Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 24 aprilie 2011

24 Apr 2011, 719 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 24 aprilie 2011

Horoscop - Duminica, 24 aprilie 2011

BERBEC - Te afli in compania unor persoane care nu te stimuleaza la dialog. Ori monopolizeaza toata discutia si te simti eclipsat ori de cate ori incerci sa spui ceva, ori se plang intruna de propriile lor probleme, incat nu mai are nimeni loc de ei. Aproape ca regreti ca ai acceptat sa-ti petreci ziua in aceasta companie, considerand ca ar fi existat locuri mult mai placute de vizitat. Aproape ca e o zi ratata din cauza alegerii gresite a anturajului, dar daca presimti din start ca nu va iesi bine, mai bine pleci din acest spatiu.

TAUR - Nu poti avea pretentia ca cei dragi sa-ti tina partea cu orice ocazie, pentru ca si ei au principiile lor, in care cred cu tarie, ca atare nu astepta de la ei doar vorbe bune si aprecieri. Chiar daca uneori te mai critica, nu o fac cu rautate, ci cu dorinta de a te trage de maneca si a reveni cu picioarele pe pamant. Totul e sa nu pui la suflet micile animozitati care mai apar azi in preajma ta, de parca unii ar uita ca e o zi speciala, in care duhul blandetii ar trebui sa-i insoteasca la tot pasul. Fii tolerant!

GEMENI - Discuti cu un prieten care are un efect mobilizator asupra ta. Iti da un chef nebun de actiune, de schimbare, de noutate si, daca ii urmezi sfaturile, multe planuri ce pareau blocate vor reporni in forta, se unde se vede ca aveai nevoie de un stimulent cat de mic pentru a-ti recapata increderea in rezultatele pe care le visezi. Datorita acestui impuls sosit de la un prieten dinamic, incepi din nou sa speri ca visul tau se va implini foarte curand, dar urmeaza-i indeaproape indrumarile, pentru ca are un rol benefic in viata ta.

RAC - Asteptai numai lucruri frumoase de la aceasta zi, dar se vede ca iar te-ai lasat furat de iluzii si ceea ce primesti nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Daca ai fi fost mai realist, acum ai fi fost mai multumit de ceea ce primesti, dar in mintea ta ai creat castele de nisip si acum descoperi ca nu au trainicie. Trezeste-te din visare inainte de a cadea de la inaltimea marilor tale sperante si accepta realitatea asa cum e. Nu pretinde de la nimeni mai mult decat pot ei oferi si nici tu nu promite prea multe!

LEU - Nici nu te asteptai la evenimente atat de placute in plan sentimental, pentru ca auspiciile sunt de-a dreptul favorabile exprimarii intense a sentimentelor. Ai sansa sa te indragostesti din nou iar timpul petrecut cu persoana iubita capata o conotatie serioasa, de parca s-ar discuta despre nunta, despre formarea unei familii, despre un viitor in doi. Tot ce faceti impreuna, umar la umar, e de bun augur, de aceea trebuie sa i te dedici intru totul jumatatii tale care, la randul sau, iti este alaturi pe deplin.



FECIOARA - Ceva lipseste pentru a te putea bucura de aceasta zi cu adevarat. Ori starea de sanatate nu e tocmai buna incat nu ai niciun chef de plimbare, vizite sau mese imbelsugate, ori compania nu e chiar cea mai placuta, pentru ca s-au infiltrat in preajma ta si oameni care au de spus doar necazuri si lipsuri. Cum sa te relaxezi cand peste tot planeaza o atmosfera sumbra, si nu apare nimic care sa te scoata din aceasta pasa... Te simti obosit, chiar daca e o zi libera, si nu-ti prea prieste Pastele.

BALANTA - Esti un generator de emotie, sentimente si iubire, si le oferi tuturor cu generozitate. Nu conteaza cine e omul cu care intri azi in contact, pentru ca tu ai aceleasi vorbe bune de transmis si aceleasi ganduri pozitive de emis in eter, de parca ai in suflet o iubire universala, pe care o daruiesti fara sa astepti nimic in schimb. Aceasta iubire va lasa urme in jurul tau si intr-o zi toate aceste gesturi bune se vor intoarce inzecit spre tine prin daruri venite de sus! Esti un exemplu de daruire si marinimie!

SCORPION - Ai un vis in minte dar nu il mai poti pastra doar pentru tine. A sosit momentul ideal sa il expui si altora, ori pentru ca ai putea descoperi in preajma ta pe cineva care ar putea contribui la materializarea planului tau, ori pentru ca esti prea entuziasmat ca sa mai tii totul in secret. Poti gasi, asadar, un tovaras de nadejde care sa se alature visului tau, de parca ar avea si el aceleasi asteptari de la viata, deci ce-ar fi sa va uniti fortele in acelasi sens?

SAGETATOR - O zi departe de griji si probleme e de bun augur, pentru ca iti mai faci ordine in ganduri si descoperi idei noi spre care poti porni in curand. Povestesti rudelor cu care te intalnesti ce anume astepti de la visele tale si cand vezi ca si ei apreciaza ceea ce intentionezi sa faci, parca prinzi si mai mult curaj sa duci mai departe ceea ce visezi. Primesti aprecieri sincere pentru planurile tale de viitor si gandurile bune care sosesc ca raspuns la destainuirile tale vor contribui si ele la succesul final.

CAPRICORN - Nu te gandi si azi la bani si probleme financiare, ci incearca sa te rupi cumva de acest subiect, dar orice ai face, tot la el revii, pentru ca a devenit o obsesie generala. Cu oricine te intalnesti, numai despre salarii mici si datorii mari discuti, incat nu e nicio placere sa conversezi. Daca poti evita aceste subiecte, ai putea avea o zi relaxanta, ca atare stinge din start dialogul daca vezi ca tinde spre domenii financiare. Nimeni nu are cu ce se lauda in acest domeniu, deci mai bine discutati despre cozonac si vreme.

VARSATOR - Poti culege azi roadele unei erori financiare sau descoperi ca ai calculat gresit resursele financiare si nu poti duce la indeplinire un scop major. Banii par sa fie un punct sensibil al acestei zile, deci mai bine eviti orice decizie cu caracter financiar pentru ca risti sa faci o alegere gresita. Nu face niciun fel de promisiune in legatura cu banii, pentru ca nu o vei putea respecta. Daca nimeresti in vreun spatiu in care se discuta despre investitii, afaceri sau cumparaturi masive, stai departe de orice tentatie, pentru ca esti predispus spre afaceri proaste.

PESTI - Ceva strica linistea si odihna acestei zile. Nu ti-ai propus nimic special pentru astazi, preferi sa dormi sau sa te relaxezi departe de lume, dar apare ceva care strica aceste planuri linistite. Poate e o schimbare de program care iti place, pentru ca te scoate din rutina si banal, dar daca totusi nevoia de liniste este mai mare decat cea de aventura, nu vei primi cu placere invitatia neprevazuta. Un aspect intempestiv te ia prin surprindere: musafiri nepoftiti, o defectiune prin casa, o raceala rebela, o veste socanta...

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »