Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 7 iunie 2011

07 Jun 2011, 671 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 7 iunie 2011

Horoscop - Marti, 7 iunie 2011

BERBEC - Ai stat cu sufletul la gura in asteptarea unei vizite careia ii acorzi o semnificatie mai aparte si iata ca evenimentul finalmente are loc. Primesti cu bratele deschise persoanele care iti trec pragul si incerci sa le oferi ce ai mai bun ca sa se simta ca acasa. Fie ca e vorba de o vizita protocolara la serviciu si tu faci parte dintr-un comitet de primire, fie ca e vorba de venirea unor musafiri la tine acasa, esti la fel de primitor si de amabil, pentru ca stii cat de importanta e prima impresie.

TAUR - Nu esti chiar in apele tale, se vede ca te deranjeaza ceva sau exista in preajma ta o persoana fata de care ai o oarecare teama sau ostilitate si preferi sa taci decat sa-i dai apa la moara si sa o enervezi cu ceva. Este o zi in care stai in banca ta si sa treci neobservat, ca nu cumva inamicul respectiv sa te vizeze cu vreuna din sagetile sale otravite. E chiar recomandabil sa incerci sa te abtii, ca sa nu iti aprinzi paie in cap. Celalalt oricum nu va sti sa fie diplomat si abia asteapta sa fie provocat.

GEMENI - Cineva iti da peste cap tot calmul care se instalase la finalul unei actiuni de care ai reusit sa te eliberezi, dar, in loc sa stai si sa savurezi rezultatele, acesta vine cu critici si comentarii nelalocul lor. Nu le pune la suflet, unii oricum nu stiu altceva decat sa caute defecte altora, ca atare vei fi vizat chiar si daca roadele la care ai ajuns sunt de nota zece. Se va gasi intotdeauna un inamic invidios dornic sa-ti desfiinteze reusita, dar nu trebuie sa pleci urechea la spusele sale.

RAC - Te afli intr-un mediu apasator, unde nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri sau boli, si cum esti impresionabil din fire, te vei lasa influentat de tot ce auzi. Iti pierzi tot cheful de a mai face ceva cand in jurul tau lumea se tot plange, iar concentrarea ta scade cu fiecare noua discutie pe care o ai cu astfel de oameni. Anturajul strica tot, ca atare nu vei putea face nimic bun daca stai printre oameni pesimisti care spun nu la orice. Mai bine lucrezi de unul singur si iesit dintr-un astfel de loc incarcat negativ.

LEU - Fizic si psihic, esti foarte sensibil azi. Ai motive de intristare pentru ca vin vesti cu un impact major asupra ta. Desi, de obicei, esti o fire puternica ce nu se lasa impresionata de orice, de data aceasta e vorba de oameni la care tii sau de lucruri de care esti atasat si care sunt vizate de un ghinion si e firesc sa te doara. Aproape ca nu mai esti in stare de nimic din cauza stirilor negative si, in loc sa-ti aduni fortele pentru a reveni la normal, aluneci incet-incet spre depresie.

FECIOARA - Desi lumea din jur are motive de sarbatorit, tu parca nu reusesti sa te integrezi in bucuria lor.

Ori nu ai avut nicio contributie la acest eveniment si atunci nu meriti sa primesti laude, ori te indoiesti ca e un succes binemeritat. Firea ta atenta la detalii observa ca nu e o reusita deplina si nici foarte onesta, ci a fost obtinuta pe cai oarecum incorecte. Daca ai dubii, mai bine taci, pentru ca ti-ai face dusmani daca ai incepe sa le desfiintezi victoria detaliu cu detaliu, chiar daca ai dovezi sa o faci. Nu le strica bucuria!

BALANTA - Visezi sa fii primit intr-un grup de elita in domeniul in care lucrezi si incerci sa-ti pui mai bine in valoare calitatile, ca sa fii descoperit la justa ta valoare. Azi poate aparea o sansa foarte buna de a te evidentia deasupra tuturor, un fel de competitie care te va propulsa pe tine undeva in locurile fruntase, ceea ce te ajuta sa te apropii din ce in ce mai mult de visul tau. Mai ai cateva etape de parcurs pana te vei alatura acelui grup de varf si iti pui toata ambitia in joc pentru a-ti atinge scopul!

SCORPION - Ai grija la tonul pe care-l folosesti astazi in discutiile aprinse, pentru ca exista riscul ca o banala replica se devina scanteia unui scandal de proportii. Se poate darama orice: o iubire, o colaborare, un proiect la care ai si tu un rol, dar totul poate fi evitat daca nu torni gaz pe foc mai mult decat e cazul. Nimeresti printre oameni nervosi, agresivi, pusi pe fapte periculoase si, daca nu te abtii sa fii si tu la fel ca ei, risti sa strici totul, fara nicio sansa de a mai recupera ceva.

SAGETATOR - Grijile devin exagerate, desi nu ai motive sa faci atata caz pe marginea unei probleme, dar, la prima vedere, ti se pare imposibil de rezolvat. Nu-ti turna cenusa in cap si nu privi doar punctele sensibile ale acestei situatii, pentru ca sigur exista un punct luminos chiar si in cel mai adanc intuneric. Cauta acel carlig de care sa te agati pentru ca, dupa ce iti vei recapata dramul de speranta, totul va lua o alta directie. Nimic nu e atat de dificil, dar daca abordezi o atitudine coplesitor de pesimista, e clar ca vei bate pasul pe loc, blocat in neputinta.

CAPRICORN - Grija ta exagerata pentru binele familiei tale este recompensata, pentru ca vei trece prin situatii in care se va demonstra ca prudenta de care dai dovada, spiritul econom si rigurozitatea de a te ocupa de cele mai dificile sarcini au avut un rost. Ele te-au ajutat sa ajungi la un rezultat final de care acum va beneficia intreaga familie, chiar daca acestia nu ti-au inteles, de multe ori, incrancenarea dusa la obsesie. Ai presimtit va e bine sa faci asa si iata, rezultatele sunt pe masura!

VARSATOR - Ai multe lucruri ascunse in suflet si nu stii daca e bine sa le faci cunoscute sau sa le tii secrete. Simti totusi nevoia unei confesiuni, dar nu o dezvalui chiar la orice persoana. Doar foarte putini prieteni merita destainuirile tale, pentru ca ei vor sti sa-ti respecte secretul fara a-l transmite mai departe... Daca presimti ca cineva nu merita increderea ta, mai bine eviti sa-i transmiti cele mai tainice aspecte din viata personala. Cei care merita incredere, sunt cei care ti-au demonstrat de multe ori inainte ca stiu sa fie discreti.

PESTI - Joci un rol cheie in mediul in care te afli si te simti bine in postura de protector deasupra tuturor. Parca ai fi closca ce aduna in jurul ei pe cei mici si neputinciosi, care au nevoie de ocrotire. Esti milos, induiosat de cei mai slabi si mai sensibili, si-ti arati compasiunea si empatia fata de ei cu toata sinceritatea. Esti constient cat de mult conteaza o vorba buna si un sprijin moral pentru cei care nu au de ce sa-si agate sperantele, de aceea te oferi sa le fii scut protector, umar de nadejde si indrumator la greu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »