Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 30 aprilie 2011

30 Apr 2011, 595 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 30 aprilie 2011

Horoscop - Sambata, 30 aprilie 2011

BERBEC - Te simti blocat intr-o zona nefasta in care toate merg de-a-ndoaselea. Te certi cu oricine, pentru ca aceste hopuri au un efect bulversant asupra ta si reactionezi agresiv atunci cand ceva nu-ti convine. Ai noroc ca undeva in preajma se afla cineva care intelege ce se intampla cu tine si nu toarna gaz pe foc, ci dimpotriva, incearca sa te mai traga de maneca si sa-ti domoleasca nervii. Fa un efort sa te adaptezi tu la mediu, nu sa-i tragi tu pe ceilalti dupa tine.

TAUR - Cu calm si cu rabdare, ideea care se naste acum in mintea ta va prinde contur, totul e sa nu ai pretentia sa dea roade imediat. E un demers de lunga durata, cu un consum major de energie, timp si poate si bani, dar roadele vor fi mai mult decat satisfacatoare, deci merita sa astepti si sa cladesti totul cu intelepciune. Acumulezi informatii noi, simti ca experienta ta se imbogateste prin tot ceea ce afli si traiesti in fiecare zi care te duce spre finalul acestei actiuni.

GEMENI - Nu tine doar pentru tine ideile excelente care iti vin astazi, pentru ca pot beneficia si altii de pe urma lor. Sunt solutii inteligente la tot felul de probleme aparent minore, dar la care totusi nu se gasea o cale de iesire. O gasesti tu si trebuie sa o faci publica pentru ca altii inca se chinuie cu rezolvarea problemei. Joci un rol de salvator pentru prieteni sau pentru cei din familie si vei vedea in ochii lor bucurie si recunostinta pentru ceea ce faci astazi pentru ei. Esti foarte dedicat altora si o faci cu draga inima.

RAC - Orice lucru frumos se termina la un moment dat si tot ce mai ramane acum e un dor imens si o nostalgie ca s-a dus... E vremea unui ramas bun pentru ca trebuie sa parasesti un loc in care te-ai simti bine o vreme sau chiar sa te desparti de o fiinta draga. Nu e usoara separarea, dar este obligatorie si nu trebuie sa te tii cu dintii de tot ce a fost. Au ramas amintirile, poate si regretele, dar macar ai la ce te gandi de acum inainte, cu speranta ca totul va reinvia intr-o zi la fel de frumos.

LEU - Calatoriile sunt sursa de stres, atmosfera normala pentru o vacanta de 1 mai, de aceea ar fi mult mai bine pentru tine daca ai ramane acasa. Traficul poate fi enervant, la destinatie nu te asteapta conditii prea bune de cazare si nici anturajul nu e mai placut. Daca pleci, asadar, la drum, nu te astepta ca toate sa mearga struna, pentru ca se pot ivi situatii neprevazute, conflicte si neplaceri la tot pasul. Verifica inca o data cu calm toate detaliile deplasarii!

FECIOARA - Situatiile neprevazute nu-ti fac nicio placere, de altfel se stie ca esti zodia care uraste schimbarile pe nepusa masa, fiind o persoana mai precauta si organizata de fel.

Asteapta-te asadar la schimbari bruste in jurul tau, nimic nu se va desfasura conform planurilor, de aceea orice abatere de la regula poate deveni o sursa de stres pentru tine. Nu exagera gravitatea surprizelor care apar, pentru ca toate pot fi readuse la normal daca nu-ti pierzi cumpatul.

BALANTA - Te ambitionezi sa depasesti cu bine piedicile multiple care tot apar in cale, demonstrand ca nu poti fi oprit de nimic atunci cand iti intra ceva in minte. Ideea care se naste acum e mult prea buna ca sa o lasi sa astepte, desi nu e momentul tocmai bun sa-i dai startul, ca atare sa nu te mire ca primele etape vin si cu primele obstacole. E un inceput de actiune cu mari hopuri, de parca cineva te-ar pune la incercare ca sa demonstrezi daca iti doresti cu adevarat acest tel nou spre care pornesti.

SCORPION - Esti o surpriza pentru multa lume, deoarece iti aduni fortele cel mai bine exact in momentele cele mai ciudate. Cand toti ceilalti bat in retragere si se lasa coplesiti de griji si pesimism, tu faci exact invers si iesi in fata tuturor cu solutii geniale. Esti un exemplu de ambitie, de curaj si de energie, pentru ca iti arati potentialul atunci cand totul pare mai dificil pentru ceilalti. Cineva trebuie sa preia fraiele actiunii complicate la care participi, si acela esti chiar tu!

SAGETATOR - Esti un prieten de nadejde care se dedica trup si suflet problemelor altora. Ajunge ca cineva sa-ti spuna ca are problema, si deja te-ai implicat cautand solutii pentru el. Altruism, dedicare, devotament, toarte aceste valori sunt de partea ta la cote maxime, incat ai fi in stare sa sacrifici ziua doar pentru a interveni in beneficiul altuia care are nevoie de ajutor. Detii solutii la problemele celor dragi, tocmai pentru ca privesti lucrurile mai detasat decat ei.

CAPRICORN - Nu te astepta ca roadele muncii tale sa fie apreciate de toata lumea, pentru ca sunt in jur suficienti inamici invidiosi care nu fac altceva decat sa-ti caute nod in papura. Vezi-ti de treaba fara sa tii cont de atatea comentarii acide, care nu fac altceva decat sa te ambitioneze si mai mult. Nu te lasi cu una, cu doua, ci ii poti da deoparte pe cei care ti se opun doar de dragul criticilor. Nu pune la suflet argumentele contra ale celor care nu te aplauda! Lasa lumea sa vorbeasca...

VARSATOR - Ai multe in plan pentru astazi: o serie de vizite, cateva intalniri cu prietenii, plimbari oriunde vezi cu ochii, pentru ca cea mai mare placere a ta astazi este sa comunici, sa socializezi si sa intri in contact cu cat mai multi oameni. Ai mereu ceva interesant de spus, iar atitudinea joviala si amicala iti va asigura popularitatea pe oriunde ai trece. Se poate incinge si o petrecere ad-hoc, in cazul in care ajungi pe la un prieten care are ceva de sarbatorit.

PESTI - Descoperi abia acum urmarile nefaste ale unui inamic si iti dai seama ca stai pe loc din cauza minciunilor sale. Te-ai luat dupa informatiile transmise de el cu rele intentii si acum iti accepti infrangerea in fata lui. Daca tot ai descoperit ca te-ai lasat pacalit, poti lua masuri sa depasesti impasul. O confruntare directa, in care sa-i demasti gesturile incorecte, ar mai putea dezamorsa conflictul, pentru ca daca taci, e ca si cum ai accepta victoria sa impotriva ta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »