Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 21 iunie 2011

21 Jun 2011, 601 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 21 iunie 2011

Horoscop - Marti, 21 iunie 2011

BERBEC - Pentru ca duci cu bine la capat o activitate, dupa aceea mai poti rasufla si tu, pentru ca ai stat o vreme ca pe ghimpi. Stresul de dinainte nici nu mai conteaza dupa ce vei pune punct final, pentru ca vei sti sa te bucuri de linistea instalata dupa. E o relaxare pozitiva, care combina dupa senzatii la fel de placute: sentimentul ca ai terminat ceva important si bucuria de a savura roadele la care ai ajuns, pentru ca sunt foarte bune. Nu te mai gandi la ce a fost, bine ca ai ajuns aici!

TAUR - Nu ajunge doar sa visezi frumos si sa te gandesti in detaliu cum vei ajunge, intr-o zi, la scopul tau cel mare. Trebuie sa pui mana si sa construiesti concret acest vis, pentru ca ai toate sansele sa il vezi intr-o zi materializat. Eforturile pe care le investesti in acest proiect duc la rezultate de care vei fi mandru si care te vor motiva sa mergi si mai departe, spre un nivel superior. Uneori ai nevoie doar de o scanteie pentru a-ti implini visele cele mai curajoase, deci profita de energia care te cuprinde.

GEMENI - Mare atentie la cuvintele pe care le folosesti pentru a da verdicte sau judecati categorice de valoare, pentru ca exista riscul sa fie un pic cam dure. Poti judeca prea aspru pe cineva care nu se face vinovat de tot ceea ce ai tu de spus despre el, iar tendinta acestuia este aceea de a se razbuna. Sa nu crezi ca o afirmatie neadecvata va ramane fara urmari, ca atare si tu esti gata sa ripostezi violent in cazul in care esti atacat pe nedrept, dar si cei care se vad vizati pot deveni cei mai aprigi dusmani daca nu faci tot posibilul sa dregi busuiocul la timp.

RAC - Uneori poti ajunge la succes si fara sa ceri permanent ajutor din afara, iar azi poti demonstra tuturor ca stii sa te descurci si singur. Nu urmezi calea propusa de colectiv, ci mergi intr-o directie personala, cu care ceilalti nu sunt de acord, dar rezultatele la care ajungi pot uimi pe toata lumea, inclusiv pe tine. Nu trebuie, asadar, sa te pierzi tot timpul intr-un grup mai larg, ci e bine sa faci si opinie separata de ceilalti si sa iesi din anonimat printr-un gest propriu, care sa demonstreze ca ai personalitate si stii ce doresti, dincolo de interesele colectivului.

LEU - Viitorul se contureaza in culori promitatoare la orizont iar angajamentele pe care ti le iei impreuna cu ceilalti membri ai familiei vor duce la rezultate de care veti beneficia cu totii. Succesul planului pe care il incepeti acum depinde mult de implicarea fiecaruia, dar si de spiritul pozitiv cu care priviti directia finala. Va incurajati unii pe altii, va stimulati creativitatea si imaginatia, pentru a cladi ceva de care sa fiti mandri. Practic, priviti cu totii, concentrat, in aceeasi directie ceea ce leaga bine si relatia dintre voi, si consolideaza si roadele finale.



FECIOARA - Degeaba privesti totul cu atata retinere, pentru ca si cele mai complicate probleme au totusi rezolvare. Nu o vei gasi cu o atitudine negativista si rezervata ca cea pe care o ai acum, ca atare incearca sa lupti impotriva acestor temeri inutile, pentru ca apare si soarele si pe strada ta. Nimic nu iese daca lasi pesimismul sa te conduca, deoarece solutia apare numai daca afisezi o atitudine cat mai pozitiva si mai detasata in fata greutatilor, dincolo de frici, idei fixe si patimi. Incepe sa spui ca se poate si ai sa vezi ca norii se risipesc repede.

BALANTA - Chiar si cea mai socanta veste poate fi tinuta sub control, deci nu te lasa influentat de efectul bomba al celor auzite. Lasa un pic lucrurile sa se aseze pentru ca vei vedea ca apar si solutiile la problema care te ia prin surprindere. Nu incerca sa repari totul acum, sub imperiul emotiilor negative, pentru ca nu va iesi nimic, ci stai departe de cele intamplate o vreme si propune-ti sa te ocupi de ele mai tarziu. Dupa un ragaz in care nu te mai gandesti la surpriza neplacuta, vei descoperi ca nu a fost chiar atat de rea pe cat parea initial, ci totul are rezolvare!

SCORPION - Esti foarte distrat si afisezi o atitudine superficiala in care iei totul peste picior. Poate e bine sa te comporti asa, pentru ca nu te cramponezi de probleme si de piedicile minore, si daca reusesti sa iti pastrezi acest spirit jucaus pana la capat, orice impas va fi trecut cu zambetul pe buze. Unii vor spune despre tine ca esti aerian si distrat, dar ce rost sa-ti torni cenusa in cap si sa te plangi, cand hopul poate fi trecut si daca apelezi la umor si ironie. Glumesti pe seama tuturor si treci peste toate fluierand.

SAGETATOR - Esti foarte generos cand vine vorba sa sari in ajutorul altora, incat esti capabil sa te oferi chiar si persoanelor complet necunoscute. Daca solutia problemelor lor este la tine, nu stai pe ganduri, ci faci tot posibilul sa intervii in favoarea lor. Dai dovada de marinimie din dorinta de a-i vedea si pe altii fericiti, pentru ca aceasta este forma ta de a returna tot ceea ce ai primit bun de la viata. Ca e spirit crestinesc sau doar spirit umanitar, te simti bine in aceasta postura si, daca ai facut azi o fapta buna, esti fericit.

CAPRICORN - Te-ai bucurat inainte de vreme si nu ai asteptat ca un eveniment bun pe care l-ai trait sa se aseze totusi pe un fagas normal si sigur. Ai sarbatorit reusita inainte de a fi complet conturata, iar acum dai piept cu realitatea. Nu e deloc asa de buna pe cat credeai la inceput si regreti amarnic ca nu ai mai asteptat pana la confirmarea reusitei. Totul se poate strica peste noapte, chiar si ceea ce pare sa mearga perfect ajunge azi intr-un punct sensibil in care incep sa apara defectele. E o lectie buna sa nu spui hop inainte sa sari!

VARSATOR - Azi trebuie sa fii atent la orice detaliu, pentru ca minciuna sau dezinformarea se pot infiltra oriunde. Fii just in aprecieri, nu te lasa influentat de zvonuri din afara, pentru ca azi poti lua cele mai bune decizii numai cu ajutorul propriei tale judecati. Daca reusesti sa te detasezi de maruntisuri, daca nu te cramponezi de fleacuri neimportante, vei putea intelege situatia in ansamblu cu sansa de a lua o decizie inteleapta si corecta. Fa-te ca nu auzi toate comentariile acide de pe margine care au rolul de a te rupe de scopul tau.

PESTI - Erai blocat de ceva vreme intr-un punct mort din care nimic nu mai inainta, dar dintr-o data parca se rezolva toate. Lucrurile incep din nou sa se miste, ba chiar se aseaza pe un fagas mult mai bun, ca si cum s-ar fi reparat peste noapte toate neregulile. Chiar daca nu se poate spune ca ai facut ceva pentru a depasi acest hop, ai avut norocul sa primesti o veste care a risipit ceata si ai inteles lucrurile asa cum sunt, cu bune si rele. Gasesti azi portita de iesire si motoarele incep iar sa tureze.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »