Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 4 august 2011

04 Aug 2011, 714 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 4 august 2011

Horoscop - Joi, 4 august 2011

BERBEC - Ajungi la capatul unui proiect care te-a solicitat la maximum si acum poti culege roadele finale. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns si simti nevoia sa sarbatoresti reusita alaturi de cei care au lucrat cot la cot alaturi de tine. Nu te grabi deja spre ceva nou, ci bucura-te cat mai mult timp de senzatia de bucurie care se instaleaza incet-incet in inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn ca ti se recunoaste valoarea si contributia la succesul repurtat.

TAUR - Ai facut candva o greseala ale carei urmari te tin acum pe loc. Daca ai fi fost mai atent si nu ai fi scapat din vedere unele detalii, acum nu ai pierde vremea reparand ceea ce nu ti-a iesit. Ce-i drept, la o a doua incercare, lucrurile vor iesi mult mai bine, pentru ca ai invatat ceva din propriile neglijente. E frustrant sa bati pasul pe loc asteptand sa se ridice din calea ta aceasta piedica, dar cu aceasta ocazie iti promiti ca nu vei repeta niciodata aceeasi greseala.

GEMENI - Interventia unei persoane autoritare in treburile tale se va dovedi a fi cea mai dificila piedica a momentului. Are putere, nu poti trece de ordinele sale si daca aceasta spune ca trebuie sa stai, se pare ca trebuie sa te conformezi. Tot ce poti face e sa asculti orbeste de acest om cu mult mai puternic decat tine, dar poti invata ceva din atitudinea sa de lider care sa te ajute altadata sa ii tii piept. Nu trebuie sa te intimideze sau sa te opreasca din avant, ci trebuie sa te ambitioneze sa fii si tu ca el.

RAC - Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.

LEU - Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

FECIOARA - Esti multumit de felul in care evolueaza povestea ta de iubire si il vezi pe partenerul tau foarte implicat, gata sa isi asume responsabilitati mature pentru binele amandurora.

Discutati deja de planuri comune, de viitor, de copii poate, ceea ce iti inspira din ce in ce mai multa incredere in directia spre care va indreptati impreuna. Faceti impresie excelenta oriunde apareti brat la brat, semn ca formati un cuplu bine inchegat si armonios.

BALANTA - Esti un justitiar prin excelenta si esti gata sa pui mana pe arme daca cineva are de suferit. Ai legea de partea ta si stii foarte bine cum sa o aplici pentru a readuce dreptatea intr-o chestiune complicata. Ceri sfatul unui avocat, la nevoie, pentru ca nu poti lasa lucrurile asa cum sunt. Daca insa te simti vinovat de vreo greseala, ai o zi la dispozitie pentru a o repara sau a recunoaste ca ai gresit, pentru ca a continua sa spui ca nu ai nicio vina si in fata dovezilor incontestabile, ti-ar putea atrage critici aspre.

SCORPION - Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii va avea efecte importante asupra planurilor pe care le-ai inceput. Poate ti se promite un ajutor oficial sau primesti exact sfatul de care aveai nevoie pentru a duce la capat ce ai pornit. Vei considera aceasta discutie drept o lectie de viata de la cineva cu mai multa experienta catre un novice, semn ca iti recunosti limitele in anumite domenii in care mai e intotdeauna loc de aflat ceva nou. Candva vei transmite si tu mai departe invataturile primite acum.

SAGETATOR - Primesti toata sustinerea familiei pentru a incepe un proiect de anvergura pe care il visezi deja de ceva vreme. Iata ca i-a sosit si acestuia randul si toata lumea participa trup si suflet pentru a-l vedea cat mai curand la un nivel satisfacator. Energia pe care fiecare o investeste in acest nou plan te stimuleaza si pe tine sa dai tot ce ai mai bun, pentru ca reusita finala depinde enorm de optimismul, de entuziasmul, de gandirea pozitiva pe care fiecare le investeste aici.

CAPRICORN - Afli o veste excelenta despre un eveniment programat candva in perioada urmatoare, dar nu mai ai rabdare pana atunci, simti nevoia deja sa o spui tuturor si sa impartasesti cu ei bucuria. Poate e o reusita colectiva la care ai participat alaturi de un grup mai larg de persoane, dar va recunoasteti unii altora contributia si va felicitati reciproc. Un succes naste alte directii si mai interesante de explorat, ca atare abia astepti sa deschizi un alt capitol din viata ta, care are la origine vestea buna pe care tocmai ai primit-o.

VARSATOR - Iubirea cere adeseori sacrificii, deci lasa orgoliile la o parte si fa precum si-ar dori cel drag. Daca fiecare se incapataneaza si o tine numai pe a lui, nu se poate ajunge la niciun consens iar armonia din cuplu are de suferit. De data aceasta, tu esti cel care trebuie sa cedeze facandu-i pe plac celui pe care il iubesti. Nu esti convins ca si el ar face la fel pentru tine, dar cel putin acum e indicat sa mai treci cu vederea diversele detalii care nu-ti convin.

PESTI - Starea psihica destul de precara este principalul obstacol in planurile acestei zile. Cat timp le vezi pe toate in negru, e greu de crezut ca te poti agata de ceva care sa duca totusi intr-o directie buna. Iti vezi numai defecte si observi doar inconvenientele si dezavantajele oricarei situatii. Nu ai niciun motiv de optimism pe parcursul zilei si vestile care sosesc, nu tocmai placute de altfel, agraveaza si mai mult starea ta emotionala destul de fragila.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »