Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 6 iunie 2011

06 Jun 2011, 657 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 6 iunie 2011

Horoscop - Luni, 6 iunie 2011

BERBEC - Lucrezi intr-un anturaj care te stimuleaza la munca, ceea ce e o placere! Intr-o astfel de atmosfera, nici nu simti efortul pe care-l depui iar rezultatele bune nu intarzie sa apara. Ai parte de colaboratori la fel de interesati de roadele pentru care munciti cot la cot si la fel de implicati in ceea ce faceti, iar aceasta cooperare sta la baza succesului comun pe care il claditi impreuna. Nimeni nu se erijeaza in sef, ci munceste umar langa umar cu aceeasi energie.

TAUR - Cand ti se vorbeste cu ton ridicat, nu poti da randament in nicio activitate ca atare ar fi bine sa nu dai apa la moara unui coleg nervos care poate tensiona si mai mult atmosfera daca il iriti cu ceva. Mai bine taci si astepti sa se calmeze si-i lasi impresia ca numai el are dreptate. Va veni si ziua cand iti vei lua revansa si atunci ii vei putea da o lectie ca o relatie amiabila si plina de diplomatie da rezultate mult mai bune decat una agresiva, de pe pozitii de forta.

GEMENI - Primesti un raspuns cu tenta oficiala care iti taie orice elan. E ca o usa trantita in nas, ca un refuz categoric ce nu-ti mai permite sa mergi mai departe spre ce ti-ai propus. Nu insista, cel care iti taie astazi creanga de sub picioare are autoritate asupra ta si nu vei putea trece peste cuvantul sau, dar ai ceva important de invatat din aceasta lectie severa. Sa asculti de cei mai puternici si sa nu te abati de la regulile stricte. Libertatea de actiune pe care o iubesti atat de mult iti este ingradita.

RAC - Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Daca ai mai multe optiuni, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci trebuie sa le cantaresti foarte atent ca sa o alegi pe cea mai buna. Daca pornesti intr-o directie cu gandul ca, daca nu iese, vei porni imediat spre cealalta, te inseli, pentru ca, odata aleasa, aceea va fi solutia finala, ca atare analizeaza argumentele pro si contra si fa o alegere in deplina cunostinta de cauza. Nu vei avea a doua sansa!

LEU - Merita sa tragi tare daca la capatul proiectului pe care il dezvolti acum te asteapta o recompensa materiala. Chiar daca rezultatul nu se traduce in bani, ci intr-o stare de bine ceva mai confortabila (calm, liniste, odihna), merita si atat, pentru ca, la cat de mult muncesti, epuizarea ajunge la cote maxime. Esti foarte constiincios si incerci sa-ti duci la indeplinire sarcinile fara sa atragi asupra ta niciun fel de critici, dar la seriozitatea pe care o investesti in lucru, roadele vor fi demne de lauda.

FECIOARA - Daca pleci la drum, la capat te asteapta evenimente pozitive, care vor incununa tot efortul ta de a ajunge acolo.

Merita sa pleci, indiferent de distanta sau de conditiile de mers, pentru ca va conta mai mult scopul deplasarii, si nu ceea ce se intampla pe parcurs. Vestile care vin de departe (in cazul in care nu poti ajunge tu personal acolo unde se intampla toate) vor fi placute, informatii de care te poti folosi sau o stire aducatoare de fericire. Te bucuri de ceea ce afli de parca ai fi chiar tu actor principal.

BALANTA - Este o zi cu noroc pe care ar trebui sa o valorifici din plin, pornind o actiune exuberanta, ceva ce nu ai facut poate niciodata. Un dram de curaj este oblogatoriu, pentru ca azi iti vor iesi proiecte cu un consum mare de energie fizica, in sa iti pui in valoare dorinta de a te afirma. Nu sta in banca ta intr-o astfel de zi, ci fa tot posibilul sa atragi atentia asupra ta printr-un gest incredibil care va uimi pe toata lumea. Chiar daca nu ai mai incercat niciodata, iti va iesi din prima!

SCORPION - Afacerile ar trebui sa cunoasca azi un punct de apogeu, pentru ca gasesti o solutie profitabila la problemele tale pe rol. Ori primesti un sfat competent care te scoate dintr-un blocaj financiar, ori iti vine o idee geniala care, daca va fi pusa in aplicare cat de curand, va genera venituri net superioare. Trebuie sa ai un dram de curaj sa investesti, sa deschizi portofelul, chiar daca iti este inci frica de criza. Dupa cum stau lucrurile acum, perspectivele financiare sunt dintre cele mai bune, chiar daca eforturile care se cer a fi depuse sunt pe masura...

SAGETATOR - Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel e obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla. Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

CAPRICORN - Banalul acestei zile iti prieste si, chiar daca nu astepti tu prea multe de la anturajul in care te afli, macar atmosfera e vesela si imbie la putina relaxare. Orice motiv de divertisment pica bine intr-o atmosfera marcata de rutina, dar si tu trebuie sa faci un efort sa te integrezi in acest mediu. Chiar daca uneori nu suporti nici barfa, nici galagia, cam aceasta este starea acestui grup in care ai ocazia sa intri si, daca nu vrei sa le strici si altora cheful, ai face bine sa devii unul de-al lor.

VARSATOR - Un loc in care altadata te simteai ca intre prieteni, parca s-a intors complet peste cap si nu te mai poti intelege cu nimeni. Adio buna comunicare, caci, dintr-o data, din amici deveniti dusmani. Trebuie asadar sa fii foarte atent la ceea ce spui, pentru ca atmosfera se potriveste mai degraba unei despartiri. Pe de alta parte, e posibil sa iti iei ramas bun de la un mediu in care ai avut o relatie de buna intelegere cu restul colaboratorilor, iar la originea separarii se afla un conflict ajuns intr-un punct critic. Grupul se destrama...

PESTI - Nu trebuie sa te cramponezi de o relatie, pentru ca stii si tu ca nimic nu e vesnic. Orice colaborare sau orice prietenie se destrama la un moment dat, dar asa faci loc unei alte relatii. Nu e nicio problema daca pleci din acest colectiv. Ii vei duce dorul cateva zile, pentru ca imediat dupa aceea vor aparea alte aspecte noi care iti vor abate gandul de la ce a fost inainte. Nimeni nu e de neinlocuit, ca atare vei uita si de acesti prieteni pe care, deocamdata, ii consideri cei mai importanti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »