Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 6 august 2011

06 Aug 2011, 759 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 6 august 2011

Horoscop - Sambata, 6 august 2011

BERBEC - Nu poti ajunge inca la rezultatele la care ai visat atunci cand ai pornit o activitate la care iti aduci contributia si in prezent. Ai impresia ca nu se mai urneste nimic si esti pus numai in fata unor sacrificii continue. Te intrebi pana cand vei tot tolera situatii din care nu ai nimic de castigat ci doar de pierdut, dar trebuie sa accepti situatia ca atare inca o vreme, pentru ca orice sacrificiu va avea, intr-un final, si efectele dorite. Merita sa faci diverse compromisuri din cand in cand.

TAUR - Nu mai ai incredere in directia in care mergeai si incepi sa te gandesti ca ar fi mai bine daca ai pune punct aici. Te afli intr-un impas, la o rascruce de drumuri, dar niciuna din alternative nu-ti inspira curajul de a merge mai departe. In loc sa stai si sa cantaresti situatia la rece pe toate fetele, esti tentat sa renunti, pentru ca nu crezi ca vei avea succes daca alegi vreuna din directii. Incearca sa nu te grabesti sa-ti iei adio chiar acum, mai amana un pic decizia.

GEMENI - Ai un plan de perspectiva care te entuziasmeaza foarte tare, dar preferi sa il tii deocamdata doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar atrage criticile sau hazul celor din jur, semn ca acestia nu au suficienta incredere in fortele tale. Cel mai bine te apuci serios de treaba, ajungi la scopul propus, si abia dupa aceea te lauzi cu realizarile tale. Un fapt deja implinit nu mai poate fi contestat, ca atare nu spune hop pana nu sari.

RAC - Nu pune la suflet conflictele care se incing in afara casei si intoarce-te in sanul familiei cu inima usoara, fara sa te gandesti la motivele de stres de peste zi. Este indicat sa lasi toate grijile la usa cand te intorci acasa din diversele medii tensionate prin care treci, pentru ca nu are rost sa iti eliberezi nervii pe cei dragi. Da, ei te vor ajuta sa uiti motivele tale de suparare, dar incearca sa nu-ti eliberezi sacul de probleme in compania lor.

LEU - O neatentie copilareasca ar putea cauza o suferinta majora, deci nu te juca nicio clipa cu lucrurile care par minore la prima vedere. Ai putea cheltui o suma de bani asa, intr-o doara, si exact acei bani ar fi fost utili intr-o directie mult mai importanta. Sau ai putea face o gluma aparent inofensiva, dar pentru ca e indreptata spre niste persoane cam sensibile din fire, ai putea strica atmosfera in jurul tau. Cel mai bine ar fi sa-ti controlezi impulsivitatea, chiar si cea cu tenta umoristica, si sa ai grija ce spui!

FECIOARA - Ai ceva bani la dispozitie si ai deja planuri marete cu ei.

E finalul unei afaceri la care ai depus mult efort dar a meritat energia investita, pentru ca iata, rezultatele sunt promitatoare. Cumparaturile pe care le faci azi sau deciziile cu iz financiar luate acum te fac fericit, pentru ca au loc intr-un moment bun care inspira prosperitate si incredere in bugetul personal. Nu ai motive de ingrijorare cand iti faci calcule cu privire la veniturile tale viitoare.

BALANTA - Nu te crampona in piedicile marunte care apar azi la tot pasul, pentru ca, dupa ce trec, iti vei da seama ca ti-ai facut griji degeaba. Aduna-ti fortele si trateaza orice impas cu optimism, pentru ca gandirea pozitiva te va scoate din cele mai ciudate situatii. Daca incepi sa-ti torni cenusa in cap si sa te lamentezi la orice fleac, e si normal sa nu vezi niciun progres in planurile incepute. Spune in permanenta ca e usor si, in final, chiar asa se va dovedi a fi!

SCORPION - Mai ai niste sarcini de adus la zi si profiti si de ziua de sambata pentru a te concentra asupra proiectului inceput. Consideri ca e prea bun momentul pentru a-l lasa sa treaca fara sa mai faci cativa pasi inainte. Primesti informatii folositoare si auspiciile sunt si ele de bun augur pentru a depasi etapa cea mai dificila, ca atare nu te gandi ca-i sarbatoare sau ca-i o zi libera, pentru ca este exact momentul favorabil unei reusite de proportii. Depune eforturile care ti se cer, pentru ca merita!

SAGETATOR - Te alaturi unui grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun. Participi trup si suflet la aceasta activitate de echipa si iti asumi rolul care iti revine. Esti multumit de colaborarea care se resimte in acest grup, chiar daca nu esti tu liderul, dar de data aceasta recunosti superioritatea altei persoane si ii asculti ordinele orbeste. Ai multe de invatat de la cel care e seful acestei actiuni si incerci sa-i intri in gratii ca sa te bucuri de o buna intelegere cu ceilalti coechipieri.

CAPRICORN - Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.

VARSATOR - Te poti indragosti la prima vedere, pentru ca apare in calea ta o persoana cu un efect coplesitor asupra inimii tale. Daca nu e vorba de o sansa de iubire, atunci pasiunea ta se va indrepta prioritar asupra unui loc superb de care te indragostesti sau de o stare de lucruri care te face sa te simti in al noualea cer. Ai motive sa spui ca esti de-a dreptul fericit, pentru ca toate momentele superbe de care ai azi parte nu vor fi usor uitate. Iti vei extrage multa vreme energia din ceea ce se petrece azi.

PESTI - Planurile de viitor pe care le prezinti familiei vor fi imediat imbratisate si de cei dragi si fiecare isi va asuma rolul care i se cuvine. Cat timp va stimulati unul pe altul si va lasati coplesiti de entuziasmul care da buzna acum in casa voastra, roadele nu se vor lasa mult timp asteptate ci sunt din ce in ce mai aproape. Continua sa speri intr-o reusita deplina si fii sigur ca nu mai e mult pana acolo! Bucuria celor dragi te motiveaza sa grabesti lucrurile in directia succesului dorit.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »