Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 30 martie 2011

30 Mar 2011, 659 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 30 martie 2011

Horoscop - Miercuri, 30 martie 2011

BERBEC - Dragostea este planul celor mai emotionante momente si esti toata ziua cu capul in nori, visand departe. Poate tocmai ai vazut pe cineva si ti s-au aprins calcaiele din nou si se naste exact atmosfera perfecta pentru primavara care se instaleaza. Ceea ce-ti spune persoana iubita intre patru ochi te face sa te simti ciudat, de parca nu stii cum sa interpretezi promisiunile sale. Ca doreste un viitor impreuna sau vrea doar sa traiti clipa in doi? Daca te-ai deschide si tu mai mult, relatia voastra s-ar lega serios!

TAUR - Nu esti deloc sigur pe ceea ce faci si ai nevoie in permanenta de o confirmare care sa-ti dea curajul sa mergi mai departe. Daca vezi in ochii celor din jur incredere, atunci poate ai fi si tu ceva mai relaxat, de aceea stai cu ochii la ceilalti ca sa intelegi din gesturile lor daca te aproba sau nu. Chiar si cea mai mica suspiciune daca ai observa-o la cineva, te-ar trage mult inapoi si nu ai mai avea puterea sa incerci. Dar ai noroc: primesti suficiente incurajari de pe margine.

GEMENI - Entuziasmul cu care ai pornit spre noua directie care s-a deschis paleste rapid cand dai piept cu primele obstacole. Nu le-ai prevazut, ai fost prea sigur pe reusita acestei actiuni, fara sa te gandesti si la problemele care se pot ivi pe parcurs. Ele au inceput deja sa apara si e frustrant, pentru ca-ti taie tot elanul. Nu renunta la energia initiala, ci doar canalizeaz-o mai eficient, ca sa nu o consumi repede si apoi sa abandonezi sensul ales. Fii constient ca nu se ajunge usor la rezultate.

RAC - Faci echipa foarte buna cu jumatatea ta, pentru ca fiecare contribuie la demersul de azi cu alte calitati. Va uniti fortele intr-un sens comun si ceea ce se ridica din eforturile voastre va satisface pe amandoi deopotriva. Va bucurati de o colaborare fructuoasa, in care va armonizati excelent ideile si planurile pentru ca fiecare sa aiba ceva de castigat. Niciunul nu se simte exclus, neglijat, eclipsat de celalalt, pentru ca va consultati in permanenta si va completati excelent. Poti fi multumit de relatia voastra!

LEU - Ai un chef fantastic de ceva nou, palpitant, care sa-ti puna cel mai bine la treaba energia in exces. Daca nimeni nu da startul unei initiative noi, vei face tu primul pas spre aventura dorita. La cheful grozav de implicare ce te copleseste, vei face pasi mari spre scopul tau cel mai inalt. Atat timp cat iti mentii acest tonus maxim, aceasta energie pozitiva si, mai ales, increderea in reusita finala, nimic nu te poate opri din drum. Ambitia te ajuta sa-ti implinesti astazi o dorinta si vei fi foarte multumit de ceea ce primesti.



FECIOARA - Nu pune la suflet criticile si rautatile celor din jur, pentru ca unii nu-si dau seama ca sunt malitiosi. Lor li se pare normal sa-ti spuna franc in fata ce gandesc, or tu nu esti in cea mai buna pasa emotionala ca sa primesti parerile lor cu detasare. Pune ratiunea in prim plan, nu sentimentele, pentru ca azi vei lua cele mai bune decizii numai daca-ti asculti intuitia si ratiunea. Inima ar putea privi lucrurile gresit, subiectiv desigur, si daca-i dai numai ei ascultare, ai putea interpreta eronat o situatie pe care creierul o intelege matur.

BALANTA - Incearca sa accepti ca unele situatii pot fi apreciate diferit de cei din jur, deci nu toti pot avea aceleasi gusturi, la fel ca tine. Ceea ce tie iti place foarte mult, nu e musai si pe placul celui de alaturi, ca atare nu-ti impune doar propriile preferinte. Sunt momente cand o situatie poate satisface mai multe gusturi simultan, dar nu si astazi, cand unii vor fi complet impotriva acelor lucruri care sunt altora pe plac. Gusturile nu se discuta, deci incearca sa iti folosesti toleranta si diplomatia in astfel de situatii.

SCORPION - E o placere sa iei legatura cu cat mai multa lume, pentru ca cel mai bine te simti azi in medii aglomerate, inconjurat de personalitati extrem de variate. Pui accent pe comunicare, ai intotdeauna ceva de spus iar conversatiile se leaga de la sine. Ai ocazia de a face noi cunostinte, de a calatori, de a contacta persoane din localitati indepartate sau chiar de a vorbi in limbi straine, si toate acestea iti satisfac din plin cea mai mare placere a zilei: relationarea.

SAGETATOR - Nu considera obstacolul de azi ca un risc major de a rata ce ai inceput, ci ia-l ca pe o provocare. Dificila, ce-i drept, dar pe care o poti gestiona cu maturitate. Ai ceva de invatat si din acest mare hop, si anume ca niciodata nu trebuie sa renunti cand totul pare pierdut, pentru ca intotdeauna exista o cale de iesire chiar si din cele mai sumbre situatii. Aduna-ti fortele, recapata-ti increderea in reusita si continua lupta. Nu renunta pentru nimic in lume atunci cand e mai greu, pentru ca vei vedea ca totul se rezolva!

CAPRICORN - Foloseste-ti ambitia care te ghideaza astazi pentru a rezolva acel plan in care te-ai impotmolit de la o vreme. Acum vei gasi mult mai usor solutii, pentru ca ai un as in maneca: optimismul. Inainte ti s-a parut totul mult mai greu, aproape imposibil, pentru ca l-ai luat pe nu in brate si nu credeai nici tu ca poti depasi impasul. Acum crezi cu tarie ca totul e posibil si astfel piedicile cele mai grele ti se vor parea un fleac. Pastreaza aceasta atitudine pozitiva pana la capat!

VARSATOR - Ai intrat in criza de timp si te cuprinde panica si nu dai randament maxim atunci cand impinge un termen limita de la spate. Esti influentat negativ si de cei din anturaj care, in loc sa te sprijine ca sa ajungi mai repede la capat, te trag inapoi cu povesti cu tenta negativa despre esecuri, sanctiuni si alte evenimente nefaste care ar putea surveni daca nu duci la capat ce ti-ai propus. Singur, nu va fi usor, dar decat cu asemenea tovarasi care-ti impuie capul cu probleme, mai bine fara!

PESTI - E foarte motivant sa vezi ca visul tau cel mai mare prinde contur din ce in ce mai clar la orizont. Chiar daca esti constient ca nu ai ajuns inca la capat, esti sigur ca vei ajunge acolo curand si merita efortul sa duci mai departe ce ai inceput. Ti se cere un dram de rabdare, efort si ambitie si scopul tau va deveni realitate. De la idee pana la fapta mai e doar un pas, dar depinde mult si de capacitatea ta de a te implica pentru a-ti materializa gandul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »