Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 30 iulie 2011

30 Jul 2011, 768 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 30 iulie 2011

Horoscop - Sambata, 30 iulie 2011

BERBEC - Nu prea ai cu cine discuta azi, pentru ca dai mai mult peste amici suparati, tacuti, care evita dialogul. Primesti raspunsuri monosilabice si tacerea care se instaleaza peste toate naste multe suspiciuni cu privire la intentiile celuilalt. Evita sa faci azi mari confesiuni sau sa iti deschizi sufletul in fata unor astfel de oameni, pentru ca nu vei primi din partea lor reactii adecvate. Asteapta-te la interpretari eronate pe seama informatiilor transmise de tine, dar vinovat e doar interlocutorul care impune un blocaj de comunicare.

TAUR - Desi ar fi bine sa te rupi de cele mai dificile sarcini de pe parcursul saptamanii, esti inca preocupat de munca si incerci sa valorifici si ziua de azi in avantajul rezultatelor dorite. Nici nu simti oboseala atunci cand ai o motivatie foarte clara pentru ca nu te lasi pana nu vezi acest plan indeplinit cat mai bine. Pui in joc toate calitatile tale native care te vor duce spre un succes sigur si durabil, si spui ca merita orice efort de pe parcurs pentru roadele profitabile de la capat.

GEMENI - In rutina acestei zile, se iveste un eveniment cu totul special care face ca ziua sa para mult mai interesanta. Practic, din atmosfera monotona pe care o asteptai te trezesti in fata unui moment care iti da alt chef de viata si te entuziasmezi la maximum. Semn ca niciodata nu trebuie sa subestimezi unele lucruri, pentru ca si cele mai banale pot avea in cele din urma ceva foarte bun de oferit. Nu te complace in banal, ci cauta in jur ceva care merita atentie.

RAC - Ar fi o zi perfecta pentru cumparaturi, pentru ca ti-a ramas inima la o serie de lucruri destul de costisitoare si cauti solutii de a ti le cumpara. Daca ai primit de curand un bonus in bani, aceste cumparaturi vor fi tinta principala spre care te vei indrepta, pentru ca visezi de mult la ele. Vestile care sosesc azi de pretutindeni sunt motiv de fericire, ba chiar sunt ocazii perfecte de a sarbatori intr-un mediu mai fastuos. Considera aceasta zi ca un premiu superb de la viata!

LEU - Nu esti prea mandru de tine azi, desi atitudinea ta de invingator se vede de la o posta, dar o dezamagire tot se infiltreaza in sufletul tau. Ceva lipseste pentru a fi o zi perfecta, si sufletul tau tanjeste dupa ceva ce nu poate primi chiar acum. Parca ti-ar fi dor de cineva drag sau ti-ai pus sperante intr-o mare reusita, or rezultatele nu sunt la nivelul asteptarilor tale.

Te multumesti cu putin.

FECIOARA - Discutiile intelectual se leaga usor oriunde te-ai afla si reusesti sa-ti pastrezi mintea limpede chiar si in situatiile cu incarcatura emotionala majora. Nu vrei sa iei decizii in functie de ce-ti transmite inima, de aceea faci un efort sa ramai surd si orb la eventualele influente afective. Doar logica si ratiunea pot face azi cele mai intelepte alegeri, deci da-le doar lor ascultare!

BALANTA - Nu incerca sa-ti depasesti azi conditia, pentru ca nu esti in cea mai buna forma. Orice efort suplimentar te-ar obosi la maximum, deci cel mai indicat ar fi sa lenevesti un pic, sa te ocupi de activitati comode si sedentare, pentru ca starea fizica lasa de dorit. Te bucuri de lucrurile marunte si placute ale vietii, cum ar fi o mancare buna, un somn prelungit sau o bere pe terasa, descoperind ca nu ti le-ai mai permis demult.

SCORPION - Chiar daca persoana iubita mai vine si cu unele critici, nu inseamna ca nu te iubeste, ci dimpotriva, spune sincer unele lucruri tot de dragul tau. Asculta-l, pentru ca nu o face din rautate, asa cum ai fi tentat sa crezi, ci pentru ca vede lucrurile din alt unghi decat tine. Te completeaza foarte bine si te ajuta sa intelegi o situatie si din punctul sau de vedere, dar daca te prinde intr-o pasa incapatanata, e greu de crezut ca ai sa-l asculti.

SAGETATOR - Te bucuri din plin de tot ce-i mai placut si mai frumos. Te inconjori de prieteni, de copii, si tot ce te atrage e distractia de week-end. Si iubirea poate aparea in peisaj, si cu atatea lucruri frumoase in program, poti spune ca esti cel mai fericit om din lume. Degaji energie pozitiva, veselie, buna dispozitie, si reusesti sa-i atragi si pe altii in jocul tau. Parca ai uitat de toate grijile si te comporti ca un copil liber!

CAPRICORN - Nu vrei sa se termine un episod de care te-ai atasat puternic. Poate nu mai are multe de oferit, dar preferi obisnuinta decat s-o iei in curand de la capat in alta directie. Te cramponezi de lucrurile pe care le stii deja foarte bine si urasti schimbarea, considerand ca e mai bine sa ramai blocat intr-o zona terna si monotona, decat sa apara ceva care sa te scoata din aceasta liniste confortabila. O tolerezi o vreme, dar tot vei dori ceva nou intr-o zi!

VARSATOR - Se stie ca esti un idealist care reuseste sa vada intotdeauna jumatatea plina a paharului in orice situatie. De data aceasta, visele tale de iubire sunt in prim plan si faci planuri marete in relatia cu persoana iubita. Poate tocmai ai cunoscut pe cineva care te face deja sa speri mai mult de la ziua de maine si deocamdata lasi imaginatia sa zburde in voie. Sigur ca in visele tale persoana care te-a cucerit joaca rolul central!

PESTI - Cu legea nu te joci, ca atare mai bine taci si suporti unele conditii defavorabile, decat sa apelezi la vreun tertip incorect. Sanctiunile care ar putea fi indreptate spre tine te-ar putea revolta si ar scoate la iveala reactii agresive pe care nici tu nu credeai ca le poti manifesta. Chiar daca esti tinta vreunei nedreptati, e indicat sa taci si sa intorci spatele, ca sa treaca furtuna initiala. Daca ripostezi chiar acum, sub impulsul emotiei, exista riscul sa strici si mai mult situatia.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »