Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 23 martie 2011

23 Mar 2011, 605 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 23 martie 2011

Horoscop - Miercuri, 23 martie 2011

BERBEC - Soseste o veste care are un efect eliberator asupra psihicului tau si incepi sa privesti din nou mult mai optimist viitorul. Familia iti este alaturi intr-un astfel de moment si te incurajeaza sa mergi mai departe, dar iti ofera si un exemplu personal demn de urmat. Ei te sfatuiesc sa nu te abati de la reguli, de la adevar, de la lege, pentru ca numai asa iti vei atinge marele scop. Mai bine sa ti se spuna unele lucruri direct in fata decat pe ocolite, pentru ca adevarul e de preferat.

TAUR - Te afli in fata unui reprezentant al puterii si atitudinea sa superioara te intimideaza. Nu ai curaj sa spui ce gandesti, ramai cuminte in banca ta si astepti sa scapi cat mai repede de aceasta confruntare, pentru ca nu te simti in forma maxima pentru a-i face fata asa cum ar trebui. Se va folosi de autoritate, de tupeu, de condescendenta, pentru a-i supune pe ceilalti si cum te prinde intr-o faza usor umila, isi va exercita puterea si asupra ta. mai bine taci si suporti, pentru o zi, anonimatul.

GEMENI - Discuti cu oricine iti iese in cale pentru ca ai multe de spus lumii! Peste tot, legi usor conversatii, dialogul merge struna iar ideile pe care le impartasesti sunt si pe placul altora. La talentul tau cu totul special de a-ti argumenta parerile, la calitatile pe care le investesti in actul comunicarii, ai putea avea succes deplin in activitati in care cuvantul este esential: vanzari, mass-media, seminarii, examene. Esti mester in vorbe si cuceresti imediat atentia auditoriului.

RAC - Desi ai la dispozitie mai multe alternative de a ajunge la capatul proiectului inceput, impasul in care ai ajuns te tot tine pe loc. Este enervant sa stii ca la capat te asteapta atatea lucruri frumoase, iar tu bati pasul pe loc in acest punct mort. Nu depinde de tine sa depasesti acest moment critic, ci tot ce trebuie sa faci e sa astepti sa se ridice piedica si sa mergi mai departe. O vreme totul stagneaza, dar ai suficienta rabdare de a astepta clipa cand toate vor reveni la normal. Foarte curand totusi, deci gandeste pozitiv!

LEU - Te indoiesti ca sensul in care evolueaza lucrurile duc acolo unde ai sperat si te gandesti, inca de pe acum, la un plan de rezerva ca, in cazul in care apare un obstacol greu de trecut, sa poti continua totusi pe cea de a doua varianta. Nu te lasa influentat de cei care critica ideile tale, important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa le materializezi cu mijloacele pe care le ai la dispozitie. Carcotasi si critici se vor gasi oricand si oriunde, dar nu ei detin solutii la probleme tale, ci tu!

FECIOARA - Toate merg de-a-ndoaselea la serviciu si daca pornesti ziua cu stangul, asa o vei duce pana la final.

Esti neindemanatic, nu te poti concentra eficient, mai ales daca te ocupi de activitati in care atentia trebuie sa fie maxima. Scapi obiecte din mana, gresesti la calcule si la masuratori, esuezi in acele detalii pe care altadata le stapaneai cu dibacie, dar azi se leaga nimic. Din cauza atator hopuri minore, nu poti duce la finalizare ce ai inceput iar obstacolele te fac sa prelungesti prea mult termenele de predare.

BALANTA - Vestile de departe te intristeaza iar relatia cu persoanele aflate in alte localitati merge defectuos. Distanta are un efect negativ asupra psihicului tau, pentru ca atunci cand esti departe de locul in care se intampla anumite lucruri, nu poti intelege corect ce se petrece acolo. De departe, vezi mai subiectiv situatia si lasi loc de scenarii cu tenta negativa. Nici daca pleci la drum, sa ajungi direct la fata locului, nu ai parte de evenimente mai placute, pentru ca legaturile cu alte locatii de pe harta sunt motiv de stres si suparare.

SCORPION - Ai numai motive de satisfactie pe parcursul zilei, pentru ca si banii si dragostea au ceva bun de oferit. Ori banul este sursa fericirii tale, deoarece el te ajuta sa-ti satisfaci un capriciu, ori iubirea devine cel mai de pret aspect al acestei zile si, cand iubesti si ai si garantia ca esti iubit, toate ti se par frumoase in jur. Exista motivatii concrete de care te poti bucura cu adevarat si care iti deschid perspective sigure spre o viata mai frumoasa. Apreciezi tot ce ai la dispozitie!

SAGETATOR - Stii sa combini perfect emotia si ratiunea, pentru a conlucra impreuna intr-un sens comun. Daca ceea ce faci e pe placul tau, rezultatele vor fi pe masura pasiunii pe care o investesti. De fapt, nici nu ai putea sa duci la capat un proiect daca nu ai avea si unele afinitati de natura emotionala, pentru ca inima are un cuvant puternic de spus. Ratiunea doar completeaza ceea ce porneste sufletul, caci ambele laturi ale personalitatii tale se manifesta perfect intr-o noua directie.

CAPRICORN - Ai un talent aparte de a insufleti atmosfera cu o vorba buna, cu o idee interesanta, pentru ca azi simti nevoia sa aduci un suflu nou in mediul in care te afli. Tu vii cu cele mai incitante initiative, si ceilalti vor primi cu bucurie ideile tale, pentru ca le sunt pe plac si lor. Ceva deosebit trebuie sa se intample astazi in viata ta personala, un moment ce poarta nota de unicat si pe care nu il vei uita prea curand. Ba chiar poti spune ca ceea ce traiesti azi cu atata pasiune te face fericit!

VARSATOR - Seful cere de la tine si mai mult, daca vede ca esti capabil sa duci la capat orice gen de activitate. Cu cat te implici mai serios, cu cat iti asumi responsabilitati mai grele, cu atat ridici mai sus stacheta valorii tale si ceilalti vor avea pretentii din ce in ce mai mari de la tine. Poate e in avantajul reputatiei si ascensiunii tale profesionale, dar nu e si in avantajul puterilor tale, pentru ca, dand mai mult si mai mult cu fiecare noua sarcina, vei ajunge sa te epuizezi fizic si mental.

PESTI - Nu pune la suflet micile ciondaneli de astazi, pentru ca ele nu contin nimic rautacios sau agresiv. Sunt simple contradictii ca intre prieteni, pentru ca, trebuie sa recunosti, nu poti avea pretentia ca toti sa gandeasca la fel ca tine. Unii au alte preferinte, alte gusturi, alte ganduri, si chiar daca nu sunt in asentimentul tau, nu inseamna ca ar avea ceva cu tine. Fii tu cel flexibil, maleabil si adaptabil la atatea opinii contrare, ca sa nu se ajunga la dispute inutile. Accepta varietatea de gusturi si de opinii!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »