Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 8 martie 2011

08 Mar 2011, 620 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 8 martie 2011

Horoscop - Marti, 8 martie 2011

BERBEC - Esti cuprins de o dorinta noua careia nu-i poti rezista si, la asemenea consum de energie, ar fi pacat sa stai degeaba. Implica-te intr-o actiune interesanta, importanta, in care iti pui in valoare calitatile si atu-urile, deoarece ai putea iesi printre primii. Tot ce implica o anume confruntare de forte te poate propulsa in frunte, pentru ca ai si ambitie si curaj de a te lupta cu rivalii tai cei mai puternici. Avantajele altora nu te intimideaza, ci te stimuleaza si mai mult.

TAUR - Trebuie sa bati la usa unui specialist de la care astepti o solutie salvatoare sau o aprobare, fara de care nu poti trece mai departe la etapele urmatoare ale planurilor tale. Tine minte ca uneori e nevoie de supunere, de un dram de umilinta pentru a fi pe placul celor mai puternici decat tine, pentru ca iti poti netezi calea spre succes numai daca il magulesti un pic pe cel de la care astepti ajutorul. Intra cu capul plecat si cu un ton amabil pe usa oricarei institutii si sa vezi ce usor se rezolva toate!

GEMENI - Privesti spre viitor cu mult optimism, convins ca totul va iesi bine in privinta planurilor la care iti aduci contributia. Esti genul de om care reuseste sa-ti mentina tonusul pozitiv chiar si in miezul celor mai complicate actiuni, iar aceasta atitudine te va ajuta sa ajungi mult mai usor la scopurile propuse. Nu renunta sa spui ca orice se poate, pentru ca gandirea pozitiva face minuni. Nimeni nu te poate influenta daca tu esti convins ca detii toate atu-urile pentru un succes deplin.

RAC - Daca ceva nu a iesit, anterior, din prima incercare, nu renunta la idee. Ai putea incepe totul inca o data iar a doua oara lucrurile ar putea merge mult mai bine. Uneori, nu sunt intrunite toate conditiile unui succes din prima, de aceea trebuie sa iei o pauza, sa te detasezi de toate, si apoi, dupa ce se vor sedimenta unele aspecte, sa o iei de la capat. Trebuie doar sa eviti erorile pe care le-ai facut prima oara si sa demonstrezi ca, intre timp, ai mai acumulat ceva experienta. Timpul e cel mai bun profesor!

LEU - Nu trebuie sa renunti astazi, in ciuda multiplelor obstacole pe care le ai de trecut, deoarece succesul apare numai in urma unor eforturi mai mari ca de obicei. Se stie ca ai o ambitie de neoprit atunci cand ai ceva important de rezolvat, si trebuie sa te folosesti de vointa aceasta pentru ca nu ajungi usor la roadele sperate. Nimeni nu te poate opri din avant atunci cand iti intra ceva in cap, si, chiar daca pe parcurs dai piept cu o multime de hopuri, acestea mai mult te stimuleaza decat te tin pe loc. Asa da exemplu de vointa!

FECIOARA - Fa-ti bagajele pentru ca se prefigureaza o calatorie interesanta la orizont.

Poate o viitoare vacanta pe care incepi de pe acum sa o planifici in cele mai mici amanunte sau o invitatie de ultima ora venita de la un prieten de a iesi undeva impreunam poate asa, ca de 8 martie. Preocuparea ta se indreapta in special spre mijloacele de transport, fie ca te duci cu masina in service, fie ca umbli prin show-room-uri dupa o eventuala achizitie in acest sens, fie ca urci in masina si pleci unde vezi cu ochii.

BALANTA - Esti rasfatat de gesturi de simpatie, de afectiune, de prietenie, ziua de 8 martie fiind dovada vie ca exista multa lume care tine la tine. Fie ca esti coplesit de flori si daruri, fie ca esti invitat la o cafea sau la o seara mai festiva, este momentul ideal pentru a te simti bine si a uita de toate. Dragostea pluteste in aer si este dovedita prin gesturi de tandrete dintre cele mai intense, incat azi poti avea garantia ca cineva te iubeste cu adevarat.

SCORPION - Nu te lasa influentat de gesturile ceva mai agresive care vin de la unii, deci uita de atractia ta spre provocare si prefa-te ca nu le vezi. Unii nu vor intelege cum de poti ramane atat de impasibil, dar esti de parere ca, cel putin azi, trebuie sa-ti pastrezi calmul si sa nu reactionezi la tot ce se petrece. Consideri ca prudenta si simtul masurii sunt de preferat, pentru ca, daca te lasi furat de ispita, nu va iesi tocmai bine pentru tine si pentru ceilalti. Se stie ca devii o furtuna atunci cand esti zgandarit, deci mai bine nu...

SAGETATOR - Te plictisesti repede, de aceea vei sta foarte atent la orice gest, oricat de mic, ce te poate scoate din monotonia acestei zile. Chiar daca nu primesti ceea ce ai sperat, vei sti sa profiti de ocaziile care se ivesc pentru a face altceva decat de obicei. Schimba programul oricat de putin si deja te vei simti mai bine, pentru ca nu esti genul de om care sa se complaca in rutina arhi-cunoscuta. Chiar si o banala veste poate aduce un plus de prospetime intr-o zi ce ar fi putut fi de-a dreptul terna.

CAPRICORN - Dreptatea vine, in cele din urma, demonstrandu-ti-se concret ca merita sa ai rabdare pana ce lucrurile revin la normal. Chiar daca ai impresia ca esti blocat intr-o zona sumbra, in care esti mereu dezavantajat, intr-o zi roata se intoarce si adevarul iese la iveala, in beneficiul tau. Nu insista sa demonstrezi ca ai dreptate acum, cand nu sunt intrunite conditiile unei victorii, ci incearca sa astepti intelept si calm momentul tau de glorie, chiar daca acum suferi din cauza incorectitudinii altora. Nu pentru mult timp...

VARSATOR - Oboseala se acumuleaza pentru ca ai foarte multe lucruri de facut, incat esti nevoit sa lucrezi mai mult decat de obicei. Stai peste program sau iti mai iei de lucru si pentru acasa, deoarece nu reusesti sa te incadrezi in doar 8 ore de program normal. Chiar daca extenuarea devine la un moment dat maxima, consideri ca merita efortul, deoarece la finalul zilei vei vedea deja roadele concrete ale eforturilor tale supra-omenesti. Insista si nu te lasa coplesit de oboseala; mai e putin si gata!

PESTI - Ai asteptat mult finalul acestei etape, incat aproape ca nu mai credeai ca vine vreodata, dar iata ca rabdarea de care ai dat dovada este rasplatita din plin. Rasufli usurat ca totul s-a terminat, pentru ca ai ajuns la roadele visate pentru care ai muncit atata! Finalul se masoara in rezultate palpabile, poate si cu o componenta financiara destul de bine reprezentata, ca atare ai de ce sa fii mandru pentru toate eforturile de pana aici. Nu te apuca imediat de altceva, ci ramai o vreme la nivelul atins, bucurandu-te de rezultate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »