Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 13 iunie 2011

13 Jun 2011, 1066 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 13 iunie 2011

Horoscop - Luni, 13 iunie 2011

BERBEC - Cine este cu adevarat alaturi de tine daca nu cei dragi din familie? Ajunge sa le ceri ajutorul si ei vor fi acolo langa tine oricand, neconditionat si cu inima deschisa. Vestile care vin de la cei din familie sunt motiv de fericire si simti nevoia sa le transmiti si tu mai departe altora. Exista un schimb excelent de emotii, de sentimente, de sprijin intre voi ceea ce leaga si mai mult relatia si orice plan desfasurat impreuna, umar la umar, evolueaza excelent, pentru ca formati o echipa bine sudata.

TAUR - Ai o suferinta pe suflet si nu stii nici sa o diminuezi, dar nici sa o exprimi in cuvinte, ca eventual sa te poti elibera de acest chin. Inima ta este incarcata de senzatii negative, ca si cum te-ar coplesi temeri grele sau griji imposibil de alungat deocamdata, iar ceea ce se petrece in jur parca agraveaza si mai mult atmosfera apasatoare care planeaza peste tine. Nu ai de ce te agata pentru a-ti recapata optimismul, pentru ca si ceilalti contribuie odata in plus la ingreunarea situatiei.

GEMENI - Ai doua cai diferite la dispozitie si nu stii pe care s-o apuci. Ambele contin si avantaje si dezavantaje si fata de fiecare ai anumite presentimente, si bune si rele, tocmai de aceea esti atat de derutat. Daca vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasa, ai elimina-o din start, dar nu poti spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au si ceva bun de oferit, dar si un pret de platit, ca atare balanta inclina in mod egal spre amandoua. Totul depinde de starea ta, pentru ca vei alege in functie de emotia pe care ti-o creeaza ori una, ori alta dintre cele doua variante.

RAC - Incearca sa te concentrezi mai bine asupra acelor apecte care par nesigure, pentru ca superficialitatea te-ar putea face sa gresesti. Cu un dram de umor, ai putea iesi din orice incurcatura, dar nu merge o gluma chiar in orice situatie, mai ales acolo unde sunt in joc ori reputatia ta, ori starea ta financiara. Cand e vorba de bani, nu poti glumi, ci trebuie sa fii foarte atent la deciziile luate, ca sa nu cheltuiesti in directii nerentabile sau sa dai iama prin bani pentru lucruri inutile in acest moment.

LEU - Astepti de undeva un verdict, un raspuns cu tenta categorica ceva pune capat unei stari nesigure in care te simti blocat de la o vreme. Raspunsul apare, in sfarsit, si, chiar daca nu e chiar cel pe care il asteptai, macar esti multumit ca se incheie perioada neplacuta de asteptare. Macar a sosit o informatie de care te poti folosi pentru a incheia etapa care te-a preocupat in ultima vreme. Le poti aseza pe toate pe un fagas ceva mai clar si te vei folosi de vestea sosita pentru a te elibera de un stres. Bine ca s-a terminat...

FECIOARA - Daca tot ai un ban la dispozitie, il folosesti cu cap intr-o directie care va evolua foarte bine.

Nu cheltuiesti si, gata, s-au dus toti banii, ci ceea ce decizi cu acesti bani va genera venituri suplimentare in viitor. Afacerile si investitiile pe termen lung sunt favorizate, deci gandeste-te foarte bine ce anume ti-ar placea sa faci si din care sa apara si castiguri. Esti multumit de felul in care cresc veniturile, pentru ca vezi sub ochii tai ca sunt intr-o crestere certa. Si poate fi si mai bine...

BALANTA - Este vremea reusitelor durabile si solide. Imaginea ta la serviciu se poate ameliora simtitor, pentru ca te implici intr-o activitate care e exact pe tiparul tau, si ti se potriveste foarte bine. Cand faci ceea ce-ti place, depui multa pasiune iar rezultatele se vad, si vor atrage felicitari sincere de la cei care beneficiaza de serviciile tale. Daca iti desfasori activitatea intr-un domeniu artistic, azi poate fi ziua cand valoarea iti este confirmata printr-o reusita de proportii, iar nivelul la care te propulsezi va fi mentinut mult timp de acum inainte.

SCORPION - Ai nevoie de un sfatuitor cu mai multa experienta, cineva care sa te sprijine si sa iti spuna, de pe margine, daca faci bine ceea ce faci. Formezi un tandem perfect, asadar, cu o persoana mai matura care a trecut de multe ori prin situatii similare, ca atare ii vei asculta indrumarile cu luare aminte, convins ca stie ce spune. Ai multe de invatat din aceasta asociere, pentru ca vei primi informatii care, pe de o parte, rezolva problema in care esti implicat acum, si pe de alta parte, vor deveni baza unui bagaj de cunostinte pentru viitor.

SAGETATOR - Esti dornic de actiune si ai vrea sa rastorni muntii din loc, incercand sa te implici in mai multe planuri simultan. Culmea, dar chiar iti iese, pentru ca energia ta este la cote maxime si reusesti sa te concentrezi eficient si intr-o parte si-n alta pentru a ajunge la rezultate satisfacatoare. La cantitatea enorma de energie de care dai dovada a fi si pacat sa o investesti intr-un sens banal, de aceea tu ai nevoie azi de proiecte de anvergura, de mai multe activitati deodata, pentru ca le poti duce pe toate la capat!

CAPRICORN - Apare soarele pe strada ta printr-o veste de milioane care te face sa spui ca esti fericit. Se rezolva ca prin farmec o problema de familie iar surprizele neplacute ce ar mai putea da buzna in program vor gasi o rezolvare extrem de rapida, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Te poti trezi cu musafiri neasteptati, dar vizita lor iti va face multa placere, tocmai pentru ca e o surpriza complet neprevazuta. O veste foarte buna te ia prin surprindere si face din aceasta zi un real motiv de sarbatoare!

VARSATOR - Poate fi o zi de succes la serviciu cand valoarea ta isi va lasa amprenta pe tot ceea ce faci. Sefii vor fi impresionati de realizarile tale, clientii vor fi multumiti de felul cum iti onorezi datoriile fata de ei iar elogiile la adresa ta ar putea sa apara. Nu faci prea mari eforturi pentru a iesi in evidenta, ci, pur si simplu, stralucesti. Ajunge doar sa faci un pas in fata si reflectoarele se vor indrepta inspre tine, pentru ci au ceva de spus si trebuie neaparat sa arati lumii cu ce te ocupi, lasa modestia la o parte!

PESTI - Devii stresat cand vezi ce repede trece timpul si tu nu reusesti sa te incadrezi in termenele limita. Cand intri in panica de timp, incepi sa faci greseli, ceea ce te irita si mai mult. Ai avea nevoie de o prelungire, de o amanare, de un ragaz ceva mai lung si pentru ca nimeni nu ti-l ofera, incerci sa te grabesti, dar graba poate lasa urme nedorite asupra muncii tale. Fa tot posibilul sa te organizezi mai bine, ca sa folosesti orele pe care le ai la dispozitie in beneficiul rezultatului pe care il doresti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »