Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 9 mai 2011

09 May 2011, 610 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 9 mai 2011

Horoscop - Luni, 9 mai 2011

BERBEC - Cu bani, orice se poate rezolva, de aceea lasi la o parte orice principii si te folosesti de bani pentru a-ti atinge un anumit scop. Consideri ca e o investitie buna, pentru ca sumele respective au rolul de a netezi calea ta spre succes. Altadata ai fi fost total impotriva unui astfel de gest, dar pentru ca acum e un interes propriu in joc, nu te uiti la bani. Asa poti cumpara si buna reputatie, si laudele, si aprecierile, si usile deschise spre un tel maret, dar consideri ca fiecare banut e cheltuit in avantajul reusitei tale viitoare.

TAUR - Nici tie nu-ti vine a crede ce repede evolueaza un proiect la care iti aduci contributia. Ritmul alert in care inainteaza lucrurile este dictat de influenta colaboratorilor tai care se grabesc si detin, de altfel, solutia pentru a trece mai repede la etapele urmatoare. Tu doar te alaturi lor si faci ce ti se spune, dar reusita finala depinde de munca tuturor, concertata spre un scop comun. Gasesti tovarasii potriviti pentru a face pasi mari spre un anumit tel si va stimulati foarte bine unii pe altii. Impreuna - sunteti de neoprit, individual - nu ar merge la fel de bine.

GEMENI - Desi cei din preajma ta seamana foarte mult cu tine, te enerveaza superficialitatea lor, lipsa lor de concentrare si de consistenta si esti pus pe critici. Nu te supara pe ei, pentru ca nu ai de ce, deoarece sunt oglinda fidela a propriei tale atitudini in fata unei provocari. Asa cum ei iau totul in gluma si se eschiveaza, si tu faci la fel, dar stii cum se spune: mai usor vezi paiul din ochiul altuia decat barna din ochii tai. Priveste-te cu detasare si descopera ca sunteti croiti la fel, deci intelege-i...

RAC - Cu tovarasii potriviti, care sa te mobilizeze si sa te stimuleze corect, esti capabil de miracole, dar ai nevoie totusi de cineva care sa te impinga de la spate. Fara o motivatie clara si mai ales fara sustinatori de pe margine, ai prefera sa ramai pasiv si sa nu te implici, dar azi ai noroc de un grup de suport foarte bine inchegat. Va incurajati unii pe altii si va socateti reciproc in evidenta calitatile, astfel incat va indreptati umar la umar spre o reusita care va multumi pe toata lumea. Cooperarea e cheia!

LEU - Arunca o privire inapoi, pentru ca nu ai dus la indeplinire o sarcina care, daca nu este incheiata asa cum se cuvine, va ramane mereu ca o povara in trecutul tau si care te va trage mereu cu un pas in urma. Opreste-te din activitatile actuale pentru a vedea ce a ramas neterminat in trecut, pentru ca acum poti rezolva mult mai bine datoria respectiva si sa te eliberezi odata pentu totdeauna de ea. Planuri care nu au mers bine candva acum pot avea un avant promitator, pentru ca intre timp ai descoperit caile potrivite prin care poate fi dus la un nivel de care sa fii mandru.



FECIOARA - Ai parte numai de bucurii de la prietenii care te inconjoara cu veselie si cu entuziasm. Impreuna ati ajuns la un nivel de care fiecare profita in felul sau, dar nu trebuie sa uite nimeni ce rol a avut in acest proiect comun. Este un succes colectiv, niciunul nu a jucat rolul central, ci la originea acestei reusite se afla unirea tuturor fortelor celor care au contribuit cu ce stie sa faca mai bine. Acum culegeti roadele acestui proiect si sarbatoriti impreuna. E rost de petrecere, asadar!

BALANTA - Vestea care iti ajunge azi la ureche contine o informatie gresita, care, daca este transmisa mai departe asa, poate genera o serie intrega de probleme. Pentru ca tu esti primul care aude acest detaliu, ar trebui sa fii foarte atent la semnalele subtile care vin odata cu informatia, ca sa-ti dai seama unde se ascunde hiba. Daca verifici stirea si din alte surse, ai putea scoate la iveala adevarul si astfel eviti acel sir de dezastre pe care aceasta veste l-ar putea declansa dupa aceea.

SCORPION - Trebuie sa pleci la drum, e nevoie de tine undeva in alta localitate, pentru ca tu esti cel care poate analiza situatia la fata locului si poate oferi o solutie concreta. De departe nu intelegi foarte bine ce se petrece acolo, deci urci in masina si pleci, chiar daca lasi in urma o serie de sarcini nerezolvate. Le amani pe cele pe rol pentru ca, daca nu ajungi la locul cu pricina sa repari defectiunile aparute, nu vei putea continua ce ai inceput. Este o piedica ce poate fi data la o parte prin implicarea ta directa.

SAGETATOR - Parca toate usile se deschid azi in calea ta! Cu calm si cu rabdare, toate sarcinile trecute pe listaa de zi vor fi duse cu brio la indeplinire. Nu te mai grabesti, asa ca altadata, nu mai esti impins de la spate de termene limita sau de sarcini urgente, iar lipsa acestor aspecte perturbatoare care sa te irite se va dovedi a fi benefica. Practic, te poti concentra la toate aspectele cu care te confrunti si poti sa duci la capat cu succes o obligatie care, altadata, nu ar fi putut fi onorata la fel de bine. Cand e liniste si nimic nu te preseaza, dai dovada de o mai buna eficienta.

CAPRICORN - Cand nu apare nimic nou in progtam, se creeaza atmosfera perfecta pentru a te ocupa de aspectele care fac placere sufletului. Nu esti obligat sa te apuci neaparat de treaba, sarcinile pe rol nu sunt presante sau urgente, cei din jur te lasa in pace, si intr-o astfel de situatie ai starea necesara sa te apleci asupra frumusetii vietii, asupra artelor, asupra iubirii. Este exact momentul de liniste pe care il visai si care nu mai aparea din cauza unui program prea aglomerat. Azi ai timp pentru tine.

VARSATOR - Seful te trimite in delegatie sau esti obligat sa faci tot felul de deplasari pentru a rezolva sarcinile presante ale zilei. Pe parcursul acestor drumuri, vei intalni oameni care vor juca roluri cheie in rezolvarea problemelor tale si esti multumit ca ii intalnesti pe cei de care ai nevoie. Chiar daca in unele momente esti amanat si chemat si altadata, macar simti ca ti-ai dus o parte din sarcini la indeplinire, deci seful ar putea fi mandru de tine. Ti-e gandul la o schimbare in cariera, dar deocamdata aduni informatii pentru a o pregati in perspectiva.

PESTI - Nu te simti bine printre oameni, de parca ai fi inconjurat de straini. Nu esti prea vorbaret, nici prea sociabil, si chiar daca te afli in medii foarte aglomerate, te retragi din calea tuturor si eviti sa comunici. Nu esti in apele tale, asta e sigur, si ostilitatea pe care o abordezi fata de ceilalti te face sa te retragi in carapacea ta unde te simti mult mai bine. Nu de societate ai nevoie acum, ci doar de liniste pentru a-ti face ordine prin ganduri. Uneori ai impresia ca printre cei din jur s-au inflitrat si inamici care iti vor raul, dar e doar o impresie gresita.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »