Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 24 martie 2011

24 Mar 2011, 533 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 24 martie 2011

Horoscop - Joi, 24 martie 2011

BERBEC - Solutia la problema ta actuala se afla in trecut, deci concentreaza-te un pic asupra unor evenimente de odinioara pe care le-ai gestionat foarte matur, fara sa te pierzi cu firea. Emotiile de acum sunt foarte intense, dar reusesti sa le tii bine sub control, pentru ca esti constient ca totul va ajunge la nivelul sperat numai unei bune coordonari intre minte si suflet. De data aceasta, latura ta rationala trebuie sa isi spuna cuvantul inaintea sentimentelor ca sa eviti eventuale erori din cauza influentelor din afara.

TAUR - Ai multe de facut, dar reusesti sa duci repede la indeplinire toate sarcinile pentru ca nu sunt foarte dificile. Sunt chestiuni marunte, dar s-au adunat mai multe in acelasi timp si trebuie sa te ocupi odata si-odata si de ele, altfel vor deveni la un moment dar coplesitoare prin cantitate si volum, nu prin gravitate. Ia-le pe rand una cate una si te vei elibera incet de intreaga lista de sarcini minore. Datorita faptului ca sunt treburi destul de simplu de rezolvat, ziua va trece repede si nu vei fi foarte stresat.

GEMENI - Cel care reprezinta puterea suprema in fata ta (parintele, profesorul, seful cel mare) devine inamicul numarul unu in planurile tale. Iti interzice sa actionezi asa cum te-ai decis si iti cere altceva, te indruma intr-o alta directie, si se foloseste de prerogativele sale pentru a te face sa te supui. Cand altul e mai presus de tine, nu prea te poti opune, deci e in avantajul tau sa joci cum ti se canta, ca sa nu atragi ostilitatea celui care detine puterea, caci se poate folosi de ea pentru a lua masuri.

RAC - Retinerile sunt mult mai puternice decat dorinta de a merge mai departe si pana la urma te vor opri din elan, fara sa mai ajungi acolo unde ti-ai propus. Poate e doar o dovada de prudenta, pentru ca nu ai curajul sa treci peste toate obstacolele care ti se pun insistent in cale. Consideri ca daca s-au adunat atatea hopuri in acelasi timp, inseamna ca e un avertisment de care trebuie sa tii cont. Daca treci peste ele fara sa fii atent la aceste semnale de alarma, intr-un final ai putea descoperi ca ai pierdut timpul in zadar si mai bine stateai pe loc.

LEU - Criticile si replicile dure care vin din toate partile te vor influenta negativ, pentru ca, desi nu-ti place sa arati ca esti o fire sensibila, toate aceste motive de enervare devin la un moment dat prea mari, de netolerat. Ar fi bine sa nu raspunzi la fel de agresiv, pentru ca lucrurile ar putea denatura si mai mult si de la o banala contradictie sa se ajunga al o disputa periculoasa, care te va afecta profund la nivel psihic.

Daca tu taci si suporti, il vei dezarma si pe cel care te ataca acum cu vorbe dure.

FECIOARA - Fii foarte atent cum manevrezi banii, pentru ca exista in preajma ta un pericol ce ti-ar putea crea mari neplaceri. Ori este vorba de intentii negative din partea unei persoane care sta cu ochii pe banii tai, ori de tentatia ta de a face o eroare, cu speranta ca nu va avea urmari nefaste, dar vai, efectele rele te asteapta la cotitura. Fii prudent in tot ce este legat de bani, fie ca umbli cu ei concret, fie ca sunt doar promisiuni de castig in perspectiva, pentru ca s-ar putea sa nu ai nimic de castigat de aici.

BALANTA - Desi totul pare frumos si promitator la suprafata, tu presimti ca dincolo de aceste aparente incantatoare se afla si o latura ascunsa din care ai putea avea de pierdut. Poate nu e rau sa te informezi acum ce se poate ascunde in spatele mastii atractive, ca sa nu te lasi furat de aparente inselatoare. Dar nu exagera totusi, gasind nod in papura la orice pas, pentru ca ar putea fi o sansa unica, pe care nu o vei primi si a doua oara daca o tratezi cu atata suspiciune! Cantareste bine ce merita si ce nu!

SCORPION - Nu stii cum sa reactionezi in situatia de fata, pentru ca ceva iti spune ca ar fi mai bine sa nu te bagi, dar spiritul tau combativ te impinge si pe tine in lupta. Controleaza-ti reactiile, pentru ca ai putea declansa tensiuni suplimentare acolo unde totul s-ar putea rezolva cu calm si cu rabdare, dar pentru ca nu reusesti sa pastrezi o limita in energiile tale, riscul de a gresi e mare. Numai prudenta si un dram de toleranta te-ar putea tine departe de conflicte.

SAGETATOR - Dai cu banii si in gaste, dar nu te preocupa prea mult viitorul tau financiar. Esti convins ca ai suficiente resurse de a face mereu rost de alti bani si, in fond, banii sunt facuti sa circule, de ce sa-i tii la saltea? Daca iesi azi la cumparaturi, esti un dezastru, pentru ca te atrag atat de multe obiecte scumpe, incat ai putea veni acasa fara niciun ban in buzunar. Incearca sa te rezumi la strictul necesar, dar e greu de crezut ca vei avea limite cand vrei sa-ti schimbi toata garderoba dintr-un foc!

CAPRICORN - Esti capabil sa faci si unele compromisuri in cariera, fara de care nu poti ajunge acolo unde ti-ai propus. Orgoliile si intransigenta nu iti sunt de folos, ca atare tine-le sub control cand vine vorba de confruntari importante, de intrevederi la nivel inalt, de conflicte de natura profesionala grava. Decat sa o tii pe a ta si sa fii sanctionat, mai bine mai cobori un pic stacheta si mai treci de la tine diverse aspecte. Seful apreciaza mai mult o atitudine supusa si flexibila, decat una rigida si fixista.

VARSATOR - Desi nu ai niciun chef sa pleci azi la drum, cele mai norocoase lucruri se petrec la distanta de casa. Fa-ti bagajele si pleaca unde vezi cu ochii, pentru ca doar asa apare sansa de a trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru o surpriza placuta. Evident, daca nu calatoresti, nu ai de unde sa stii ce pierzi, dar daca ai ocazia de a traversa o anumita distanta, pe parcursul se ivesc evenimente placute iar la destinatie te asteapta cele mai interesante vesti.

PESTI - Este o zi cu doua directii diferite de evolutie: ceea ce incepe prost se termina excelent si ceea ce sperai sa ajunga la succes, poate esua. Ca atare sa nu fii niciodata atat de sigur ca totul ramane pe aceeasi linie de la un capat la altul, ci trebuie sa ramai alert la tot ce se petrece, pentru ca nu stii niciodata cand se intoarce roata. In orice situatie cu iz negativ exista si ceva bun, deci cauta punctul de alb in marea de negru si nu te lasa coplesit doar de probleme.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »