Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 10 mai 2011

10 May 2011, 729 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 10 mai 2011

Horoscop - Marti, 10 mai 2011

BERBEC - Privesti spre viitor cu mult optimism, pentru ca primesti garantii ca ceea ce visezi sa ajungi va deveni cat de curand realitate. Altfel privesti lucrurile cand ai convingerea ca la final te asteapta o reusita si devii din ce in ce mai motivat cu fiecare pas care te apropie mai mult de telul vizat. Ai toate sansele sa te remarci in fata tuturor prin calitatile cu care esti inzestrat, dar calitatea ta numarul unu pare sa fie increderea absoluta in valoarea proprie. Iesi in fata cu mai mult curaj si spui: da, pot!

TAUR - Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

GEMENI - Daca ai comis o greseala pe care incerci sa o ascunzi cumva, din pacate ea va iesi la iveala prin interventia destul de severa a legii. Azi poti intra si tu in climatorul unei persoane care sta cu ochii pe orice abatere si nu stie altceva decat sa dea amenzi si sa critice, dar de data aceasta se pare ca te faci vinovat de acuzele care ti se aduc. Ai gresit, platesti, dar daca mai ai timp sa indrepti situatia, grabeste-te, ca sa nu se ajunga la sanctiuni prea dure.

RAC - Visezi la un loc al tau, la o casa in care sa te simti in siguranta, la un mediu care sa-ti inspire stabilitate, liniste si incredere pe termen lung. Ai noroc, ceva pare sa prinda contur din ce in ce mai bine spre implinirea visului tau. Daca spui si altora care sunt cele mai mari dorinte ale tale, vei primi din partea lor reactii aprobatoare, de entuziasm si de sustinere, ceea ce te motiveaza sa crezi mai departe ca dorintele tale se pot materializa rapid. Daca mai participa si altii la transpunerea lor in practica, gasesti oamenii potriviti care te pot ajuta.

LEU - Perspectivele sunt foarte promitatoare privite din acest mment si vestile bune care sosesc din partea celor cu care te intalnesti astazi te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari asteptari, se contureaza tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult pana acolo. Ai in preajma ta colegi care cred in scopul tau cel mare si pot contribui si ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri si incurajari entuziaste.



FECIOARA - Cei din jur nu prea te imbie sa-ti exprimi parerea cu mai mult curaj, ci dai doar de refuzuri, de atitudini ostile, de taceri adanci care nu faciliteaza comunicarea. Nu tine cont de influentele nefaste din jur, pentru ca azi nu ai parte de un anturaj prea bun, deci detaseaza-te de toti si spune-ti opinia cu fermitate. Te vei face ascultat tocmai datorita capacitatii de a face abstractie de toti, fara sa te lasi intimidat de ceilalti. Unii incearca sa te eclipseze si apeleaza la diverse mijloace de impresionare a adversarului, dar nu-i merge cu tine. Tu ai ceva de spus!

BALANTA - E o placere sa te bucuri cat mai mult timp de linistea din jurul tau, deci nu-ti dori sa treaca acest moment de tihna, chiar aveai nevoie de o pauza si pentru ca nu se intampla nimic, se poate spune ca e o zi pe placul tau. Chiar daca pari pasiv si dezinteresat de tot ce se petrece in jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru ca asa te poti odihni un pic, te detasezi de griji si probleme, si gasesti starea necesara unei analize la rece a situatiei in care te afli. Profita cat mai mult de calmul instalat!

SCORPION - Cel care tine legea in mana e gata sa ia masuri impotriva tuturor celor care nu o respecta si daca intri si tu in colimatorul lui, nu vei scapa basma curata. Cine cauta greseli, le si gaseste, deci vei fi si tu luat la bani marunti pana ce iese la iveala o eroare oricat de mica. Nu te impotrivi controlului la care esti supus, pentru ca cel care respecta legea cu atata strictete va interpreta si reactia ta ca o abatere de la reguli si te-ar putea amenda.

SAGETATOR - Ai vrea sa pornesti ceva nou, dar ceva te retine. Esti influentat negativ de cei mai fricosi din fire si nu au curaj sa inceapa nimic in perioade tulburi. Nu tine cont de temerile lor, pentru ca nu te poti compara cu nimeni, fiecare are propriile sale calitati si talente pe care le pune an joc la un moment dat si, daca altuia nu-i merge, nu inseamna ca vei esua si tu. Tu poti avea un as pn maneca mult mai bun ce te poate propulsa mai repede spre reusita, in timp ce ceilalti bat pasul pe loc. Lupta pentru sansa ta.

CAPRICORN - Pana nu se rezolva problema care te preocupa in acest moment, nu te poti linisti si esti mai tot timpul in priza, cu o teama profunda in suflet. Totul are rezolvare, nu are rost sa pui atata patos in ceea ce nu merge. Calmeaza-te un pic, redu consumul inutil de energie, pentru ca ceea ce te macina nu merita excesele pe care le faci. Te agiti mai mult decat e cazul si abordezi atitudinea mult zgomot pentru nimic, cand totul se poate clarifica si cu un consum mult mai scazut de energie. Relaxeaza-te!

VARSATOR - Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Daca mai poti rezolva ceva acum, pe ultima suta de metri, grabeste-te, dar daca esti multumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finala si pregateste-te sa-i pui punct. Un final e de fapt sansa unui alt inceput, dupa aceea, dar bucura-te o vreme de ceea ce ai obtinut deja.

PESTI - Nu poti spune celor dragi o mare taina pe care preferi sa o mai pastrezi o vreme doar pentru tine. Ti-e teama ca nu te vor intelege, ca nu vor accepta si si-ar putea schimba parerea despre tine. Uiti ca familia este singura care va fi de acord cu tine orice ai face, ca atare fa un efort sa-ti descarci sufletul in fata lor. Te vor intelege, ba chiar te vor ajuta sa depasesti perioada aceasta fragila din punct de vedere emotional. Nu de izolare ai nevoie acum, ci de compania celor care tin cu adevarat la tine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »