Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 29 iulie 2011

29 Jul 2011, 808 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 29 iulie 2011

Horoscop - Vineri, 29 iulie 2011

BERBEC - Viitorul se prezinta in culori foarte promitatoare ce te fac si mai nerabdator sa ajungi la capatul perioadei de asteptare. Esti convins ca va iesi foarte bine un anumit plan la care iti aduci contributia trup si suflet si faci tot ce-ti sta in putinta sa vezi acest vis indeplinit cat mai curand. Cu fiecare zi care te apropie mai mult de acel eveniment fericit, devii tot mai entuziasmat si speri ca va fi ceva conform planurilor tale.

TAUR - Motivele de distractie apar de peste tot, de aceea ar fi mai bine sa iti dedici ziua lucrurilor frumoase si usurele, nu neaparat celor mai dificile sarcini. Ai o atitudine joviala si vesela, cu un chef grozav de glume, ceea ce ti-ar putea asigura popularitatea pe oriunde te-ai duce. Atragi in jurul tau persoane care se amuza bine cu tine si le place buna dispozitie pe care o afisezi, ba mai mult, chiar ii molipsesti si pe altii prin veselia ta. Compania ta va fi foarte cautata azi.

GEMENI - Esti primit foarte bine intr-un colectiv nou de la care ai mari asteptari de acum inainte. E nevoie de o perioada de adaptare la regulile grupului, si dupa aceea te vei simti si tu unul de-al lor, cu drepturi depline. Deocamdata ti se pare foarte placuta atmosfera iar buna cooperare te stimuleaza sa te integrezi repede in acest mediu. Si tu ai asteptari mari de la ceilalti, dar si ei de la tine, pentru ca pare o relatie de succes si de durata, daca faci tot posibilul sa le intri in gratii tuturor.

RAC - Prezenta unei persoane mai mature de care ti-e putin frica te intimideaza si te face sa te retragi in carapacea ta, fara sa atragi prea mult atentia. Ti-e teama ca, daca te-ar remarca, ti-ar putea tine o predica aspra cu privire la o greseala de care te simti vinovat. Te simti ca un elev care se face mic in banca lui ca nu cumva sa-l cheme profesorul la tabla, dar o atitudine defensiva nu te ajuta sa scapi de un posibil perdaf. Mai bine recunosti sincer si repari cumva.

LEU - Nu iti convine deloc suma pe care o primesti pentru serviciile tale, dar decat deloc, trebuie sa te multumesti si cu atat. Nu trebuie sa refuzi o oferta doar pentru ca e sub nivelul pretentiilor tale, ci exista si perioade in care se cer facute unele compromisuri pentru a merge mai departe. Daca te tii numai pe ideile tale, ai putea rata unele afaceri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doresti tu. Intr-o zi vei fi recompensat pentru sacrificiile pe care le faci acum, pentru ca merita.



FECIOARA - Cand alte planuri ale vietii tale nu se ridica la nivelul asteptarilor, te poti refugia perfect in munca, indiferent care ar fi activitatea asupra careia te apleci. Ca e o zi de curatenie generala prin casa sau ceva ore suplimentare la serviciu, se vor dovedi a fi leacul ideal pentru a-ti abate gandul de la alte probleme cu care te confrunti. Nu te astepta sa primesti banii promisi pentru o munca prestata, pentru ca si aceasta ar putea fi un motiv de dezamagire.

BALANTA - Adu-ti aminte de o cunostinta mai veche care, la vremea respectiva, ti-a facut o promisiune de care poti profita acum. E un moment ideal sa treci in revista cartile de vizita pe care le-ai colectionat de-a lungul anilor, pentru ca pe acolo se afla numele unei persoane care ti-ar putea fi de folos acum. Nu are rost sa te jenezi sa apelezi la acesta, daca stii ca te poate ajuta, pentru ca isi va aminti de tine si se va dovedi a fi foarte amabil si plin de solicitudine.

SCORPION - Unele relatii sunt atat de subrede, incat se pot destrama la cel mai mic afront. Asa se poate intampla si acum, cand ti-ai putea pierde un amic, dar pentru ca relatia voastra se rupe atat de repede, e semn ca nu avea consistenta si nici viitor. E mai bine sa te eliberezi de prezenta unor persoane de la care nu ai nimic de invatat sau de castigat, ci doar s-ar putea folosi de tine. Asteapta-te, asadar, sa-ti iei ramas bun de la o cunostinta relativ recenta.

SAGETATOR - Nu-ti prezenta visele in fata unor persoane care vor comenta malitios planurile tale. Unii nu au cum sa inteleaga preferintele tale ci pot face haz pe seama acestora. Tine-ti visele doar pentru tine si fa tot posibilul sa le materializezi, pentru ca numai asa poti demonstra tuturor ca nu esti un simplu idealist, ci si un om care stie sa-ti transforme iluziile in realitate. Daca nici tu nu crezi in ele, atunci mai bine ai renunta sa mai visezi.

CAPRICORN - Verifica de zece ori inainte de a pleca la drum daca ai rezolvat toate detaliile legate de calatorie, pentru ca exista riscul unei surprize neplacute care are la baza o neglijenta personala. Daca ai da macar un telefon inainte catre locul de la destinatie, ai putea afla un aspect pe care l-ai putea repara inainte de a pleca, astfel incat acolo sa fie toate in regula la sosire. Nu te baza pe promisiunile altora, ci verifica tu cu atentie totul!

VARSATOR - Un sfat prietenesc este intotdeauna binevenit in momente dificile, ca atare azi vei demonstra ce prieten bun esti, pentru ca esti alaturi de cineva care sufera. Nu are nevoie sa-i rezolvi tu problemele, ci ii este de ajuns sa te stie cu adevarat aproape, sufleteste, moral, pentru ca acest suport conteaza enorm pentru o persoana sensibila. Ai sansa de a-ti demonstra prietenia stand alaturi de cineva aflat in impas. Chiar daca e vorba de o problema de sanatate, tu vei fi acolo langa el cu adevarat!

PESTI - Iti asumi o responsabilitate destul de dificila pentru varsta ta dar nu te lasi pana ce nu o duci la capat. Vrei sa demonstrezi ceva prin acest efort si anume ca esti un om de incredere pe care oricine se poate baza la nevoie. Tot ce promiti, duci la indeplinire, ca un om cu scaun la cap, ceea ce va atrage admiratia si respectul celor carora te dedici. Nu conteaza cat de mari sunt eforturile sa duci la capat ce ai inceput, ci imaginea de profesionist serios pe care o lasi in ochii lumii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »