Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 18 iulie 2011

18 Jul 2011, 815 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 18 iulie 2011

Horoscop - Luni, 18 iulie 2011

BERBEC - Uneori, una sau doua variante nu sunt de ajuns pentru a ajunge la rezultate bune, ci e nevoie sa incerci si mai multe de atat. Daca nu-ti iese nici din prima, nici din a doua incercare, nu renunta, pentru ca e posibil ca solutia adecvata sa apara dupa mai multe tentative nereusite. Azi dai piept cu un astfel de esec minor care te obliga sa mai cauti si alte cai de a ajunge la ce ti-ai propus. Totul e sa nu abandonezi doar pentru ca nu ti-a iesit nici de data aceasta.

TAUR - Rabdarea iti este pusa din greu la incercare, dar ai suficiente resurse sa astepti pana la capat. Nu te grabi, nu sari peste acele etape care ti se par prea lungi si plictisitoare, pentru ca in final se va dovedi ca au avut si ele un rost. Ia-o incet, pas cu pas, exact asa cum ti se cere, fara sa pretinzi rezultate imediate, pentru ca esti implicat intr-o actiune de cursa lunga in care totul se cladeste extrem de lent, dar totul spre satisfactia ta finala. Ai ceva de castigat de aici, deci merita!

GEMENI - Te simti ciudat intr-un anturaj foarte divers si aglomerat. Printre tovarasii tai de discutie nu se afla prea multe persoane cunoscute, tocmai de aceea te simti uneori ca un strain printre ei, dar ai nevoie de o perioada de adaptare pana te vei simti in largul tau. Cunoaste-i mai bine si ofera-le si tu sansa de a descoperi cine esti, pentru ca intr-un final te vei simti ca unul de-al lor, fara a mai observa nicio diferenta. In orice mediu nou e nevoie de o perioada de adaptare, deci si aici.

RAC - Nu stii ce sa faci intr-o problema care te-a coplesit cu totul incat a devenit obsesia ta numarul unu. Cu oricine discuti, tot despre asta vorbesti, dar e bine ca iti impartasesti grijile in aceasta forma, pentru ca solutiile se pot ivi de unde nici nu te astepti. Cand nu ai solutii pe cont propriu, intreaba pe oricine iti iese in cale. Sigur vei gasi pe cineva care a trecut prin ceva similar in trecut si iti poate impartasi din experientele sale. Vei primi un sfat salvator de la un om care se va dovedi a fi un prieten de nadejde.

LEU - Prea te lasi coplesit de influentele negative din afara. Tu ai alta viziune asupra viitorului si nu-l vezi atat de sumbru ca tovarasii tai. Ai in preajma doar oameni pesimisti, impovarati de probleme personale care nu vor vedea niciodata jumatatea plina a paharului asa cum faci tu de obicei, ca atare nu te alatura lor in acest cor al plangerii. Tu ai suficiente motive sa zambesti si sa vezi viitorul in culori luminoase, dar trebuie sa lupti cu incercarile lor de a te trage inapoi, pastreaza-ti tonusul viu orice ar fi!

FECIOARA - Reusesti sa te eliberezi de influentele unei persoane care incearca sa te conduca prin autoritate, dar nu prea ii recunosti superioritatea si poti sa te misti in voie in fata sa.

Nu are rost sa il privesti cu teama, ca si cum ar putea oricand sa ia masuri impotriva ta in caz de nesupunere, pentru ca vei descoperi ca tu ai un atu in plus in comparatie cu el. Acesta se foloseste mai mult de putere si dorinta sa de dominare a celor mai mici, or tu ai niste avantaje intelectuale care te vor ajuta sa iti pastrezi pozitia ferma.

BALANTA - Se naste un plan nou in mintea ta si nu stai pe ganduri, ii dai deja startul, motivat de dorinta de succes. Ai toate resursele necesare unei reusite depline: si energie, si curaj, si ambitie, si toate acestea vor contribui la rezultatul foarte bun care te asteapta la capat. Trebuie sa bati fierul cat e cald si sa nu lasi nicio zi sa treaca fara a mai adauga ceva la acest tel maret care se prefigureaza din ce in ce mai clar la orizont. Abia astepti sa ajungi acolo!

SCORPION - Calatoriile acestei zile sunt de succes, deci ar fi bine sa profiti de sansele de a pleca de acasa, indiferent de distantele pe care trebuie sa le strabati. Undeva departe de mediul tau obisnuit se afla cele mai mari reusite sau tot de departe sosesc azi cele mai bune vesti. Propune-ti sa pleci undeva, pentru ca numai asa poti intalni sansele cele bune ale acestei zile. Te intorci acasa cu o multime de emotii pozitive si informatii utile.

SAGETATOR - Timiditatea te face sa pastrezi doar pentru tine unele impresii, de parca ti-ar fi teama sa le exprimi liber. Nu stii cum vor reactiona ceilalti, de aceea preferi sa taci si sa astepti momentul potrivit unei destainuiri de suflet. Ca e o declaratie de dragoste sau ai ocazia de a-ti prezenta public un mare vis, ai senzatia ca nu e momentul cel mai potrivit. Dar parca nici nu mai poti pastra doar pentru tine motivul de fericire pe care il ai in suflet, deci ancepe sa mai spui la unii, la altii.

CAPRICORN - Esti obligat sa te supui unor reguli impuse de lege si, acolo unde intervin regulamentele stricte, libertatea ta de miscare si de decizie este limitata. Nu ai voie sa faci ce vrei, ci asculti ce ti se transmite de sus, de la cei care detin puterea. Esti constient ca orice incercare de nesupunere poate fi sanctionata, de aceea joci cum ti se canta. Esti persoana care accepta cel mai usor rigori, ordine si restrictii, deci nu va fi chiar o povara pentru tine sa fii un executant docil.

VARSATOR - Asteapta-te la conflicte intense cu reprezentantii institutiilor la poarta carora trebuie sa bati. Birocratia devine cel mai mare inamic al planurilor tale si peste tot ti se inchid usile in nas, esti trimis la plimbare sau chemat altadata cu alte si alte documente necesare. Inarmeaza-te cu rabdare daca ai de mers pe la diverse firme de care depinde activitatea profesionala si fa tot posibilul sa te supui regulilor impuse de cei cu care intri in contact. Personalitatea si nervii nu au ce cauta cand astepti de undeva un raspuns oficial.

PESTI - Ai o mare bucurie pe suflet, dar nu vrei sa o exprimi cu voce tare. Ori esti un pic superstitios si astepti ca lucrurile sa devina foarte sigure, ori te afli intr-un mediu care nu stii cum va primi vestile tale. Te bucuri doar in sinea ta, deocamdata, dar daca ai incepe sa-ti deschizi sufletul ca sa iti exprimi marea bucurie, ai descoperi foarte multi prieteni care vor primi cu bratele deschise vestile tale. Uneori e mai bine sa impartasesti cu cei apropiati ceea ce ai pe suflet, decat sa tii totul secret.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »