Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 12 iunie 2011

12 Jun 2011, 649 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 12 iunie 2011

Horoscop - Duminica, 12 iunie 2011

BERBEC - Banalul acestei zile te plictiseste si te complaci intr-o stare de pasivitate care nu te reprezinta. Parca nu ai chef de nimic si la aceasta atitudine concura mai multe aspecte care nu-ti convin. Ori nu te afli intr-o companie prea motivanta, ori vremea nu te imbie la nicio activitate mai dinamica, de aceea te retragi in lumea ta si pierzi vremea cu gratie. Pacat, in aceasta zi ar fi fost o multime de lucruri interesante de facut, dar daca nu ai dispozitia necesara, degeaba…

TAUR - Invitatia care vine azi de la o persoana draga merita acceptata fara sa stai pe ganduri, pentru ca poate fi un prilej excelent de distractie, de miscare, ceva care sa te puna in functiune. Un pic de sport, o plimbare in natura sau pur si simplu o raita prin imprejurimi fara o tinta anume sunt cateva solutii excelente pentru a-ti reincarca bateriile. Poate fi o zi dinamica, tonica, vesela si optimista daca te implici trup si suflet in actiunea propusa de celalalt.

GEMENI - Grijile te coplesesc, desi nu ai avea motive de intristare. Orice problema are rezolvare, dar nu esti tu in cea mai buna pasa si ai tendinta de a agrava totul. Daca iti torni cenusa in cap si te plangi intruna, nu ai nicio sansa sa vezi si jumatatea plina a paharului, ca atare adu-ti aminte de atitudinea ta fireasca - vesela, optimista, increzatoare - si redevino tu, cel care esti de obicei. Tu nu te cramponezi asa in probleme si piedici, ci intotdeauna reusesti sa treci peste toate fluierand!

RAC - Desi incerci sa fii amabil si sa raspunzi manierat cu orice ocazie, azi nu-ti prea merge, pentru ca dai peste un interlocutor pus pe harta care ridica tonul la orice. Sensibil din fire, cum esti, vei interpreta atitudinea sa agresiva drept un atac la persoana si suferi in sinea ta ca esti tratat astfel, fara sa meriti. Degeaba iti pui in joc toate talentele din domeniul diplomatiei si bunelor maniere, pentru ca celalalt n-are habar de amabilitate si ti-o tranteste franc in fata. Nu renunta totusi la bunatate, pana la urma tot il va dezarma…

LEU - Ti-e gandul la afaceri, la metode de a mai castiga un ban in plus, la idei care sa-ti asigure un trai mai bun in viitor si, la imaginatia ta bogata sau la creativitatea ta prospera, ar fi de mirare sa nu gasesti ceva cu adevarat profitabil. Pune-ti multiplele talente la treaba, pentru ca sigur detii un atu special intr-un anumit domeniu care ti-ar putea asigura si bunastarea materiala. Bogatia ta consta in bagajul imens de calitati si talente native, deci foloseste-te de el pentru a-ti mari veniturile si starea de bine.

FECIOARA - Desi stii ca esti iubit si celalalt tine la tine mai mult ca la orice pe lume, totusi nu-ti place atitudinea sa posesiva.

Te vrea numai pentru el si devine exagerat de gelos atunci cand mai apare cineva in discutiile voastre. Iti pune tot felul de intrebari indiscrete care tradeaza faptul ca nu are incredere in tine, dar nu e altceva decat o dovada a faptului ca nu are incredere in propriile sale calitati de a te pastra langa el. Chiar daca te onoreaza iubirea sa dusa la extrem, totusi devine obositoare si sufocanta si trebuie sa-i spui asta!

BALANTA - Greu mentii echilibrul in relatiile cu ceilalti, pentru ca desi incepi calm, cu un ton amabil si impaciuitor, nu reusesti sa ramai la fel pana la final. Ceva tot te irita, ceva tot te scoate din apele tale, si e normal sa reactionezi, oricat de amabil si de tolerant ai fi,. Daca celalalt sare calul, vei avea totusi o reactie agresiva si ii vei reteza elanul. A tolera iar si iar ar fi o dovada de slabiciune si celalalt te-ar putea domina prin atitudinea sa violenta, or, ai si tu un cuvant puternic de spus in acest caz, ca atare nu te lasa calcat in picioare!

SCORPION - Timpul este subiectul principal de discutie pe parcursul zilei, indiferent de ritmul in care trece. Daca mai ai mult de asteptat, spui cu sinceritate ca nu mai ai rabdare. Daca esti impins de la spate de termene limita si tu nu esti pregatit, vei recunoaste faptul ca te simti depasit de situatie, deci, despre orice ar fi vorba, in centrul atentiei se afla cel mai de pret lucru: timpul. Iti dai seama ca aceasta e valoarea cea mai importanta pe care trebuie sa o valorifici eficient!

SAGETATOR - Nu stii cum sa interpretezi evenimentul care apare acum pe nepusa masa: ca pe o mare sansa sau ca pe un mare risc? Ce-i drept, uneori trebuie sa si risti ceva pentru a pune mana pe o mare victorie, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci acel lucru, chiar daca exista un pret de platit. Nu poti ajunge la scopul cel mai inalt fara sa renunti la ceva pe parcurs, dar totul depinde de cat de greu e sacrificiul care se cere in acest moment. Daca trebuie sa renunti la altceva la fel de bun, te vei gandi de doua ori inainte daca merita…

CAPRICORN - Viata de familie si de cuplu este tihnita, pentru ca nu apare nimic neprevazut care sa agite spiritele. Va vedeti fiecare de preocuparile firesti de duminica si va adunati in jurul mesei de pranz intr-o atmosfera domestica foarte placuta. Este momentul vostru de intimitate, in care va reuniti pentru a discuta tot ce s-a intamplat pe parcursul saptamanii. Pretuiesti enorm astfel de clipe minunate in care aduni familia in jurul tau, pentru ca asa va aratati direct grija unul fata de altul.

VARSATOR - Decizia pe care o iei astazi duce intr-o directie promitatoare si vei fi rasplatit pentru curajul de care dai dovada. Nu e o alegere usoara, ti se cere un dram de curaj si multe informatii acumulate prin studiu, dar, pentru ca pornesti la drum cu optimism, inflacarat de ganduri pozitive, totul va iesi foarte bine. Incep sa apara deja semne bune cum ca te apropii din ce in ce mai mult de tinta propusa iar succesul care se prefigureaza la orizont te motiveaza si mai tare!

PESTI - Altul si-a bagat coada in treburile tale si a stricat totul, iar tu acum trebuie sa pierzi timp pretios pentru a repara ce se mai poate. Totul e legat de increderea ta exagerata in oameni, pentru ca ii consideri buni, orice ar face, dar iata ca ies la iveala si astfel de urmari nefaste si te trezesti la realitate. Acum mai crezi ca oamenii sunt buni prin definitie? Acum mai esti atat de naiv incat sa iubesti pe toata lumea? Nu, dar asta nu inseamna ca nu te vei mai insela si altadata cu privire la caracterul uman ascuns in spatele unei masti mincinoase.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »