Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 18 iunie 2011

18 Jun 2011, 1209 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 18 iunie 2011

Horoscop - Sambata, 18 iunie 2011

BERBEC - Te afli in fata unei persoane care impune respect prin simpla sa aparitie. Poate e o autoritate intr-un domeniu pe care tu inca nu il stapanesti, poate o persoana in varsta de care ti-e si putin teama sau un profesor pe care il admiri. De la o astfel de persoana ai multe de invatat, ca atare profita de sansa pe care o ai de a-i sta in preajma. Compania sa nu numai ca te onoreaza, dar te si pune intr-o lumina foarte buna, incat ar trebui sa te mai relaxezi si sa fii atent la tot ce spune.

TAUR - Nu se intampla nimic nou, dar linistea aceasta iti este pe plac, pentru ca te mai poti odihni un pic. Te ocupi de lucrurile marunte de pe langa casa, de micile restante pe care le-ai tot amanat in ultima vreme, cand ai avut programul prea aglomerat, dar toate aceste activitati de rutina au si o conotatie relaxanta. E o placere sa te apleci asupra acestor detalii aparent neimportante, dar efectul lor se va resimti atunci cand le vei sterge complet de pe lista si te vei bucura ca ai mai scapat de o parte din ele…

GEMENI - Desi ai pornit ziua cu un sentiment de tristete, convins ca nu se va intampla nimic bun, iata ca orizonturile se limpezesc ca prin farmec si iti recapeti optimismul. Niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap daca vezi ca nu ti se implinesc visele, pentru ca intotdeauna apar solutii salvatoare. Chiar daca nu primesti exact ceea ce ai sperat, ti se pot oferi alternative de care merita sa profiti. Nu-l lua pe nu in brate, spunand intruna nu pot, ci incearca sa vezi si ceva bun in tot ce se intampla.

RAC - Trece o sansa excelenta prin calea ta pe care trebuie sa o apuci imediat, pentru ca nu te asteapta sa te gandesti prea mult. Cu cat esti mai rapid in reactii, cu cat actionezi mai prompt, cu atat lucrurile vor evolua mai bine in avantajul tau, dar este totusi o situatie in care e nevoie de o interventie spontana, prin care sa dai dovada ca esti pregatit oricand si de orice. Nu ti se ofera aceasta ocazie de doua ori, ci e un singur tren in gara care iti cere sa urci acum. Maine s-ar putea sa fie prea tarziu, deci fii pe faza!

LEU - Visul tau e sa ti se faca dreptate iar adevarul, care a stat multa vreme ascuns, sa iasa la iveala. Tu nu te simti vinovat cu nimic ci esti convins ca altul a avut de castigat mascand adevarul, ca atare ai vrea sa se intoarca lucrurile in favoarea ta, in timp ce celalalt sa plateasca pentru gesturile sale incorecte. Daca gasesti dovezi solide in avantajul tau, merita sa lupti pana la capat pentru drepturile tale, dar numai daca ai pe ce te baza. Pe simple promisiuni sau marturii desarte nu poti conta, ca atare apeleaza doar la lucruri clare, scrise negru pe alb, care nu pot fi contestate.

FECIOARA - Nu poti fi de acord cu parerile vehiculate in jurul tau si, pentru ca esti un critic acerb, vei reactiona destul de agresiv impotriva celor pe care nu ii sustii.

Se pot incinge adevarate dispute dar care nu trebuie amplificate mai mult decat o simpla conversatie mai aprinsa, pentru ca nu are rost sa-ti faci dusmani doar pentru ca nu esti din tabara lor. Iti poti exprima opinia cu mai multa diplomatie, pentru ca azi esti tentat sa dai cu bata-n balta si sa creezi animozitati pe marginea unor idei care oricum le-ai privi, tot diferite raman, pentru ca si oamenii sunt diferiti.

BALANTA - Se apropie un eveniment de familie cu totul special si astepti cu sufletul la gura sa devina realitate. Ai pregatit indelung acest moment si fiecare zi care trece te face si mai interesat de ceea ce urmeaza. Poate e o petrecere sau o nunta, poate revederea unor persoane dragi, deci momente cu iz festiv care nu se petrec decat arareori, tocmai de aceea nerabdarea creste. Pregatesti totul in detaliu ca sa iasa perfect si vrei ca si ceilalti sa se bucure la fel de mult de acest eveniment aparte.

SCORPION - Iubirea este tot ce poate fi mai bun pe lume si te dedici trup si suflet fiecarui moment pe care il petreci in compania persoanei care te-a cucerit. Schimbul de declaratii, de angajamente, de emotii este la cote maxime incat te poti indragosti lulea de cel care te rasfata acum in asemenea gesturi de afectiune. Nu esti deloc zgarcit in vorbe dulci, ci la tot ceea ce primesti, esti gata sa daruiesti inapoi inzecit, convins ca e iubirea vietii tale. Merita sa investesti tot in aceasta relatie!

SAGETATOR - Simti ca nu inaintezi deloc in planul asupra caruia te-ai aplecat de la o vreme, dar obstacolul aparut poate fi depasit cu brio daca apelezi la colaboratorul potrivit. Cineva detine cheia acestei probleme, nu te poti descurca de unul singur, ca atare totul depinde de norocul de a intalni aceasta persoana. Cum esti, de felul tau, un mare baftos, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a auzi informatia salvatoare, ca atare iesi in lume, discuta, socializeaza, intreaba in stanga si-n dreapta, pentru ca va aparea in calea ta si eroul zilei!

CAPRICORN - Ai o mare reusita profesionala de sarbatorit, dar daca nu e doar meritul tau de a fi ajuns aici, trebuie sa scoti in evidenta si contributia colegilor. Ar fi nedrept din partea ta sa-ti asumi toate creditele, cand si altii au jucat un rol pe parcurs. Altfel, ar putea fi o zi perfecta in care veti celebra victoria comuna, iar succesul de acum poate fi punctul de plecare spre o etapa urmatoare si mai promitatoare. Daca a mers atat de bine pana aici, nimic nu va opreste, ca echipa, sa treceti mai departe pentru un succes… si mai si!

VARSATOR - Vin vesti contradictorii din mai multe directii, dar nu trebuie sa le ignori, ci doar sa le cantaresti foarte atent ca sa preiei din ceea ce auzi doar ceea ce te ajuta. Altfel, totul poate fi doar un joc la deruta, pentru ca, avand la dispozitie atatea variante, nu vei mai sti pe care sa o crezi. Mintea limpede, capacitatea de a discerne intre atatea informatii diferite si logica ta forte sunt trasaturile care te vor ajuta sa iei decizia optima in situatia de fata, ca atare concentreaza-te chiar si la cele mai marunte aspecte, care pot spune multe!

PESTI - Esti mandru de tine si daca mai vin si laude de la ceilalti, aceasta te motiveaza sa te implici si mai serios in proiectele in desfasurare. Ai nevoie doar de un stimulent cat de mic pentru a avea mai multa incredere in valoarea ta, dar aceste stimulente trebuie sa vina de la oameni pe care-i respecti si a caror inteligenta o apreciezi. Nu e de ajuns sa te laude mama sau prietenul cel mai bun, ci astepti o vorba de incurajare de la un sef, de la un colaborator, de la o persoana oficiala. Altfel suna din gura lor!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »