Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 29 aprilie 2011

29 Apr 2011, 807 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 29 aprilie 2011

Horoscop - Vineri, 29 aprilie 2011

BERBEC - In inima ta sunt sentimente puternice fata de o persoana desi e posibil sa nu fie partenerul tau oficial. Ti-e greu sa recunosti ce simti, pentru ca pot fi sentimente secrete care e mai bine sa ramana ascunse in adancul sufletului. Sunt multe lucruri care iti fac inima sa tresalte, dar consideri ca e mai bine sa ramai discret si sa astepti momentul potrivit pentru a le recunoaste public. Esti fericit undeva in interior, o fericire care te incarca de energie, dar ceva iti spune ca nu trebuie sa o exprimi cu voce tare deocamdata.

TAUR - Privesti spre viitor cu un dram de ingrijorare de parca s-ar apropia un moment cu o semnificatie speciala. De fapt il privesti cu o combinatie de sentimente, pentru ca sunt si aspecte bune, pe care abia le astepti, dar si unele mai complicate care genereaza stari de panica si de teama cu privire la ce va fi. Agata-te de un detaliu cat de mic care sa te ajute sa mrgi mai departe cu capul sus, ca sa poti lupta cu emotiile negative care iti dau tarcoale. Nimic nu va fi chiar atat de sumbru pe cat ti se pare acum, ci chiar si cele mai dificile situatii contin si ceva benefic tie.

GEMENI - Ai un talent special de a administra resursele financiare disponibile astfel incat sa nu acumlezi restante si sa ajungi cu toate la zi cu brio. Ba chiar ai putea gasi ceva bani si pentru placerile tale personale, pentru ca daca mai ramane o suta de lei dupa ce ti-ai achitat toate darile, te va tenta sa iesi la cumparaturi si sa-ti iei ceva doar pentru tine. Aspectul fizic costa mult si obrazul subtire cu cheltuiala se tine, ca atare vei face tot posibilul sa te prezinti intotdeauna impecabil, oricat ar costa. Faci impresie pe unde treci, si consideri ca si investitiile pe care le faci in aspectul exterior au aici o contributie.

RAC - Trebuie sa preiei fraiele unei actiuni, pentru ca esti persoana cea mai potrivita pentru a-i ghida pe ceilalti spre un scop comun. Tu trebuie sa te erijezi in lider pentru ca ai idei bune, solutii la orice problema si un spirit conducator care te propulseaza in fata. Ceilalti te vor urma supusi, pentru ca, in orice situatie, trebuie sa apara cineva care sa o faca pe seful iar ceilalti sa-l urmeze. Chiar daca nu esti tu genul de om caruia ii place sa dea ordine, de data aceasta trebuie sa preiei aceasta responsabilitate pentru ca numai tu stii ce e mai bine pentru toti.

LEU - Unde apari tu, se rezolva toate ca prin minune, pentru ca devii un fel de erou salvator ian cele mai complicate situatii. Se pare ca porti noroc tuturor, pentru ca oricne te are astazi i preajma, are ceva de castigat sau de invatat. Esti un om de valoare cu o multime de idei geniale, si daca ai ocazia de a le scoate in evidenta, devii extrem de generos si oferi tuturor cate un sfat la nevoie. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a-i oferi cuiva ajutorul.

, de aceea lumea asteapta sa le fii alaturi, pentru ca stii ca se pot baza pe sprijinul tau.

FECIOARA - Nu te lua dupa parerile foarte variate care sunt vehculate in jurul tau, pentru ca vei descoperi mai tarziu ca mai mult te incurca. Unii spun una, altii spun cu totul altceva si nu mai stii cui sa dai crezare, dar daca vezi ca se ingroasa gluma si devii din ce in ce mai derutat din cauza atator argumente contradictorii, pune mana pe carte si informesza-te din sursa sigura. Nu te poti baza pe opinii atat de pestrite, de aceea trebuie sa apelezi numai la sursa de informatie care este suta la suta credibila: un expert, un manual, o lege.

BALANTA - Ai prea multe de facut, desi sunt sarcini marunte, de care ai putea scapa repede. Dar greul acestei zile nu e legat de faptul ca ai de munca, ci ca sunt tot felul de maruntisuri care cer de la tine maxima atentie. Nu prea ai spor, pentru ca nici nu te-ai apucat bine de o treaba, ca deja apare altceva care cere de la tine o interventie urgenta. Tot timpul pe care-l ai la dispozitie este fragmentat de lucruri marunte, dar pe care nu le poti amana, dar daca te-ai ocupa azi numai de aceste fleacuri, vei scapa dintr-un foc de o lunga lista de sarcini in asteptare.

SCORPION - Parca nu te poti apuca singur de o treaba, ci ai nevoie in permanenta de sustinere. Ai o idee excelenta in minte, detii si toate resursele pentru a o materializa, dar parca ti-e putin frica sa pornesti pe cont propriu. Ai avea nevoie de un colaborator sau macar de un sustinator de pe margine, pentru ca aceste imbolduri au un rol important asupra ta. Cand stii ca ai adepti care cred in tine, prinzi mai mult curaj si te simti in stare sa duci totul la indeplinire, de aceea trebuie sa aduni alaturi de tine acel grup de suport care sa te impinga de la spate.

SAGETATOR - Uneori, solutiile cele mai bune apar din dispute aprinse in care se emit pareri contradictorii. Chiar daca pe moment ai impresia ca ceilalti resping ceea ce ai de spus, nu e altceva decat o confruntare de idei. Tu spui una, ceilalti adauga si ei propria lor viziune, si daca ati sta cu totii un pic la masa tratativelor, cu calm si toleranta, ati descoperi ca toate aceste opinii contrare se pot uni intr-o singura directie. Din idei diametral opuse se naste o viziune de ansamblu care va poate ajuta pe toti sa ajungeti la un consens.

CAPRICORN - Viata de famlie este locul celor mai frumoase evenimente care va apropie pe toti si leaga si mai mult relatiile intre cei dragi. Apare sansa unui moment festiv care va incanta pe toti, incat e o placere sa fiti din nou impreuna parinti si copii, nepoti si bunii, sot si sotie. Se aduna la un loc mai multe persoane din aceeasi familie pentru ca e loc de sarbatoare. Ori se anunta o nunta in familie sau venirea pe lume a unui copil, ori gasiti voi un motiv de celebrat doar de dragul de a mai fi impreuna.

VARSATOR - Greu de spus daca e o zi buna sau rea, pentru ca treci prin ambele extreme pe parcursul catorva ore. Practic, ceea ce incepe bine nu se termina la fel, ci te poti trezi in fata unui esec in cel mai neasteptat moment. De fapt, nimic nu ramane pe acelasi nivel de la inceputul zilei pana la final, ca atare nu extrage concluzii categorice. Ceea ce merge bine acum se poate strica pana spre seara iar ceea ce parea a fi ratat, mai are inca sanse de redresare. Ramai pe faza si nu te bucura sau nu dispera cand ajungi in fata unui aparent final. Inca e loc de rasturnari de situatie.

PESTI - Este o zi de-a dreptul terna, dar desi esti genul de om care apreciaza linistea si monotonia, de data aceasta esti dezamagit de banalitate. Asteptai atceva, doreai o schimbare, o veste buna, un aer proaspat, dar cand vezi ca tot de aceleasi lucruri arhi-cunoscute ai parte, ajungi sa strambi din nas la orice. Incearca sa nu ai asteptari foarte mari cu privire la mersul unor evenimente, mai bine iti propui teluri mici, ca sa ai surprize placute cand lucrurile vor avea o evolutie mai buna, decat sa astepti imposibilul si sa primesti putin.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
26 Mar 12, ora 22:52
Sunt fara cuvinte .doar casc ochii la imaigni si lacrimi curg de emotie povestea de prietenie dintre voi este atat de simpla si de frumoasa poate ne trezim la realitate si reusim sa ne dam seama ca putem fi fericiti in orice secunda! FELICITARILE MELE PERSONAJULUI PRINCIPAL SI ECHIPEI!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »