Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 19 iunie 2011

19 Jun 2011, 704 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 19 iunie 2011

Horoscop - Duminica, 19 iunie 2011

BERBEC - Esti foarte preocupat de viitor si vrei sa organizezi totul ca la carte cu mult timp inainte ca evenimentele sa aiba loc. E un spirit prevazator care nu te caracterizeaza de obicei, dar de data aceasta nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Esti atent la tot, stabilesti chiar si cele mai neinsemnate amanunte iar atunci cand acest plan va ajunge la apogeu, toate vor merge struna. Rareori reusesti sa le aranjezi pe toate atat de bine, ca atare concentreaza-te serios asupra etapelor urmatoare!

TAUR - Esti tentat sa te bucuri pentru nefericirea altuia, furat de anturajul care te imbie la astfel de gesturi. Esti mai preocupat de zvonuri si barfe cu privire la o persoana care, pana mai ieri, era un prieten de-al tau, dar faci asta doar ca sa fii primit intr-un mediu in care astfel de atitudini sunt esentiale ca atare esti gata sa faci ca si ceilalti: sa barfesti, sa razi de greselile altuia si sa sarbatoresti necazurile sale… Nu ai vrea sa treci si tu printr-o astfel de situatie, ca atare incearca sa te abtii cand vezi ca ceilalti se amuza de raul altuia.

GEMENI - Viata de familie se linisteste datorita unei vesti bune care restabileste buna intelegere intre toti. Parca discutati pe alt ton acum, parca va tolerati mai bine unul pe altul, pentru ca fiecare e constient ca linistea de acasa depinde foarte mult de felul in care treceti cu vederea aspectele care nu va plac. Aceasta zi vine exact cu atmosfera cea mai buna pentru a va relaxa, pentru a clarifica diverse animozitati din camin si de a va impaca dupa o perioada mai agitata.

RAC - Desi pleci la drum cu un sentiment de retinere, nestiind ce te asteapta pe parcurs, vei vedea ca efectele calatoriei vor fi excelente. Nu refuza ocazia de a iesi din casa, de a pleca intr-o excursie sau de a face o simpla plimbare prin locurile care iti plac, pentru ca sunt ocaziile perfecte de a te elibera de stres, de a revedea oameni de care iti era dor si de a-ti incarca perfect bateriile pentru saptamana care urmeaza. Profita de orice motiv de a schimba decorul!

LEU - Informatia care ajunge astazi la tine nu trebuie luata ca atare, fara a o verifica si din alte urse. Desi la prima vedere totul suna bine, dupa o vreme vor incepe sa iasa la iveala si punctele sensibile. Chiar daca mesagerul acestei vesti pare demn de incredere, si el a fost prost informat si acum iti transmite si tie un detaliu care va va strica amandurora planurile. Mai insista, cauta prin carti, navigheaza pe internet pentru ca vei afla cu totul alte detalii despre ceea ce tocmai ai aflat.



FECIOARA - Duci la bun sfarsit o actiune ce dureaza deja de multa vreme. Chiar daca nu e finalul pe care l-ai dorit sau l-ai preconizat, esti multumit de nivelul la care ai ajuns, pentru ca de acum nu te vei mai gandi la ce s-a intamplat. E sansa ta de a te elibera de o grija si de un stres, pentru ca toata perioada anterioara a fost foarte agitata. Acum ca s-a terminat intelegi altfel lucrurile si vezi mult mai repede punctele slabe, astfel incat data viitoare sa nu le mai repeti. E o lectie de viata!

BALANTA - Un plan in care ai investit multa pasiune si suflet nu iese asa cum ai dorit si aluneci spre deceptie. Pe moment, esti tentat sa spui ca esti cel mai nefericit din lume, ca e sfarsitul lumii aici, dar dupa o vreme vei incepe sa descoperi chiar si in cel mai sumbru intuneric, o scanteie de speranta care te va readuce pe fagasul normal. Nu lasa panica sa te copleseasca, ci incearca sa intelegi unde ai gresit, astfel incat sa poti repara ce se mai poate.

SCORPION - Stai de vorba cu mai multe persoane despre un plan comun din care fiecare are ceva de castigat. Poate va asociati intr-o afacere comuna sau puneti tara la cale pentru un eveniment de care fiecare va profita in felul sau, si daca va uniti cu totii fortele si investiti ce aveti mai bun in voi, rezultatele finale vor fi exceptionale. Cand esti atat de bine motivat de roadele care te asteapta la capat, esti dispus sa faci orice. Nu conteaza cat va dura, ci ceea ce vei culege la capatul acestor eforturi!

SAGETATOR - Credeai ca totul a revenit pe un teren pasnic si ca nimic nu se mai poate da peste cap, dar te inseli. De nicaieri, apare un motiv de cearta si toata linistea e aruncata in aer. Nu te mai poti intelege bine cu o persoana care parea sa fi inteles problema si sa o fi acceptat ca atare, dar brusc se razgandeste si reaprinde conflictul. Fa tot posibilul sa nu raspunzi la provocari, pentru ca poti dezamorsa disputa prin calm si toleranta. Controleaza-ti nervii, pentru ca numai asa poti evita furtuna.

CAPRICORN - Daca pleci la drum, ceea ce vei intalni pe parcursul calatoriei te va face sa vezi viata intr-o lumina mai optimista. Te intalnesti cu oameni cu care iti face placere sa discuti, vezi locuri superbe care te fac sa zambesti sau poate ai ocazia de a trage si o raita prin magazine, iar efectul terapeutic al shoppingului e de necontestat! Ia-ti rezerve serioase de bani daca pleci la drum lung sau spre locatii ceva mai costisitoare, pentru ca tentatiile vor fi mari si nu le vei rezista…

VARSATOR - Desi ai renuntat sa mai astepti miracole, nu te poti abtine sa nu visezi frumos. Ti s-a demonstrat de multe ori ca totul e o iluzie, dar imaginatia ta bogata te indeamna sa tintesti spre tinte inalte. Chiar daca nu le vei atinge niciodata, nu renunta la vise, pentru ca uneori se mai intampla si minuni. De exemplu azi poate renaste o speranta la care ai renuntat demult, semn ca niciodata nu trebuie sa abandonezi o cale daca rezultatul nu se intrevede inca la orizont. Piedicile se pot da la o parte exact cand nu te mai astepti!

PESTI - Deciziile pe care le iei astazi au efecte pe termen lung, dar iti pun din greu rabdarea la incercare. Nu ajungi repede la capatul acestor planuri, ci e cale lunga pana acolo, dar primesti suficiente garantii ca totul va iesi exact asa cum planifici. Trebuie sa privesti foarte serios acest drum, sa nu lasi nimic la voia intamplarii, deci analizeaza atent fiecare detaliu care va conta in final la succesul de ansamblu. Primesti si sfaturi competente pentru a cladi un proiect de care sa fii mandru.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »