Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 15 mai 2011

15 May 2011, 639 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 15 mai 2011

Horoscop - Duminica, 15 mai 2011

BERBEC - Nicio relatie nu dureaza vesnic, ci se mai si termina la un moment dat. Printr-o astfel de despartire poti trece azi, pentru ca persoana in care ai avut incredere te deceptioneaza total. Un prieten vechi se supara ca vacarul pe sat si nu mai vrea sa auda de tine si incercarile tale de a-l imbuna dau gres. Prietenie cu de-a sila nu se poate, deci, daca el vrea sa plece, lasa-l! Nu ai nimic de pierdut ci faci loc pentru alt prieten... poate mai bun.

TAUR - Relatia de cuplu a ajuns intr-un punct sensibil, pentru ca se simte o scindare intre parteneri. Nu reusiti sa va puneti de acord in privinta unei probleme care va priveste pe amandoi iar conflictul provine de la felul in care fiecare iti stabileste acum prioritatile. Unul pune pe primul plan cariera si stabilitatea financiara, celalalt familia si linistea emotionala, si acestea par, cel putin astazi, total incompatibile, de parca ar fi doua vieti diferite. O vreme fiecare se ocupa de planul caruia ii acorda prioritate, cu speranta ca va veni o zi in care cele doua lumi paralele se vor intalni si se vor completa armonios.

GEMENI - Joci un rol important in viata unei persoane dragi care trece azi printr-un moment critic. Noroc ca te are pe tine alaturi, deoarece tu esti mai tonic, mai sigur pe tine, si nu esti coplesit, ca si el, nici de depresie, nici de griji, nici de pesimism. Cu un companion ca tine, va depasi cu brio acest hop, pentru ca va gasi in tine sursa de energie pozitiva care il va scoate la liman. E un moment perfect pentru a demonstra ca esti un prieten de nadejde care nu lasa la greu pe nimeni, fie ca i se cere, fie ca nu...

RAC - Nu trebuie sa ai asteptari imposibile cand vine vorba de iubire, ci poti sa mai cobori un pic stacheta, ca sa nu lasi loc de dezamagiri. Chiar daca partenerul nu-si prezinta sentimentele in forma la care visezi, totusi poti gasi in vorbele sale dulci si in incercarile sale de apropiere ceva care sa-ti fie pe plac. Esti prea romantic, pretentios in amor, si daca nu primesti ceea ce astepti, suferi profund, de aceea e bine uneori sa nu speri ceva ce nimeni nu-ti poate da.

LEU - Banii trebuie dramuiti cu cap, deci nu te aventura in cheltuieli prea mari, chiar daca sumele de care dispui ti-ar permite sa faci excese. Banii acestia vor avea o valoare mai mare in curand, nu acum, de aceea e bine sa ii pastrezi in cont, fara sa te atingi de ei. Daca acum te lasi furat de tentatia de a investi sau de a iesi la cumparaturi, nu va trece mult pana se va ivi o ocazie care ar necesita o infuzie mare de capital pe care ai dat-o gata acum, intr-un moment de risipa.



FECIOARA - Esti cam cheltuitor si dai iama in bani fara limite, ceea ce ti-ar putea crea unele neplaceri mai tarziu. Chiar daca acum te bucuri din plin de gustul foarte dulce al cumparaturilor, dupa ce te vei intoarce acasa si vei calcula ce plati te asteapta de acum incolo, ai putea avea o surpriza nu la fel de placuta. Opreste-te la strictul necesar ca sa nu generezi vreun dezechilibru in buget. Fa in asa fel incat sa achiti datoriile si mai apoi sa vezi ce-ti mai ramane pentru alte distractii.

BALANTA - Atmosfera este foarte animata in familie de parca s-ar naste proiecte comune noi la care toata lumea vrea sa contribuie cu ceva. Capul familiei va prelua conducerea si va ghida toate aceste energii spre un scop care va multumi pe toata lumea. Se simte un aer proaspat acasa ceea ce face ca atmosfera sa devina foarte placuta, semn ca aveati cu totii nevoie de ceva nou care sa va scoata din rutina. Unul din membrii familiei vine cu o propunere incitanta pe care o veti imbratisa cu totii.

SCORPION - Nu esti multumit de nivelul financiar pe care te afli si ai tendinta sa te plangi de tot ce nu merge bine. De rate, de datorii, de salarii taiate, ceea ce va strica atmosfera in jurul tau. Cel mai prost te vei simti in acele medii in care lumea nu sufera aceleasi constrangeri financiare ca tine si ii vei privi pe toti cu oarecare ostilitate, spunand ca oricum bogatul nu are cum sa-l inteleaga pe sarac. Dar nu cumva exagerezi totusi gravitatea lipsurilor de care te plangi?

SAGETATOR - Pentru binele familiei tale, esti capabil sa-ti asumi o sarcina dificila pe care o vei duce cu brio la indeplinire. Fiecare isi joaca rolul pe care l-a acceptat de buna voie, dar succesul final depinde foarte mult de incurajarile care vin de la cei din jur. Esti motivat de primirea calduroasa de care ai parte atunci cand iti expui ideile in fata celor dragi. Cat timp ai adepti care au incredere in ceea ce vrei sa faci, roadele vor aparea foarte repede.

CAPRICORN - Banii sunt pe un nivel satisfacator ce te incurajeaza sa faci planuri costisitoare pentru perioada urmatoare. Reusesti sa te achiti de o datorie iar sentimentul de eliberare pe care-l simti dupa aceea, este de-a dreptul relaxant. Te simti mult mai bine acum, cu toate afacerile incheiate si aduse la zi, pentru ca nu te-ai fi putut simti atat de liber daca ai fi carat dupa tine o povara de datorii financiare. Deja ai curajul sa visezi de poti face cu banii cu care ramai de acum incolo.

VARSATOR - Daca nu poti pleca la drum pentru a ajunge intr-o destinatie de care ti-e dor, nimeni nu te va opri sa calatoresti imaginar. Pui mana pe albume de fotografii, navighezi pe internet trecand prin locuri superbe, si aceasta incursiune are un efect foarte bun asupra psihicului tau. Daca nu ai cum sa pleci concret in calatorie, chiar si simpla visare cu ochii deschisi catre locuri minunate spre care tanjesti poate avea exact acelasi rol: incarcarea bateriilor.

PESTI - Merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera azi un prieten, fara sa te gandesti ce urmareste. Nu are niciun interes ascuns, vrea pur si simplu sa te sprijine sa mergi mai departe spre scopul pe care il visezi, pentru ca vede ca ai ajuns intr-un punct sensibil in care ai avea nevoie de un sfat. El a trecut prin ceva similar inainte si intelege foarte bine blocajul in care ai ajuns, de aceea ar fi incantat daca i-ai asculta parerile. Ai incredere in el!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »