Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 8 august 2011

08 Aug 2011, 724 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 8 august 2011

Horoscop - Luni, 8 august 2011

BERBEC - Te simti cam singur, desi ai pe cineva drag aproape, dar nu-ti ofera ceea ce inima ta doreste. Ai mereu impresia ca lumea nu te intelege, ca nu te cunoaste suficient de bine pentru a emite o judecata corecta la adresa ta iar aceste sentimente creeaza o stare de raceala si chiar de detasare fata de tot restul lumii. Da-le si tu ocazia de a te cunoaste mai bine, pentru ca daca impui distanta de fiecare data cand cineva incearca sa se apropie, e normal sa nu se lege nimic.

TAUR - Viata sentimentala este provocata de un moment periculos pentru relatia in care esti deja implicat. Unul din voi e gata sa calce stramb cu gandul ca partenerul oficial nu va descoperi greseala, dar acesta se inseala amarnic. Tentatia de a va incerca, vreunul din voi, calitatile de seducator si in alta parte nu va ramane fara urme negative asupra relatiei voastre, cu riscul de a strica tot ce ati cladit pana aici. Rezista ispitei negative, las-o sa treaca fara sa-i dai curs, altfel ai putea pierde o iubire frumoasa pe care o ai deja la indemana. Tradarea pluteste in aer!

GEMENI - Nu apela la minciuna pentru a cuceri pe cel care te atrage, pentru ca tot se va afla odata si-odata adevarul. Esti tentat sa iti creezi o imagine falsa despre tine pentru a te evidentia in ochii celuilalt, dar sa nu crezi ca poti duce dupa tine mult timp aceasta masca. Intr-o zi vei fi demascat si atunci vei regreta ca nu ai recunoscut de la inceput care e adevarata ta fata. Riscul unei iubiri nesincere e mare in aceasta zi, ca atare nu poti baga mana in foc nici pentru sentimentele tale, nici pentru ale celuilalt.

RAC - Cand iti place ceva, esti pregatit pentru orice provocare de aceea azi esti gata sa te aventurezi intr-o directie noua care ti-e pe plac. Interesul va ramane viu atat timp cat vei primi ceea ce doreai de la acest nou proiect, pentru ca imediat ce se vor infiltra problemele sau insatisfactiile, deja nu te va mai preocupa rezultatul. Momentan, totul merge bine intr-o directie promitatoare in care investesti multa pasiune si speri ca te vei mentine pe acelasi nivel multa vreme.

LEU - Toate merg ca unse azi si ai o permanenta senzatie de noroc. Practic, chiar si acele planuri care pareau sa se fi blocat pot reporni azi in forta, fiind un moment favorabil unui nou inceput. Ai de partea ta toate auspiciile benefice unei reusite depline, de aceea esti stimulat sa te apuci de ceva nou care va evolua repede si bine spre tinta propusa. Nu lasa aceasta zi sa treaca fara a pune bazele unui plan nou, pentru ca e o zi buna pentru initiative si starturi curajoase.



FECIOARA - Te gandesti din ce in ce mai serios la o schimbare majora in cariera, cum ar fi plecarea la un alt loc de munca sau chiar o modificare de profesie. Te bate gandul sa te inscrii la un curs nou care te trimite spre un domeniu complet diferit, dar esti de parere ca norocul ti-l mai faci si tu, alegand de cateva ori in viata noi sensuri de evolutie. Primesti un sfat bun care merita ascultat, pentru ca te stimuleaza sa pornesti spre un sens deocamdata nesigur, dar care te va implini profesional candva in viitor.

BALANTA - Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, pentru ca rezultatele nu se ridica deloc la nivelul asteptarilor tale. Nu esti tu vinovat de aceste mici esecuri, ci colaboratorii tai care nu se implica suficient de bine in ceea ce faceti impreuna. Unii se plang prea mult, altii nu se pricep si astfel de trag si pe tine mult inapoi. Ar fi de preferat sa te descurci pe cont propriu, fara sa te implici in niciun fel de asocieri, pentru ca nu-ti priesc. Tu ai munci, iar ceilalti ar strica totul.

SCORPION - Ai multe de invatat din discutiile pe care le ai azi cu cei din anturaj. Ai norocul de a sta de vorba cu o persoana inteligenta, bine documentata, care are multe informatii folositoare de transmis. Tine minte ponturile pe care ti le impartaseste, pentru ca stie ce spune, a probat deja prin experienta proprie tot ceea ce are de spus, deci merita sa le introduci in memorie pentru ca te vei folosi adeseori de aceste invataturi. Schimbul de idei si dialogul merg de minune.

SAGETATOR - Te poti ciondani de la orice fleac, mai ales cu persoanele mai tinere. Culmea, acestea iti seamana mult, sunt asa cum erai tu acum cativa ani, dar nu-ti place felul in care se comporta. Ei sunt o oglinda a propriului mod de comunicare, fie ca nu-ti place sa recunosti, iar agresivitatea pe care acestia o afiseaza in replici e de fapt foarte asemanatoare propriei tale impulsivitati. Va veti irita unul pe altul pana ce discutia denatureaza in lupte de orgolii.

CAPRICORN - Locul in care te-ai simtit foarte bine o vreme devine din ce in ce mai tensionat, poate datorita aparitiei unui musafir nepoftit care acapareaza discutia. Nu-ti plac subiectele despre care se vorbeste, pentru ca sunt cu totul diferite fata de cele care v-au unit la inceput. Se vorbeste despre boli, despre necazuri, despre stresul zilei de maine, cand ar fi multe alte motive de discutie care sa mentina tonusul ridicat si zambetul pe buze. Ar fi bine sa pleci din acest loc, daca nu se schimba tonul discutiei.

VARSATOR - Comunici foarte usor cu persoanele mai in varsta si ti-i faci imediat aliati. Daca vrei sa ai o zi valorificata din plin, nu te alatura celor tineri sau celor de varsta ta, pentru ca nu ei sunt cei mai de incredere tovarasi. Faci echipa perfecta cu cei la distanta mult mai mare de varsta, pentru ca schimbul de opinii este reciproc avantajos. Si tu ai multe de invatat de la ei, dar si ei, culmea, se arata mult mai deschisi la noutatea cu care vii tu in aceasta asociatie.

PESTI - Ai amanat multa vreme o decizie importanta, dar acum nu mai poti tergiversa lucrurile. Ai ajuns in acest punct culminant in care trebuie sa spui foarte clar ce vrei si sa pornesti spre o directie noua. Viitorul tau depinde de aceasta alegere dificila, tocmai de aceea nu trebuie sa decizi nimic la primul impuls si nici obligat de imprejurari defavorabile. Se presupune ca ai chibzuit indelung asupra acestui pas si stii foarte bine ce ai de facut, dar resimti greutatea momentului ca pe ceva peste puterile tale. Ai incredere in alegerea facuta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »