Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 5 august 2011

05 Aug 2011, 889 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 5 august 2011

Horoscop - Vineri, 5 august 2011

BERBEC - Ai facut parte o perioada dintr-un colectiv mai larg de persoane, grup in care ai jucat si tu un rol, dar ai ajuns la finalul acestei colaborari. Trebuie sa parasesti acest spatiu, sa iti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a convenit o perioada, dar de acum este vremea sa pornesti spre altceva nou. Nimic nu e vesnic, nici prieteniile, nici colaborarile, deci pui punct aici acestei asocieri cu o lectie bine invatata, ce iti va fi de folos in viitoarele tale contracte.

TAUR - Abia astepti un eveniment fericit caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Lucrurile evolueaza bine in directia promisa si fiecare ora care te apropie de apogeu te face din ce in ce mai emotionat. Pui mult suflet in acest eveniment care se cladeste sub ochii tai si la pasiunea pe care o investesti, este absolut normal sa apara rezultate excelente. Inima ta bate mai tare asteptand cu entuziasm si bucurie acel moment promis.

GEMENI - Ceilalti membri ai familiei tot insista pe langa tine sa pornesti o anumita actiune de la care fiecare are anumite asteptari. Desi vei considera la un moment dat ca te bat prea mult la cap, mai bine le faci pe plac si le oferi ceea ce asteapta de la tine cu atata nerabdare. Dupa ce iti vei vedea familia fericita, pe vei putea gandi si la ale tale, dar azi, cel putin, ei sunt urgenta numarul unu.

RAC - Muncesti mult, dar iti place ceea ce iese din mainile tale. Poate ai ocazia de a-ti pune mai mult in valoare calitatile artistice, simtul estetic, poate si unele talente native, si cand pui atata suflet in munca ta, roadele vor fi si ele deosebite. Esti foarte preocupat de confortul tau casnic, de aceea atentia ta se va indrepta mai ales spre spatiul in care locuiesti pe care vrei sa-l infrumusetezi cumva.

LEU - Esti pregatit sa investesti mult intr-un scop de la care ai sperante maxime, deci nu vei sta pe loc pana nu vei ajunge la scopul propus. Indiferent ce ti s-ar cere, esti gata sa faci tot ce sta in puterea ta pentru a grabi lucrurile in directia visata. Esti multumit de rolul pe care il joci in aceasta actiune, dar si mai satisfacut esti de laudele care vin de la cei care beneficiaza de rodul muncii tale. Cu asemenea motivatie, esti capabil de si mai mult!

FECIOARA - Nu pune la suflet rautatile ieftine care vin de la colegii tai mai agresivi din fire.

Intoarce armele impotriva lor cu o gluma, cu o ironie, pentru ca nu vor sti sa-ti faca fata. Ei apeleaza la nervi si la ton ridicat, or tu ai ac de cojocul lor si cu alte mijloace. Nu vor sti cum sa raspunda replicilor tale acide, pentru ca azi simtul umorului usor cinic te va scoate din cele mai ciudate situatii. Joaca-te cu nervii lor, pentru ca stai mai bine decat ei din punct de vedere psihic.

BALANTA - Ritmul mult prea lent de evolutie al unei actiuni care se tergiverseaza deja de prea multa vreme te face sa-ti pierzi interesul pentru ceea ce ar fi trebuit sa obtii la capatul acestei perioade de asteptare. Incepi sa crezi ca nu vei mai ajunge la roadele visate si daca rabdarea ta ajunge la punctul maxim, e foarte posibil sa renunti sa mai continui ceva care nu ajunge inca nicaieri. Nu stii daca e bine sa mai astepti.

SCORPION - Ai grija cum te comporti fata de o persoana draga care trece printr-un moment mai delicat si nu tolereaza usor nervii sau graba cu care i te adresezi. Fii mai diplomat, nu-l certa, nu-l critica, pentru ca nu de o astfel de atitudine are nevoie in acest moment. Vrea intelegere, liniste, sustinere morala, si nicidecum critici. Coboara tonul ori de cate ori esti in preajma sa, ca sa nu-l ranesti si mai mult.

SAGETATOR - Muncesti mult, dar cu un scop foarte bine definit pe care vrei sa-l atingi cat mai repede. E reputatia ta in joc, poate un succes de proportii, poate victoria in fata unor rivali la fel de bine pregatiti, de aceea faci tot ce-ti sta in putinta pentru a ajunge la acel punct maxim spre care tintesti. Ai toate sansele sa te propulsezi in varf, pentru ca eforturile tale sunt apreciate si ti se va recunoaste valoarea pe deplin.

CAPRICORN - Pentru un ban in plus, esti dispus sa-ti asumi si niste sarcini suplimentare, chiar daca acestea atrag o mai mare epuizare fizica si nervoasa. Ai prea mare nevoie de bani ca sa dai cu piciorul acestei ocazii profitabile, de aceea esti dispus sa lucrezi si peste program numai pentru a intra in posesia acelui onorariu cuvenit. In fond, oricine munceste pentru bani si pentru ca acum e in joc o suma considerabila, faci orice pentru ea.

VARSATOR - Esti un prieten mereu la datorie atunci cand cineva drag trece prin momente dificile. Tu stii sa asculti, stii sa dai sfaturi, si, mai ales, ramai neimplicat in problema celuilalt, ceea ce te ajuta sa oferi cele mai bune idei on cazul de fata. Desi intri usor in pielea celuilalt, ramai totusi detasat, fara sa opui la suflet, pentru ca orice urma de sentimentalisme si slabiciune ti-ar putea umbri logica si rationamentele.

PESTI - Nu te grabi sa judeci o anumita situatie cat timp nu s-a ajuns pe un nivel stabil. Mai pot aparea diverse detalii si argumente care ar putea schimba balanta, de aceea e de preferat sa lasi lucrurile sa se sedimenteze si abia dupa aceea sa extragi o concluzie. Daca te-ai grabi la o parere inainte ca evenimentele sa se fi clarificat, ai regreta ca te-ai pripit. E nevoie de o analiza amanuntita si aprofundata pe termen mai lung.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »