Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 20 iunie 2011

20 Jun 2011, 716 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 20 iunie 2011

Horoscop - Luni, 20 iunie 2011

BERBEC - Viata de familie este fericita si plina de duiosie, pentru ca au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simti bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta si faci tot posibilul sa stati cat mai mult timp impreuna. Vestile care vin de la rudele tale sunt si ele motiv de bucurie, dar si de emotie maximiaa, pentru ca auzi despre momente cu o semnificatie speciala pentru cei la care tii: casatorii, nasteri, botezuri etc.

TAUR - Apreciezi mult compania femeilor, pentru ca te simti in largul tau printre ele. Chiar daca te adaptezi preocuparilor lor, nu e nimic rau in asta, pentru ca si tie iti place uneori sa mai barfesti, si tu esti preocupat de moda, de cosmetice sau esti la fel de interesat de domeniile tipic femeiesti. Printre femei descoperi astazi o prietena cu care te intelegi foarte bine, cu sansa de a lega o relatie de durata. Oferi si tu multa afectiune, iar ea, la randul sau, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.

GEMENI - Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tai, dar te intrebi pana cand? Ai suportat multe de la un amic care deja profita de bunavointa ta, dar este vremea sa intorci foaia. Nu mai poti suporta, a depasit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui sa ii arati concret ca te deranjeaza atitudinea sa. Nu meriti asemenea tratament din partea sa, dar si tu esti vinovat ca i-ai tolerat de fiecare data acest comportament si s-au creat deja antecedente.

RAC - Oboseala te face sa pierzi din vedere diverse detalii si dai dovada de neglijenta. Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte activitati, pentru ca nu vei face fata cu brio ci risti sa clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseala, pentru ca ele te avertizeaza ca daca nu te opresti la timp ai putea genera o serie intreaga de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarma pe care organismul tau le da in astfel de momente, pentru ca daca nu le iei in seama, se vor acutiza.

LEU - Te simti bine in monotonia acestei zile si preferi sa te ocupi de lucruri banale pe care le stii pe din afara. Trebuia sa vina si o astfel de zi, pentru ca nu intotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar si rutina poate fi placuta, pentru ca in tihna casei tale sau in banalul cotidian te poti gandi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altadata. Scapi de o serie de sarcini si te simti eliberat de griji, astfel ca, in cateva zile, sa te poti apleca si asupra lucrurilor cu adevprat importante.



FECIOARA - Atmosfera este vesela in jurul tau, pentru ca exista un motiv de sarbatorit, dar tu nu te poti integra acestei bune dispozitii. Esti cu gandul la cu totul alte probleme, desi nu ar merita sa le acorzi atata atentie. Ceilalti te invita sa te alaturi veseliei colective, dar faci opinie separata, pentru ca tu consideri ca nu e momentul sa te distrezi cand ai atatea pe cap. Fa un efort sa termini repede aceste chestiuni ca sa-ti mai ramana totusi putina vreme si pentru divertisment alaturi de prieteni.

BALANTA - Ai tot felul de idei din care ai putea castiga un ban in plus, dar nu stii cum e mai bine pentru tine: sa le pui in aplicare pe cont propriu sau sa atragi colaboratori? Ti-e teama sa nu gasesti profitori care doar se folosesc de ideile tale profitabile si apoi ar putea sa dispara. Daca vrei sa incepi o afacere, trebuie sa tii tu fraiele in maini si sa nu-i oferi celuilalt prea multa libertate de actiune. Tu vii cu ideile, tot tu trebuie sa fii si cu strategia de a ajunge la rezultate.

SCORPION - Nu iti place sa fii judecat, mai ales in situatii in care nu prea ai mult timp sa iti explici punctul de vedere. Unii ar putea sa-si formeze o impresie pripita despre tine, fara sa-ti acorde prea multe sanse de a le arata ce ai in minte si ar putea extrage o concluzie injusta despre tine. Sunt situatii cand e nevoie de mai mult timp pentru a intelege si a judeca in mod corect o situatie, ca atare fa tot posibilul sa mai tergiversezi lucrurile pana cand ceilalti vor afla intentiile tale reale.

SAGETATOR - Te afli intr-un mediu in care te simti foarte bine, ca intre prieteni. Aveti interse comune si schimbati mereu cate o vorba buna unii, ceea ce va leaga si mai mult relatia. Formati o echipa bine inchegata, puneti accent pe cooperare si comunicare si atat timp cat contribuiti fiecare la un proiect comun, totul va merge perfect. Esti motivat de succesele care apar pe parcurs si speri si mai mult de la aceasta combinatie de forte si idei.

CAPRICORN - Ca sa poti duce mai departe proiectul abia inceput, uneori e nevoie sa apelezi si la tertipuri nu tocmai corecte, desi esti cel mai mare militant impotriva minciunii. Exista minciunele inofensive, dar necesare in anumite situatii, ca atare nu te gandi prea mult la morala, la etica, la deontologie, pentru ca fara acest gest nu poti trece la etapa urmatoare. Mai ascunzi adevarul, mai spui si ceva ce nu e tocmai cinstit, dar important e sa iesi basma curata.

VARSATOR - Te afli intr-un mediu populat cu foarte multa lume si acolo unde e aglomeratie, sunt si personalitati foarte diverse cu care trebuie sa comunici tolerant si cu multa rabdare. Fa un efort sa te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru ca nu-i poti face tu pe ceilalti sa fie de acord cu tine. Majoritatea primeaza aici, ca atare trebuie sa mai renunti tu la principii sau la pretentii ca sa fii acceptat printre ceilalti. Esti doar o rotita intr-un angrenaj, dar efectul creat prin unirea tuturor e fantastic.

PESTI - Daca pleci la drum, va trebui sa apelezi mereu la ajutor de la cei din zona, altfel risti sa te intorci acasa cu sarcinile nerezolvate. Fie ca te ratacesti prin locuri necunoscute, fie ca trebuie sa chemi mereu pe cineva sa te ajuta la ceea ce ai de facut, vei intelege cat de importanta este comunicarea cu cei pe care-i intalnesti. In fond, si deplasarea pe care o faci e tot o forma de ajutor, pentru ca e nevoie de tine la o anumita distanta de casa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »