Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 19 martie 2011

19 Mar 2011, 663 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 19 martie 2011

Horoscop - Sambata, 19 martie 2011

BERBEC - Nu ai prea multa incredere in fortele proprii si nu ai niciun chef sa te implici in vreo activitate care ti-ar consuma energia, de aceea refuzi orice invitatie de a te alatura unor activitati mai dinamice. Vrei sa fii lasat in pace, sa te bucuri de o zi tihnita, departe de miezul tuturor evenimentelor, pentru ca ai mare nevoie de o zi doar pentru tine. Chiar daca unii ar spune ca dai dovada de egoism prin aceasta atitudine retrasa, tu stii cel mai bine ce iti prieste cel mai mult in acest moment.

TAUR - Tot calmul cu care ai inceput ziua es6te dat peste cap de galagia creata de un grup de persoane care da buzna in calea ta. Daca erai pasiv si lipsit de energie, aceasta infuzie poate fi benefica, deoarece te ajuta sa scapi de apatie si astenia de primavara, gata de o aventura noua., dar daca tot ce-ti doreai azi e putina odihna, nu primesti deloc cu bucurie aparitia agitata a prietenilor tai. Tu decizi daca vrei o zi mai calma sau una mai agitata, ca sa stii cata energie sa investesti in tot ce se petrece in jurul tau.

GEMENI - Parca toate merg de-a-ndoaselea azi si oricat te-ai stradui sa depasesti piedicile, parca ele devin tot mai mari. De fapt, mergi dintr-o situatie proasta in alta, caci ceea ce incepe prost nu se va redresa pe parcurs. Pornind intr-o actiune noua cu stangul, generezi o reactie in lant de situatii neplacute. Daca vezi ca un lucru nu merge din prima, nu insista, pentru ca nu vei depasi acest hop usor, deci mai bine lasi totul deoparte, pentru o alta zi, cand piedicile se vor ridica de la sine. Nu insista sa duci mai departe ceva ce merge defectuos de la primii pasi.

RAC - Daca pleci la drum, la destinatie te asteapta un grup mai larg de persoane care te primeste cu bratele deschise, ca pe un oaspete de onoare. Vestile cele mai bune vin astazi de departe, de la distanta mare de casa, deci n-ar fi rau sa iei legatura cu prietenii tai din alte localitati sau cu cei dragi din strainatate. Daca ai ocazia de a porni intr-o calatorie, atat deplasarea pana la destinatie cat si ceea ce se petrece la capat te incanta la maximum, pentru ca atmosfera e vesela, optimista si animata.

LEU - In anturajul tau obisnuit apare astazi o persoana inteligenta care monopolizeaza discutia. Desi poate suferi un pic, in sinea ta, ca nu atragi tu mai mult toata atentia, fii totusi atent la povetele care vin de la aceasta persoana, pentru ca ai multe de invatat de la ea. Devine ca un profesor pentru toti cei prezenti si se bucura de popularitate tocmai datorita informatiilor utile pe care le are de transmis. Dialogul este constructiv, pentru ca iti ofera o multime de raspunsuri si solutii interesante.



FECIOARA - Numai tu stii cum sa gestionezi sumele de bani pe care le detii ca sa nu lasi nicio datorie neachitata. Esti atent la cele mai mici costuri, nu arunci banii pe fereastra, pentru ca numai spiritul econom care te conduce astazi te va ajuta sa-ti achiti toate platile fara sa declansezi dezechilibre greu de adus dupa aceea la normal. mai bine esti prevazator si nu te arunci in cheltuieli prea mari si te rezumi la strictul necesar, pe cat posibil! Daca mergi la cumparaturi, ia bani putini cu tine, ca sa nu existe tentatia de a cheltui.

BALANTA - Nu suporti rutina care s-a instalat in unele activitati cu care te-ai obisnuit si vrei deja o schimbare. Chiar daca rutina e benefica, pentru ca te ajuta sa te concentrezi mai bine la toate detaliile, totusi parca nu te poti multumi cu atmosfera terna si lipsita de noutate. Numai de tine depinde sa schimbi cumva aerul, pentru ca a te complace mai departe in monotonie si banal nu e in beneficiul tau. Cauta ceva care sa improspateze situatia sau pleaca din locurile de care te-ai plictisit...

SCORPION - Grijile pot fi alungate daca fugi de singuratate si daca te alaturi unor grupuri mai mari de persoane de la care sa te molipsesti de putina buna dispozitie. Chiar si o singura persoana sa ai aproape sau sa iti petreci ziua in familie, tot e mai bine decat sa stai singur, doar cu tine insuti, pentru ca izolarea nu iti prieste, ci ofera cadrul perfect pentru a scoate la iveala regrete, resentimente sau amintiri neplacute. Fa tot posibilul sa fii alaturi de oameni cu tonus mai bun decat tine!

SAGETATOR - Informatia pe care o primesti astazi de la un prieten are un efect energizant asupra ta, ca o portie noua de benzina. Prinzi alt chef de munca, doresti sa pornesti ceva nou si interesant si e bine sa bati fierul cat e cald. Entuziasmul specific oricarui inceput trebuie folosit din plin, pentru ca totul va inainta foarte repede. Se stie ca esti o fire impulsiva, care are nevoie doar de o scanteie ca sa ia foc, dar energia care te cuprinde astazi are efecte benefice, pentru ca te propulseaza repede direct la tinta.

CAPRICORN - Nu esti multumit de roadele eforturilor tale si incepi sa-ti gasesti singur defecte. Daca tu nu ai o impresie buna, cum ai putea pretinde ca ceilalti sa aprecieze ce ai facut, ca atare asteapta-te si la critici severe de la cei care judeca faptele tale. Parca le suporti mai greu, dar le accepti totusi, pentru ca recunosti ca nu ai facut tot ce se putea pentru a ajunge la rezultate mai bune. Chiar daca stii ca ai gresit, totusi privesti cu ostilitate la cei care au tupeul sa te judece...

VARSATOR - Un prieten iti face o promisiune si ai din nou incredere in viitor, pentru ca se naste speranta in sufletul tau, altfel decat inainte, si crezi cu tarie ca ceea ce spune acum va deveni intr-o zi realitate. Daca acest prieten a mai promis si altadata ceva similar si s-a tinut de cuvant, atunci ai toate motivele sa crezi in el si sa astepti cu optimism interventia sa finala. Felul in care se achita de promisiune va influenta major si viitorul relatiei voastre.

PESTI - Iubirea e tot ce ai mai scump pe lume, pentru ca relatia voastra se cladeste din ce in ce mai solid sub ochii vostri. Exista un schimb excelent de emotii, de vorbe dulci, de promisiuni credibile, deci se poate vorbi de o zi in care fericirea pluteste in aer. Evenimentele pe care le traiti azi in doi sunt cu totul speciale. Daca abia acum apare cineva nou in calea ta, ai putea simti ceva cu totul special, pentru ca atractia e reciproca si puternica. O idila este pe cale sa se nasca!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »