Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 25 aprilie 2011

25 Apr 2011, 641 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 25 aprilie 2011

Horoscop - Luni, 25 aprilie 2011

BERBEC - Nu suporti lenea sau rutina, ci vrei ceva palpitant. Vei profita de orice ocazie care te scoate din casa pentru a-ti pune un pic adrenalina in miscare. Sportul sau plimbarile prin natura s-ar potrivi de minune cu energia de care dai dovada, deci fa tot posibilul sa nu transformi si aceasta zi in alt motiv de mancat si dormit in nestire. Te vei simti excelent dupa un efort oricat de mic si daca nimeni nu te invita, mobilizeaza-i tu pe toti.

TAUR - Cand esti provocat, e o placere pentru tine sa-ti argumentezi punctul de vedere cu tot felul de idei citite din carti. Experienta acumulata anterior va conta enorm pentru a-ti asigura victoria intr-o eventuala disputa intelectuala, dar trebuie sa demonstrezi ca ai dreptate cu un ton cat mai diplomat. Nu te lasa influentat de nervii interlocutorilor tai, ci discuta cu ei cu mult calm si toleranta, pentru ca doar asa ii vei convinge ca ai dreptate.

GEMENI - Laudele au un efect mobilizator asupra tuturor, ca atare nu uita cat de important e sa spui o vorba buna si sa apreciezi meritele celor din jur, chiar daca nu esti intru totul entuziasmat de ceea ce au realizat ceilalti. O apreciere, chiar si ipocrita, atrage simpatia oricui. Lauda bucatele gazdei, apreciaza vinul gospodarului, fa complimente cu privire la toaletele doamnelor din jur si ai sa vezi ca o vorba de acest fel deschide orice usa si face pe oricine sa zambeasca. Si tie ti-ar placea acelasi lucru!

RAC - Rupe de la gura ta si da si altuia, pentru ca este o zi buna sa fii generos. Chiar daca nu se poate spune ca esti bogat, si un leu daca ai da altuia aflat in suferinta ar conta enorm. Nu uita sa daruiesti, asadar, gaseste forma cea mai accesibila de a darui ceva din putinul tau, fie ca e o donatie, o pomana, un ajutor prietenesc de la care nu astepti nimic inapoi, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce vei face acest gest. Dar daca oferi, fa-o cu draga inima si tine totul numai pentru tine, nu face din asta un motiv de bravada.

LEU - Te gandesti la o schimbare de directie in cariera, dar nu trebuie sa pornesti pe noul drum la voia intamplarii. Mai e nevoie de o perioada de studiu, de informare, de analiza a directiei spre care te indrepti si, la nevoie, chiar sa ceri un sfat specializat, ca sa nu faci o alegere gresita. Exista o persoana mai in varsta in preajma care te poate indruma foarte bine si discutia cu el va fi un bun schimb de experienta. Candva, in viitor, vei vorbi despre acest moment ca fiind unul decisiv pentru succesul tau de mai tarziu.

FECIOARA - Fii corect in aprecieri si nu te arunca la o concluzie daca nu cunosti lucrurile in profunzime.

Fii sigur ca ai adunat toate informatiile necesare si ai invartit situatia pe toate partile, ca nu cumva sa emiti o opinie incorecta sau partiala. Informeaza-te din surse sigure inainte de a extrage concluzia finala si mai ales detaseaza-te de miezul evenimentelor. Daca incerci sa exprimi o parere cat esti direct implicat, ai putea fi subiectiv si nu tocmai corect in estimare.

BALANTA - Esti la o rascruce de drumuri si ai doua cai diferite de mers, dar desi ambele au multe de oferit, tu ai atractie doar spre una din ele. Nu te lasa insa atras de prima varianta, ar fi bine sa cunosti ceva si din a doua directie pe care o ai la dispozitie, ca nu cumva sa alegi ceva si mai apoi sa descoperi ca ar fi fost mai buna a doua varianta. Nu te arunca la primul impuls, mai amana un pic decizia si pune in balanta cele doua propuneri ca sa fii sigur ca ai ales corect.

SCORPION - Daca ai programata vreo intalnire pentru azi, nu te astepta ca celalalt sa fie parolist si sa vina la ora exacta. Este o zi in care orice contact poate cunoaste amanari, intarzieri, blocaje de comunicare, tocmai de aceea trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si toleranta ca sa poti suporta nazurile celor cu care intri in contact. Nici tu nu esti mai serios, deci poti ajunge la o intalnire si cu doua ore mai tarziu, gasind o scuza oarecare. Cu o gluma poti salva situatia, dar imaginea ta are de suferit.

SAGETATOR - Sufletul tau tanjeste dupa ceva drag, dar nu ai parte de asa ceva. Te simti singur, neimplinit, dezamagit de ceea ce primesti de la cei pe care-i iubesti, ca atare se poate spune ca ceva lipseste din viata ta pentru a zambi cu toata inima. E o stare trecatoare, tu esti un optimist prin excelenta, deci vei gasi imediat altceva de care sa te agati pentru a-ti recapata tonusul pozitiv. Daca ceva anume nu ti se ofera, multumeste-te cu ceea ce primesti in schimb, pentru ca poti fi fericit si cu atat de putin...

CAPRICORN - Stai cu ochii pe bunurile de valoare, pentru ca sunt vizate de un pericol. Ori inchei o afacere paguboasa, ori cineva iti creeaza un prejudiciu, si la originea acestui risc se afla o intentie negativa a unei persoane care nu prea te are la inima. Descoperi, cu aceasta ocazie, cine iti este prueten si cine nu, pentru ca cel care atenteaza la bunurile tale face parte dintre inamici. Ia masuri, daca tot ai descoperit cine nu te place, ca sa ii limitezi cat mai mult accesul la lumea ta.

VARSATOR - Se stie ca esti un visator prin definitie, dar uneori visele tale se mai si destrama. Privesti cu ochii tai cum se darama proiectul pe care l-ai ridicat din atatea ganduri bune si pe moment esti derutat si trist. Nu te crampona de acest esec trecator, ci concentreaza-te imediat asupra altui tel, dar fii totusi realist cand iti stabilesti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e in avantajul tau, caci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pamant!

PESTI - Este o zi superba pentru a socializa, a calatori, a sta de vorba cu lumea. Esti in largul tau in orice mediu te-ai afla dar cel mai bine te simti in spatii largi, in locuri publice, acolo unde ai ocazia de a schimba idei cu ceilalti. Faci impresie excelenta acolo unde apari tu, pentru ca ai o atitudine de invingator care atrage atentia asupra sa. Pui accent si pe felul cum te imbraci, si pe comportament si stil de comunicare, de parca ai presimti ca cineva ar sta cu ochii pe tine, cu scopul de a-si face o impresie despre tine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »