Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 20 martie 2011

20 Mar 2011, 595 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 20 martie 2011

Horoscop - Duminica, 20 martie 2011

BERBEC - Te indoiesti de sansa exceptionala care ti se ofera pe tava si, daca mai stai mult pe ganduri, s-ar putea sa o pierzi. Pe de alta parte, acum ti se ofera o a doua sansa de a rezolva o problema pe care prima oara nu ai reusit sa o duci la un nivel satisfacator. Arunca o privire si descopera acel subiect care a ramas in coada de peste, pentru ca acum te poti ocupa de el cu succes. A doua oara, lucrurile vor merge mult mai bine, deoarece ai de partea ta norocul care, la prima ta incercare, lipsea din bagaj.

TAUR - Te remarci extrem de usor prin personalitate puternica si un caracter ferm, incat, daca ai putea folosi aceasta zi de duminica pentru activitati profesionale, ai putea fi printre cei victoriosi in competitii importante. Poti iesi primul intr-o confruntare de forte, dar atu-ul tau, in acest caz, nu e nici puterea, nici autoritatea, asa cum incearca altii sa se evidentieze, ci stapanirea de sine. Ramai cu picioarele pe pamant in momentul culiminant si nu te pierzi cu firea, si duci totul la capat cu maturitate si calm.

GEMENI - Daca pleci la drum, ai mare grija, deoarece se poate ivi o rasturnare neplacuta de situatie care nu te va lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Ba chiar se poate anula complet calatoria din cauza unui aspect care nu tine de tine, ci de proasta organizare a altora. Daca trebuie sa ajungi la cineva, te poti trezi cu surpriza ca suni la usa lui si acesta nu e de gasit, de aceea ar fi bine ca, inainte de plecare, sa verifici inca o data daca la capat te asteapta cineva si daca toate detaliile sunt conform planificarii. Daca nu, te intorci acasa suparat...

RAC - Ai planuri mari legate de viitorul tau profesional iar discutia pe care o porti azi cu o persoana demna de tot respectul, are un efect mobilizator asupra ta. Iti da alt chef sa te apuci de treaba, sa urci mai sus, sa mergi mai departe, devenind un bun exemplu pentru tine. Daca el a ajuns prin efort si munca atat de departe, daca mergi pe acelasi drum, sub indrunmarea sa, ai multe de invatat si vei ajunge si tu intr-o zi la acelasi nivel superior. Implica-te serios la treaba si accepta faptul ca ai multe de invatat de la aceasta persoana.

LEU - Starea ta emotionala este legata de apropierea unui eveniment pe care toata familia il asteapta cu interes maxim. Pregatiti impreuna un moment care are un rol in destinul comun, de aceea emotiile voastre dau in clocot. Totusi, desi te simti extrem de ciudat, emotiile sunt costructive, pentru ca nu stai degeaba asteptand sa vina timpul respectiv, ci pregatesti momentul cu multa energie, pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect. Te bucuri si de sustinerea familiei si, alaturi de cei dragi, ajungi mai repede la rezultate bune.

FECIOARA - Chiar daca planurile pe care ti le-ai facut pentru azi sunt complet rasturnate de un detaliu neprevazut, tu nu stai sa-ti plangi de mila ca sa cauti de ce ai avut ghinion, ci iti canalizezi imediat energia si atentia spre o alta aventura.

Nu are rost sa te cramponezi de un plan esuat, cand exista atatea altele de facut. Chiar daca punctul cel mai important al zilei nu iese conform viselor tale, apuca-te de altceva, pentru ca alternativa poate iesi mai bine chiar decat planurile initiale. Cand o usa se inchide undeva, se deschide altundeva o fereastra!

BALANTA - Esti un justitiar prin definitie si, daca descoperi ca cineva te-a mintit, iei masuri extrem de severe. Intuitia ta nu greseste, ci iti dai seama imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, de aceea te vei folosi de simturile tale pentru a scoate la iveala adevarul si pentru a pedepsi vinovatii. Nu poti accepta nici macar micile ipocrizii amicale, ci, daca ai ceva de spus, spui adevarul pe sleau, lasand la o parte diplomatia. Esti de parere ca lucrurile importante trebuie exprimate sincer si ferm, fara sa omiti detaliile care ar putea deranja pe cineva.

SCORPION - Te simti excelent in societate, printre oameni, deci fa tot posibilul sa nu stai singur nicio clipa. Doar in colective largi de oameni, chiar si pierdut prin spatii publice aglomerate, cum ar fi o vizita la mall sau o manifestare publica in aer liber, te simti ca nou, pentru ca primesti energie din comunicarea cat mai variata cu oamenii. Nimeresti intr-un anturaj vesel, tonic, in care distractia e la ea acasa, si te-ai putea integra si tu foarte bine printre ceilalti, pentru ca te poti exprima liber, fara inhibitii si fara complexe.

SAGETATOR - Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor. Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui. Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in poblema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca este un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.

CAPRICORN - Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti. Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

VARSATOR - Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect. Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!

PESTI - Banii sunt principalul impediment care nu te lasa sa duci la capat un proiect important. E nevoie de o infuzie majora de capital, dar nu ai banii respectivi deocamdata, iar a incepe abia de acum sa aduni ceva, ar prelungi asteptarea prea mult. Ori gasesti rapid alta solutie, ori renunti la planurile tale, cautand altele ceva mai accesibile ca pret. Ar fi absurd sa te implici intr-o actiune care implica sume exorbitante cand banul nu se prinde de tine, ca atare lasa pretentiile de imbogatire pentru altii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »