Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 16 mai 2011

16 May 2011, 541 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 16 mai 2011

Horoscop - Luni, 16 mai 2011

BERBEC - Ai de ales intre doua variante, dar niciuna, practic, nu iti convine. Ajungi intr-o situatie delicata in care, dintre doua rele, trebuie sa alegi totusi pe unul dintre ele. E un sacrificiu care se cere facut in acest moment, pentru ca numai el iti va asigura continuitatea proiectului in care esti implicat. Pui in balanta cu multa atentie argumentele pro si contra pentru a te decide totusi asupra unei dintre cai, dar oricum le-ai intoarce, tot nu esti multumit.

TAUR - Desi esti mai prudent, din fire, azi nu ruesesti sa scapi de efectele nedorite ale unei situatii cu factor ridicat de risc. Chiar daca nu te bagi in cele mai delicate situatii, efectele nefaste ale acestui moment tot se fac simtite. Uneori, nu e de ajuns sa fii precaut si sa stai departe de risc, pentru ca problema poate fi mai mare decat toate masurile luate. Tot ce poti face e sa inveti ceva din acest hop, pentru a evita sa se mai repete.

GEMENI - E placuta linistea de acasa, chiar daca nu aduce nimic nou in peisaj, fiind exact aceeasi atmofera de rutina, monotona si banala, cu care esti obitnuit. Esi o fire care iubeste noutatea, dar vei descoperi si in monotonia casnica ceva relaxant, tocmai pentru ca nu se iveste nimic care sa te scoata din comoditate. Totusi, comoditatea nu e buna pentru o viata de familie reusita, pentru ca parintii sau partenerul de viata ti-ar putea reprosa dezinteresul fata de sarcinile care iti revin.

RAC - Ceea ce mergea prost zilele trecute si parea a fi sortit esecului, azi gaseste o solutie salvatoare care readuce totul la normal ca prin farmec. Nici nu mai credeai ca se poate face ceva, considerai ca totul se va termina aici, spre nefericirea ta, dar iata ca si cele mai complicate situatii au o rezolvare... daca o cauti cu calm si rabdare. Daca nu te lasi coplesit de nervi, de disperare si de pesimism, de undeva de sus ti se transmite inspiratia care va redresa toata situatia mai repede decat ai crede, ca atare ia-o usor!

LEU - Te cam joci cu sentimentele partenerului si il pui pe jaratec. Dai dovada de un dram de supreficialitate in plan emotional, dar unii ar numi asta labilitate psihica, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi starea de la o ora la alta. Toanele sunt amuzante daca celalalt te iubeste orbeste, dar daca nu e atat de amorezat pe cat ai dori ci i-a mai ramas si un strop de ratiune, va trata aceste oscilatii de comportament drept defecte care s-ar putea sa-l puna pe ganduri. Daca iubesti sincer, nu te distra cu iubirea, pentru ca risti s-o pierzi.

FECIOARA - Esti nevoit sa apelezi repede la un tertip nu tocmai corect, pentru ca situatia de fata o cere, fiind o problema aparuta pe nepusa masa care te gaseste nepregatit.

Nu ai incotro, trebuie sa spui o minciuna sau sa maschezi realitatea, fiind singura idee care iti trece prin minte spontan, la prima vedere. Dupa ce va trece furtuna, iti vei da seama ca ai gresit si vei incerca sa repari situatia, dar pentru moment, e tot ceea ce ai putut gasi. Exista si minciuni necesare, ca cea de acum!

BALANTA - Ai noroc sa intalnesti oameni demni de incredere pe cuvantul carora te poti baza intru totul. Daca promit ceva, vor respecta intocmai prosmiunea si vor avea aceeasi preentie de la tine. Contactul cu institutiile statului si relatia cu legea, sunt in prim plan astazi, avnd de rezolvat o problema cu iz legal care trebuie sa respecte intocmai niste reguli impuse de sus. Se stie ca esti un mare fan al adevarului si al justitiei, de aceea vei face totul perfect, fara sa te abati de la calea corecta.

SCORPION - Muncesti cu sarg, constient ca viitorul actiunii in care esti implicat depinde intru totul de energia pe care o investesti tu insuti. Nimeni nu va veni sa-ti ofere pe tava succesul dorit, ci trebuie sa pui chiar tu umarul ca sa construiesti ceea ce visezi. Totul evolueaza foarte bine, deoarece pui in joc toate calitatile pe care le ai, pentru ca reusita care te asteapt la capat depinde de un cumul de resurse: rabdare, tenacitate, forta de lucru, seriozitate si optimism. Le ai pe toate la purtator!

SAGETATOR - Nu are rost sa pastrezi in amintire doar nemultumiri, pentru ca ceea ce a mers candva prost, acum nici nu mai are importanta. Este vremea sa lasi trecutul sumbru la locul lui si sa vezi in jurul tau ceea ce merita atentie. Chiar si in cel mai negru moment exista un punct de lumina de care te poti agata, si acelasi lucru il vei descoperi si astazi. Totul e sa lasi platosa de pesimism si depresie jos ca sa lasi lucrurile bune sa vina la tine. Cand il iei pe nu in brate si nu vezi decat jumatatea goala, e greu de crezut ca ceva bun se intampla.

CAPRICORN - Esti la inceputul unui proiect care va consuma mari resurse din partea ta: de timp, de bani, de energie, dar merita investitia, caci la final te asteapta roade de care vei fi mandru si care iti vor inspira senzatia ca ai facut o treaba buna. De altfel, esti genul de om care cauta un profit din toate, adica sa simti ca ai obtinut ceva palpabil din eforturile depuse si ceea ce se ridica acum sub ochii tai e demn de lauda si de mandrie. Continua ce ai inceput, dar tine cont si de parerile altora!

VARSATOR - Esti stimulat de o persoana cu autoritate sa te implici mai serios in actiunea inceputa, ori pentru ca te apropii de un termen limita si nu mai ai mult timp la dispozitie, ori pentru ca te vede un pic mai dezinteresat. Va avea un efect bun asupra ta, pentru ca te va ajuta sa lasi apatia la o parte si sa pui mai serios umarul la treaba. E un exemplu demn de urmat, pentru ca nu e genul de om care da ordine, ci e cel care arata pesonal spre ce trebuie sa mearga cei pe care-i conduce.

PESTI - Esti dezamagit de ceea ce primesti de la un tovaras de echipa, de la care aveai alte asteptari. Desi el face tot posibilul sa isi indeplineasca datoria care ii revine, totusi nu e ceea ce aveai nevoie. Incerci sa nu-i arati ca nu-ti convine, taci si inghiti situatia ca atare, dar e totusi un punct sensibil in relatia voastra care poate lasa urme. Totusi, celalalt va repara ceea ce se strica acum, pentru ca e un om sincer iar greseala sa de azi e pur si simplu fara intentie. Merita sa-l ierti...

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »