Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 22 iulie 2011

22 Jul 2011, 770 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 22 iulie 2011

Horoscop - Vineri, 22 iulie 2011

BERBEC - Trebuie sa pleci la drum si abia astepti sa ajungi la destinatie, pentru ca acolo au loc evenimente care te motiveaza si te incarca de energie pozitiva. Iei decizia de a face o schimbare in programul tau cotidian iar aceasta noutate ti se pare interesanta. Nu suporti rutina, sa faci aceleasi lucruri zi de zi, de aceea profiti de orice schimbare de ritm care se iveste, pentru ca te implici altfel in activitatile cu iz de noutate.

TAUR - Dai piept cu efectele negative ale unui gest incorect venit din partea unei persoane care isi arata, cu aceasta ocazie, arama pe fata. Ai avut incredere in ea si acum esti dezamagit de ceea ce ti-a pregatit, pentru ca demonstreaza ca a avut si intentii rele ascunse in spatele aparentei prietenii. E o lectie buna pentru tine sa nu crezi tot ce auzi, pentru ca unii disimuleaza bine minciuna cu masti ipocrite si lingusitoare. Cand vei descoperi adevaratele lor intentii, te vei simti jignit.

GEMENI - Nu esti prea multumit de banii pe care ii ai la dispozitie, de aceea trebuie sa faci un efort sa te incadrezi intre limitele impuse de bugetul actual. Nu te aventura in cheltuieli mai mari decat poti duce si nici nu promite plati pe care nu le poti onora. Nu vin cele mai bune vesti financiare, ci trebuie sa te rezumi la sume mici, precum si la plati curente marunte. Azi nu ai cu ce acoperi mari investitii sau achizitii, pentru ca nu te afli pe un teren prea sigur.

RAC - Daca aveai nevoie de un imprumut pentru a putea plati o factura mai mare, se pare ca apar prietenii potriviti care te pot ajuta in acest sens. Dar si tu, daca stai bine din punct de vedere financiar, te vei arata dispus sa oferi cuiva o suma de bani daca are nevoie. E o zi a ajutorului reciproc ce are la baza sume consistente, deci fie ca trebuie sa iei, fie ca trebuie sa dai, ai pe cine conta la nevoie. Daca ceri un credit bancar, azi ai putea primi aprobarea.

LEU - Te remarci usor printre ceilalti din anturaj, dar daca te gandesti bine, nu prea ai cu cine te compara. Esti cel mai bun dintre toti, ceilalti nu se ridica la valoarea ta, ca atare nu te umfla prea mult in pene cand termenul de comparatie nu te onoreaza. E ca si cum ai fi cel mai tare din parcare, dar parcarea este goala. Daca vrei sa-ti masori valoarea si fortele corect, intra in medii cu adevarat deosebite in care se afla oameni importanti.

FECIOARA - Ceilalti nu se bucura sincer pentru tine, ci vezi in jurul tau si oameni care se indoiesc de realizarile tale.

Nu prea i-ai convins, ca atare continua sa lupti pentru a-ti impune valoarea in ochii tuturor. Pana la urma toti vor fi de parere ca meriti pe deplin reusita atinsa, dar momentan unii privesc cu suspiciune la nivelul la care ai ajuns. Poate din invidie, poate pentru ca sunt de parere ca li se cuvine doar lor, dar, de data aceasta, ce-i al tau e pus deoparte!

BALANTA - Este foarte tensionata atmosfera in jurul tau si, oricat de rabdator si tolerant ai fi, tot vei rabufni la un moment dat, cand se va intrece limita. Nu poti suporta la nesfarsit critici, piedici si atacuri, de aceea iti vei aduna fortele cu ambitie pentru a-ti castiga pozitia in fata tuturor. Nu te lasa intimidat de atatea afronturi agresive, pentru ca si tu ai armele tale de care te poti folosi, totul e sa nu intreci masura si sa aluneci si tu spre violenta verbala, altfel nu vei ajunge la nici un rezultat.

SCORPION - Nimic nu merge, incat, daca vezi ca dupa atatea incercari tot bati pasul pe loc, ar fi bine sa te apuci de cu totul altceva. Uneori nu inaintezi in directia cea buna, ci trebuie sa ai un plan de rezerva ca, in cazul in care primul esueaza, sa poti deturna imediat totul spre alte orizonturi. Azi se poate ivi aceasta a doua sansa, deci nu te crampona de ceva ce nu mai merge, ci fii imediat deschis spre o alternativa mai buna.

SAGETATOR - Ai primit o veste ce parea foarte promitatoare, dar dupa ce pui in aplicare ceea ce ai aflat, descoperi ca a fost o pista falsa. Nu duce nicaieri, deci trebuie sa renunti repede la ceea ce ti s-a oferit, pentru ca nu e solutia potrivita la problemele tale. Ofertele acestei zile nu dureaza mult, deci ceea ce afli sau primesti astazi, e posibil sa dispara cu totul in curand, incat e mai bine sa nu te bazezi intru totul pe ele. Nu sunt informatiile cele mai potrivite pentru ceea ce te preocupa pe tine in acest moment, gandeste-te la altceva!

CAPRICORN - Privesti viitorul in culori foarte optimiste datorita unui eveniment fericit care deschide perspective excelente. Totul va merge struna spre implinirea unui vis si primesti din toate partile argumente si garantii ca, la final, te asteapta numai lucruri bune. Entuziasmul cu care te implici in noile actiuni se va dovedi a fi sursa principala de energie pentru viitorul succes, ca atare nu astepta miracole de la altii, ci implica-te trup si suflet. Totul va iesi foarte bine si deja te incarci de sentimentul placut al succesului.

VARSATOR - Nu pune la suflet impasul trecator in care nimeresti azi, pentru ca, dupa ce va trece, iti vei da seama ca a fost o prostie sa-ti faci atatea griji. Nu merita prea multa agitatie, fiind un hop minor, in comparatie cu altele cu adevarat importante. Trateaza cu un dram de umor acest moment care ti se pare dificil, pentru ca e mai banal decat pare. Cu ironie si cu umor, totul trece mult mai usor incat maine vei rade ca ai fost atat de naiv sa-ti faci atatea probleme. E un fleac!

PESTI - Parca iti cade tot cerul pe umeri cand dai piept cu o realitate dura care iti destrama unele vise. Te trezesti la realitate, chiar daca ti-e greu, dar e mai bine sa intelegi exact cum stau lucrurile decat sa ramai pe mai departe prins in capcana propriilor iluzii. Descoperi, cu aceasta ocazie, ca ceea ce ai sperat nu este realizabil, deci trebuie sa renunti la vise si sa accepti adevarul transant in fata. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri nefasta, care nu mai poate continua asa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »