Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 21 martie 2011

21 Mar 2011, 623 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 21 martie 2011

Horoscop - Luni, 21 martie 2011

BERBEC - Te implici serios in sarcinile de serviciu, chiar daca nu e vorba decat de rutina cotidiana. Te ocupi de o serie de proiecte banale in fond, dar fara de care nu poti trece la etapa urmatoare. Sunt maruntisuri aparent nesemnificative, dar daca le-ai ignora, intr-o zi vei descoperi ca au fost obligatorii in cursul firesc al evenimentelor. Mai bine le duci acum la indeplinire decat sa te intorci altadata inapoi pentru ele. Sunt usor de rezolvat, dar necesita atentie si o buna organizare.

TAUR - Muncesti cu spor si cu satisfactii depline, pentru ca eforturile tale alaturi de echipa din care faci parte sunt apreciate si duc la rezultate excelente. Dupa atata munca, vine si vremea culegerii roadelor si, pentru ca acestea sunt la un nivel bun, apare si motiv de sarbatoare. Impreuna cu colegii tai, simti nevoia sa celebrezi victoria pentru ca ati vaslit impreuna, cot la cot, pentru a ajunge la acest nivel. Un succes il genereaza pe altul, de aceea, influentat de bucuria reusitei, deja stabilesti un alt plan de atins cat mai curand.

GEMENI - Ca sa nu arati lumii ca ai si latura ta sensibila, incerci sa faci haz de orice, chiar si de emotiile proprii, dar auto-ironia nu te ajuta sa scapi de aceste trairi extreme. Ar trebui sa recunosti sincer ca ceea ce se petrece in jur te afecteaza, ca sa nu lasi impresia nici ca ai fi un om insensibil, si nici ca ai fi superficial. Daca simti nevoia sa sari in sus de bucurie, fa-o, daca simti nevoia sa plangi, fa si asta, pentru ca emotiile tale cele mai profunde vor sa fie exprimate liber. Te vei simti mult mai bine dupa ce le vei descatusa!

RAC - Cariera ta trece printr-un moment dificil, in care ai senzatia ca esti neglijat, ca nu ti se respecta opiniile, iar mania persecutiei te face sa vezi in jur doar inamici. E o proba de incercare prin care trebuie sa demonstrezi ca esti capabil sa faci compromisuri pentru marile tale scopuri, constient ca nu poti ajunge la un nivel superior fara sa renunti pe parcurs la pretentii, la orgolii, la principii... Daca altii mai puternici decat tine iti cer sa cobori stacheta, ar fi bine sa accepti, cu speranta ca iti vei lua intr-o zi revansa.

LEU - Fii atent la gesturile aparent amicale ale celor din jur, pentru ca, sub masca asa zisei amicitii, s-ar putea afla intentii negative din care ai putea avea de pierdut. S-au infiltrat in mediul tau de prieteni si oameni lipsiti de scrupule, care nu se dau inapoi nici de la la minciuna, nici de la tertipuri incorecte, doar pentru a-si asigura lor ascensiunea. Fii mai exigent daca observi in jurul tau astfel de gesturi si nu trece cu vederea ceea ce pare strigator la cer. Ia masuri dure imediat ce le descoperi, altfel cei cu intentii marsave isi vor atinge scopurile in dezavantajul tau.

FECIOARA - Un vis frumos se destrama sub ochii tai si e normal sa fii dezampgit si sa suferi.

Se pare ca ai ridicat prea sus stacheta, fara sa-ti masori fortele obiectiv si realist. Nu ai forta de a trece peste impas cu capul sus, ca sa te concentrezi asupra altui scop, ci stai si iti analizezi esecul in detaliu, gasindu-ti numai defecte. Oricat de responsabil ai fi de esecul la care ai ajuns, nu are rost nici sa te auto-pedepsesti, nici sa-ti torni cenuusa in cap, ci doar sa intelegi lectia care ti-a fost oferita si sa tii minte sa nu repeti si altadata greseala de acum.

BALANTA - La spiritul combativ care te ghideaza astazi, ar fi bine sa te implici in argumentari incinse, in competitii intelectuale, in discutii in contradictoriu, pentru ca ai argumente puternice de a te face ascultat si a avea ultimul cuvant. Mintea merge brici, comunicarea curge ca unsa, deci ai la tine toate resursele necesare de a obtine o victorie de toata frumusetea in domenii in care inteligenta e cheia. Daca te asculta un profesor, daca te cheama seful la raport sau daca dai un examen scris sau oral, poti lasa o impresie foarte buna!

SCORPION - Se vede ca ai ceva pe suflet, dar nu ai puterea nici de a recunoaste deschis ce te doare, si nici dorinta de a lasa pe cineva sa ti se bage pe sub piele. Ai nevoie de liniste, de singuratate, pentru ca ai impresia ca nimeni nu te intelege si problema trebuie sa raamna doar a ta. Un pic de discretie nu strica, dar daca problema e grava, la un moment dat iti va fi extrem de greu sa o tii doar pentru tine. Daca ai gasi persoana potrivita careia sa te confesezi, of-ul initial nu va mai parea la fel de apasator. Alege-ti cu grija confidentul, pentru ca nu oricine merita incredere!

SAGETATOR - Este o zi frumoasa in care inima ta tresalta de bucurie, pentru ca evenimentele pregatite pentru astazi sunt direct dedicate sufletului. Ca e vorba de satisfactii minore, dar carora tu le dai o importanta aparte, sau ca e vorba de momente superbe in cuplu, ti se citeste pe chip fericirea. Oricum ar fi vremea de afara, pentru tine e primavara, soarele straluceste pe cer si toate merg in directia cea buna. Ai motive certe de satisfactie si, datorita lor, reusesti sa iti incarci bateriile cu tonus pozitiv si entuziasm.

CAPRICORN - Pentru ca ai fost neglijent cu banii si ai cheltuit in nestire intr-o directie inutila, acum suporti consecintele. Ba mai sufera si altii alaturi de tine si regreti amarnic excesele de odinioara. Acum iti dai seama ca ar fi trebuit sa fii mai cumpatat, ca nu ar fi trebuit sa arunci banii in acea directie de-a dreptul absurda, pentru ca se apropie un moment care ar fi folosit mai eficient acei bani. Acum e prea tarziu sa intorci timpul si sa recuperezei banii pierduti, dar e o lectie buna sa nu mai arunci banii pe fereastra in perioade grele.

VARSATOR - Prinzi un val prielnic ce te propulseaza cu cateva etape in avans, deci ai motive sa fii multumit de felul cum evolueaza unele proiecte importante. Poate intalnesti exact eprsoana de care aveai nevoie pentru a-ti rezolva o problema, poate descoperi singur o idee geniala care te scoate din impas sau pur si simplu te afli in locul potrivit in momentul propice pentru a atinge un scop important. E o chestiune de noroc la mijloc, dar si una de ambitie, si cum le ai pe amandoua azi de partea ta, ar trebui sa insisti acum pentru a-ti implini un vis maret.

PESTI - Trebuie neaparat sa pleci la drum pentru ca e nevoie de tine undeva in alta localitate pentru a analiza o problema si a oferi o solutie. Fara sa vezi lucrurile direct la fata locului, nu poti intelege situatia, deci lasa deoparte orice activitate si prezinta-te acolo. Vei descoperi pe viu ce a provocat acest dezechilibru si vei vedea lucrurile din alt unghi decat cei direct implicati. Vei fi primit ca pe salvatorul tuturor, pentru ca, detasat de miezul evenimentelor, descoperi mai usor cauza, efectele, dar si raspunsul la intrebarea care ii macina pe toti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »