Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 17 iulie 2011

17 Jul 2011, 751 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 17 iulie 2011

Horoscop - Duminica, 17 iulie 2011

BERBEC - Poti primi invitatii din toate partile de a participa la diverse evenimente mondene si, pentru ca te prind intr-o pasa buna, vei face tot posibilul sa le onorezi. Ai ocazia sa cunosti persoane noi, de a-ti mari cercul de cunostinte si de a afla o multime de informatii interesante de care te vei putea folosi in viitor. Ba chiar exista sansa de a cunoaste o persoana fata de care ai o atractie speciala, cu sansa ca de aici sa se nasca o relatie de perspectiva: de prietenie, de afaceri, de iubire. Pune-te in valoare si iesi in fata!

TAUR - Daca ai in gand un anumit tel, gandeste-te ce esti dispus sa investesti pentru a-l materializa. Cu bani, visele se pot implini mai repede, de aceea te arati dispus sa cheltuiesti o anumita suma de bani pentru a-ti atinge scopul. E o investitie pe care o consideri rentabila, de aceea nu te uiti la bani daca in joc e fericirea ta. Cand vei ajunge la rezultatul visat, vei trage linia si vei ajunge la concluzia ca a fost o investitie excelenta, de roadele careia te vei bucura multa vreme de acum inainte.

GEMENI - Vine o veste foarte buna care are rolul de a te linisti, de a alunga o stare de neliniste dusa la extrem. Erai nervos sau nesigur pe tine si ti se citea pe chip o permanenta neliniste, dar iata ca raspunsul pe care il asteptai cu sufletul la gura apare si te ajuta sa revii la normal. Descoperi si cu aceasta ocazie ca totul are rezolvare daca reusesti sa-ti pastrezi calmul orice ar fi, pentru ca daca te lasi coplesit de emotii extreme, pierzi controlul. Stai linistit sa treaca valul cel mare, dupa care vei putea aduce totul pe un fagas mai bun.

RAC - Discuti cu familia despre un eveniment de perspectiva si fiecare contribuie cu ceva la planificarea acelui moment. Aveti cu totii mari asteptari de la acel moment special si visati sa fie o reusita deplina. Chiar daca mai aveti ceva de asteptat pana va deveni realitate, profitati de fiecare zi care va apropie de acel punct terminus pentru a pregati totul ca la carte. De organizarea voastra foarte buna depinde reusita spre care va indreptati, de aceea puneti fiecare in joc tot ce are mai bun pentru a construi ceva de succes.

LEU - Joci un rol important in viata altei persoane si iti vei da seama de acest lucru din recunostinta pe care ti-o arata. Cineva iti cere un sfat sau un ajutor intr-o problema pe care nu o poate rezolva de unul singur. Iti place sa fii de folos altora, dar astepti sa fii solicitat, pentru ca nu vrei sa te bagi in treburile altora fara ca acestia sa iti ceara. Vei vedea in ochii amicului tau respect si bucurie ca ai participat si tu la solutionarea problemelor sale.

FECIOARA - Nu pune la suflet conflictele care se incing in jurul tau, pentru ca nu merita atata atentie.

Sunt simple dispute pe marginea unor pareri contradictorii. Asa cum si tu ai parerile tale, tot asa si amicii tai iti sustin punctul de vedere, de aceea ar fi indicat sa iei totul in gluma, fara a transforma o banala disputa intr-un motiv de suparare. Ironia si umorul vor dezamorsa orice conflict inainte de a tensiona inutil relatiile cu ceilalti. Nu se ascund rele intentii in spatele argumentelor ceva mai violente, deci nu are rost sa te agiti mai mult.

BALANTA - Cu duhul blandetii poti dezamorsa orice conflict. In anturajul tau aparte o persoana cam nervoasa care are tendinta de a se certa cu toata lumea, dar noroc ca si tu si tovarasii tai ii aratati multa toleranta si nu turnati gaz pe foc pe marginea agitatiei sale. Veti reusi sa ii distrageti atentia de la necazurile sale astfel incat sa se alature si el atmosferei pasnice si vesele de duminica. E loc de distractie pe oriunde apari tu, ca atare nu pleca urechea la niciun motiv de enervare.

SCORPION - Fiind o zi mai linistita in care nu e se iveste nimic neprevazut, te poti gandi in tihna la unele planuri pe care le construiesti cu multa rabdare. Pot fi planuri profesionale sau de afaceri la care e nevoie de multa concentrare si pentru ca azi nu esti ocupat de nimic stresant care sa agite spiritele, te dedici intru totul acestui scop. Cauti solutii, te informezi, rasfoiesti carti de specialitate si termini ziua cu un bagaj mult mai bogat de cunostinte pe care le vei pune de acum in practica. Valorifici ziua in mod foarte intelept!

SAGETATOR - Esti plin de energie pe care ar trebui sa o canalizezi spre o activitate mai intensa, nicidecum spre o banala zi de duminica. Fa sport, fa miscare, lasa-te furat de aventuri dintre cele mai interesante, pentru ca doar asa vei trai ziua la intensitate maxima. Toate ideile care iti vin azi in minte sunt originale si interesante, si cum esti genul de om care se entuziasmeaza repede in fata noilor provocari, nu vei sta pe loc, ci vei incerca sa pui in practica cele mai indraznete idei. Poate fi o zi excelenta pentru a te remarca, pentru a da startul unor escapade curajoase pentru ca ai deplina incredere in valoarea ta si mai detii si un imens arsenal care te duce la succes.

CAPRICORN - Se deschide o etapa noua in fata ta si privesti cu mult optimism spre ceea ce te asteapta la capat, dar esti constient ca succesul final depinde mult de energia pe care o investesti in acest sens. Nu poti sta pe loc asteptand miracole din senin, ci iti organizezi foarte bine resursele pentru a ajunge la telul cel mare cat mai curand. Abia astepti sa ti se implineasca visele si nu lasi nicio zi sa treaca fara a mai adauga ceva la ceea ce speri sa se materializeze curand.

VARSATOR - Deja ai intrat in linie dreapta spre finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia o perioada mai lunga de timp. Este vremea recapitularilor finale, a ultimelor retusuri inainte de a-i pune complet punct. Nu poti incheia totul pana ce nu treci in revista etapele parcurse pana in prezent. Cand vei fi complet multumit de nivelul la care ai ajuns si nu vei mai gasi nimic de adaugat, e semn ca aceasta este forma definitiva si poti spune deja stop.

PESTI - Ai tot felul de idei pe care vrei sa le impartasesti cu lumea,. Sunt informatii noi, pe care tocmai ce le-ai aflat si stii sigur ca nimeni nu le stie inca. Dialogul merge struna, pentru ca dai de companioni interesati de subiectele de discutie propuse de tine. Parerile tale sunt imediat imbratisate de ceilalti, ceea ce devine foarte motivant pentru o buna colaborare. Daca lumea e de acord cu tine, ai curaj sa treci la etape noi in planurile comune, folosindu-te de relatiile constructive care se leaga azi.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »