi pe plac. Ai si tu orgoliile tale, principiile tale ferme, si nu poti trece peste ele ca sa fii primit in grupul lor. Mai bine te retragi, decat sa iti strici ziua, caci la fiecare pas vei avea impresia ca cineva te pandeste, te critica sau te priveste cu un dram de rautate. Nici tu nu esti prea sociabil, dar nici anturajul nu te imbie la o comunicare mai facila.

GEMENI - Esti la inceputul unui drum nou si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Lucrurile evolueaza foarte bine la inceput, ceea ce te stimuleaza sa mergi mai departe si sa tintesti din ce in ce mai sus. Viitorul arata foarte promitator privit din acest punct, pentru ca ti se deschid perspective interesante pe care merita sa le urmezi. Abia astepti sa ajungi acolo unde ti-ai propus si cand vezi ca drumul e lin si totul evolueaza ca uns, ai curajul sa pretinzi si mai mult de la ceea ce te asteapta la destinatie. Esti capabil de mai mult decat crezi!

RAC - Te indrepti spre un rezultat care, daca va deveni cat mai curand realitate, te va face foarte fericit. Concentreaza-te asupra acestui tel, pentru ca orice greseala de pe parcurs poate intarzia rezultatele visate. Nu aborda totul ca si cum ar fi o bagatela, oricat de usor ar parea drumul pana acolo, deoarece o atitudine superficiala te-ar putea face sa pierzi din vedere o serie de detalii aparent neimportante dar care vor juca un rol pe parcursul acestei actiuni. Concentreaza-te si nu glumi cu ceea ce-ti trece prin mana.

LEU - Intalnesti azi persoana care iti va oferi solutia ce rezolva problema cea mai complicata a acestui moment si cum drumul se elibereaza ca prin minune, prinzi brusc o energie noua ce te va propulsa mai repede la tinta. Insista, aduna-ti fortele si nu te lasa doborat de birocratia inerenta cu care vei mai intra in contact, pentru ca toate aceste piedici de pe parcurs sunt o proba de incercare pentru tine, ca sa demonstrezi ca iti mentii interesul viu pentru ceea ce ai decis si nimic nu te poate intoarce din drum.



FECIOARA - Arunca o privire inapoi, la inceputul unei actiuni, pentru ca ai uitat sa duci la capat o anumita sarcina. Azi dai piept cu efectele acestei scapari si trebuie sa te intorci din drum acolo unde ai gresit, ca sa repari situatia. E frustrant sa opresti totul in loc din cauza unei banale restante, dar daca o neglijezi la nesfarsit, intr-o zi va deveni sursa unui esec greu de reparat. Acum inca se mai poate face ceva pentru a trece peste, deci nu mai amana sa te ocupi de acel aspect pe care l-ai lasat pe linie moarta.

BALANTA - A sosit vremea unei investitii majore, pe care probabil o planifici de ceva vreme dar tot nu erau intrunite conditiile optime pentru a o pune in aplicare. Te simti in stare sa-i dai startul acum, ai acumulat informatiile necesare, ai toate resursele la dispozitie, deci mai e nevoie doar de forta de a decide startul. Acum e momentul, nu mai amana, pentru ca ceea ce cumperi acum are un rol important in confortul vietii tale de zi cu zi. devii cu ceva mai bogat si esti foarte mandru de tine!

SCORPION - Ceva lipseste pentru ca planurile tale sa ajunga acum la o finalizare. Desi cauti cu infrigurare o solutie, momentan ea nu apare. Atmosfera este cam sumbra in preajma ta si esti influentat negativ de cei din anturaj care nu discuta decat despre probleme, lipsuri, esecuri, boli... Toate aceste informatii care iti ajung la ureche te intristeaza si pe tine, ba chiar incepi sa le scoti in evidenta si pe ale tale, incat totul devine un cor al plangerii in care fiecare spune ce il doare. Greu de crezut ca un astfel de dialog are efecte benefice...

SAGETATOR - Este o zi cu evenimente placute, relaxante, care au darul de a te linisti, dar si de a te limpezi in unele privinte. Vestile care sosesc te bucura si te ajuta sa-ti recapeti optimismul cu privire la scopul pe care l-ai ales. Te bucuri de simpatia oamenilor cu care intri in legatura, pentru ca degaji un aer tonic, proaspat, pe care lumea il apreciaza. Cine te are astazi alaturi ca prieten sau colaborator, are multe de castigat, pentru ca devii o sursa de energie pozitiva pentru toti.

CAPRICORN - Iti vine o idee noua care merita pusa in practica, dar momentul nu e potrivit unui nou inceput. Esti foarte ocupat, prins in alte treburi mult mai complicate, si trebuie sa amani startul spre noua directie. Poate e doar scanteia care aprinde focul si ar fi bine sa nu renunti la cheful care-ti vine acum, ci sa lasi lucrurile sa se sedimenteze, pana una - alta, dar sa pastrezi interesul viu pe mai departe! Elibereaza-te de celelalte sarcini in care esti blocat, ca sa te poti dedica dupa aceea complet noului proiect care mocneste in mintea ta.

VARSATOR - Banii se si termina la un moment dat, deci, daca tocmai s-a epuizat o sursa financiara pe care te-ai bazat o perioada, trebuie sa iei unele masuri drastice de acum inainte: sa cauti o noua sursa de venit si sa nu te atingi pentru nimic in lume de banii planificati in alte directii. Nu intra in economii, pentru ca exista riscul sa ramai si fara ceea ce ai pus deoparte. Pe de alta parte, e posibil ca azi sa reusesti sa te achiti de o datorie care iti statea pe cap ca o povara.

PESTI - Te asteptai la alte rezultate in actiunea pe care ai dus-o pana in acest punct, de aceea esti dezamagit si iti pierzi interesul sa duci mai departe ce ai inceput. Sunt rezultate mediocre, cu totul altfel decat cele pe care le-ai sperat, incat te tenteaza sa opresti totul aici. Atat timp cat nu se intrevede nimic interesant la orizont, te gandesti ca nu are niciun rost sa continui. Totusi, exista uneori si rezultate modeste care te pot satisface pe moment, devenind punctul de plecare spre ceva si mai bun in viitor.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »