Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 29 martie 2011

29 Mar 2011, 608 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 29 martie 2011

Horoscop - Marti, 29 martie 2011

BERBEC - Norocul apare de unde te astepti cel mai putin, ca atare nu trebuie sa subestimezi imprejurarile banale, cele pe care le cunosti deja pe din afara sau cele care de obicei inspira distractie si superficialitate. O veste exceptionala soseste din senin si transforma aceasta zi intr-una de mare succes. Profita imediat de ocaziile bune, pentru ca sunt unicat, apar o singura data, si efectele lor depind numai de capacitatea ta de a actiona imediat. Fii spontan, prompt, rapid in reactii, norocul nu asteapta!

TAUR - Banii nu iti inspira prea multa stabilitate, de fapt exista mai multe aspecte incerte in viata ta care te fac sa privesti in jur cu teama si maxima precautie. Nu-i rau sa fii precaut, dar nici sa vezi peste tot doar pericole nu e bine, pentru ca asa nu mai ai curajul sa faci nimic care inspira un risc cat de mic. Ia-ti inima in dinti si depaseste aceasta stare sensibila, pentru ca nu esti deloc atat de slab pe cat crezi. Ia problema in maini cu fermitate si nu te lasa pana nu o duci la capat cu brio.

GEMENI - Timpul te preseaza si incepi sa-ti pierzi cumpatul cand vezi ca se apropie termenele limita de tine. Organizeaza-te mai eficient, nu-ti asuma mai multe sarcini decat poti indeplini in timpul scurt pe care-l ai la dispozitie, altfel stresul va deveni insuportabil pe ultima suta de metri. Tu esti vinovat ca te-ai implicat in atat de multe activitati care incep deja sa te copleseasca. Aglomeratia din viata ta trebuie reparata dupa anumite reguli, deci scoti de pe lista ceea ce nu e obligatoriu, nu e urgent sau mai poate fi pasat si la altii.

RAC - Relatia cu persoanele mai in varsta este in prim plan, pentru ca astepti de la o astfel de persoana un verdict extrem de important sau apelezi la experienta lor de viata pentru a rezolva o chestiune majora. Iti indrepti cu respect atentia asupra celor maturi care au trecut prin situatii similare. Le urmezi sfaturile orbeste, cu incredere deplina. Chiar daca ei privesc lucrurile prin prisma varstei lor si tu esti mai modern, esti de acord ca mai ai inca de invatat si ei stiu cel mai bine ce e de facut.

LEU - Se vede ca te preocupa ceva grav si nici nu auzi ca ceilalti se distreaza si gasesc in ceea ce se intampla si latura luminoasa. Esti coplesit de o problema, desi nu pare sa fie doar a ta, ci una generala, in care sunt implicate mai multe categorii sociale, si o transformi in principalul motiv de stres al acestei zile. Ar fi bine sa atragi de partea ta oameni tineri, veseli si optimisti, pentru ca mediul in care ai nimerit te trage inapoi cu necazuri, griji si motive de tristete.

Scapa de acest mediu!

FECIOARA - Cu calm si cu multa rabdare, rezolvi cu brio o problema. Pentru ca totul revine la normal, incepi sa le relaxezi si tu pentru ca ce a fost mai greu a trecut. Numai cu un dram de cumpatare si cu capul limpede, poti lua deciziile corecte si potrivite situatiei de fata, ca atare incearca sa cantaresti lucrurile numai prin prisma ratiunii tale. Nu asculta influentele din afara, fii realist si descopera exact ce este de facut in situatia data, caci tu singur poti gasi raspuns la orice intrebare.

BALANTA - Esti plin de elan care merita investit in activitatea de care te ocupi astazi. La asemenea energie si chef de munca, vei face pasi mari spre finalul acestui proiect, pentru ca sub mainile tale se cladesc roade promitatoare. Nu te lasi pana nu duci ce ai inceput la un nivel satisfacator care sa-ti inspire ideea ca te apropii vertiginos de final. Nu conteaza cat de obosit vei fi la finalul zilei, pentru ca acum te preocupa cel mai mult sa treci la etapele urmatoare cat mai repede.

SCORPION - Te afli intr-un mediu ceva mai rigid unde nu ai voie sa te exprimi liber, asa cum ai dori. Exista cineva cu ochii pe tine gata sa te sanctioneze in cazul in care spui ceva nepotrivit. Parca ar fi seful de fata si, ca sa nu lasi impresie proasta, esti atent la orice gest, la orice miscare. Te simti controlat si, intr-o atmosfera atat de stricta, nici randament nu dai, pentru ca ti-e frica sa te manifesti asa cum esti tu de obicei. Ti se interzice cam tot ceea ce, altadata, era comportament firesc pentru tine.

SAGETATOR - Desi de obicei esti un om de lume care gaseste rapid subiecte de conversatie cu oricine, de data aceasta te simti ca printre straini. Comunici greoi, esti retras, preferi sa stai doar cu tine insuti, pentru ca cei din anturaj nu-ti inspira prea multa incredere. Mai bine ramai cuminte in banca ta, pentru ca nu e o zi favorabila destainuirilor si discutiilor presa sincere, ca nu cumva sa spui despre tine si ceea ce nu trebuie. Tacerea e de aur, deci pretuieste-o in momentul si locul potrivit.

CAPRICORN - De data aceasta, ratiunea va fi cea care va extrage concluzia finala, deci, oricat de greu ti-ar fi sa ramai surd la sfaturile inimii, trebuie sa lasi mintea sa decida. Inima ar fi influentabila, de aceea trebuie sa te prefaci ca nu auzi pe cei care umbla la coarda ta sensibila. Este o lupta intre ceea ce ti-ar placea si ceea ce trebuie sa faci si, in aceasta confruntare de forte, se pare ca obligatia va castiga. Nu faci ceva pentru ca iti place, ci pentru ca e nevoie de acel gest chiar in acel moment.

VARSATOR - Daca esti nervos si orice te scoate din sarite, cauta sa faci echipa cu o persoana care nu-ti seamana, pentru ca prin calmul sau te va trage si pe tine de maneca. Risti sa jignesti pe cineva cu atitudinea ta combativa, pe care ar fi bine sa o folosesti in mod constructiv, pentru a-ti argumenta o parere, pentru a convinge auditoriul, pentru a te face auzit in multime, dar evita totusi agresivitatea. Daca intreci masura, se va gasi cineva sa iti atraga atentia.

PESTI - Ai cam abandonat directia spre care ai pornit candva cu mult entuziasm, dar parca astepti de undeva o minune care sa-ti dea din nou chef de actiune. Ai noroc, stimulentul poate aparea chiar azi, dar numai de tine depinde sa-i dai curs. Daca stai prea mult pe ganduri, tot intrebandu-te daca e momentul potrivit sa mergi in aceasta directie, entuziasmul poate pali din nou la primul hop. Profita, asadar, de energia fantastica insuflata de acel aer proaspat care apare in calea ta si bate fierul cat e cald!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »