Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 9 august 2011

09 Aug 2011, 768 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 9 august 2011

Horoscop - Marti, 9 august 2011

BERBEC - Esti motivat de un succes pe care tocmai l-ai repurtat sa tintesti si mai sus in planurile tale. E normal ca, atunci cand ceva merge foarte bine, sa doresti si mai mult, ca atare iti aduni fortele pentru a duce mai departe ce ai inceput si a trece la o etapa superioara. Totul merge ca pe roate, incat e normal sa fii atat de incantat de perspectivele spre care te indrepti. Esti sigur ca la capat te asteapta o reusita de proportii, de aceea tragi tare!

TAUR - Dai piept cu un esec si nu gasesti in tine forta de a lupta mai departe, pentru a salva ce se mai poate. Accepti Infrangerea si astfel totul se incheie aici. Vei suferi o vreme de pe urma acestui moment critic, dar ai nevoie de o perioada de detasare ca sa reusesti sa uiti ce te-a dezamagit. Ai ceva de invatat din aceasta lectie, ca atare nu o privi doar ca pe un esec, ci ca pe o motivatie ca data viitoare sa nu mai treci prin ceva similar, ci sa lupti pentru a depasi impasul.

GEMENI - Nu te increde total in declaratiile pompoase pe care ti le face un aparent prieten, pentru ca exista riscul sa fie sentimente false. In spatele acestei masti de curtoazie si prietenie se pot afla intentii nesincere care te-ar putea face sa suferi atunci cand le vei descoperi justa valoare. Iubirea poate fi si mincinoasa dar nasul tau e fin si vei simti de la o posta cand cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine doar pentru a ti se baga pe sub piele. Vei demasca imediat lingusitorii si ipocritii care cauta sa-ti intre in gratii.

RAC - Nu te poti baza pe ajutorul prietenilor, de parca acestia nu sunt disponibili asa cum ai dori tu, poate ti-au promis candva ca te vor ajuta la nevoie iar acum, cand chiar i-ai dori aproape, acestia sunt prinsi in cu totul alte probleme si sunt nevoiti sa te refuze. Este momentul sa inveti sa te descurci si singur fara a te baza mereu pe altii, deoarece insistenta ta de a-i chema in ajutor se poate solda cu o dezamagire. Unii prieteni chiar nu au cum sa intervina in favoarea ta, fiind si ei intr-o pasa sensibila.

LEU - Discuti cu familia despre niste viitoare proiecte care implica investitii solide din partea tuturor. Vi se cere o implicare extrem de serioasa, de energie, de timp, de pasiune, eventual si de bani, si fara participarea tuturor in acelasi scop, roadele nu vor fi pe masura asteptarilor. Pretinzi mult de la partenerul de viata si vei fi foarte incantat cand vei vedea ca preia pe umerii sai sarcinile care ii revin. Reusita acestui plan depinde foarte mult de cooperarea voastra, pentru ca unul singur nu poate ajunge prea departe.



FECIOARA - Conflictul care se incinge la cel mai mic afront iti blocheaza elanul spre ceea ce ti-ai propus la inceputul zilei. Nu gasesti intelegere de la cei care ar trebui sa joace un rol in rezolvarea acestei probleme si cat timp ei refuza orice cooperare, e greu de spus ca vei face pasi inainte. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, mai asteapta o zi - doua, pentru ca ceilalti sa revina la intentii mai bune. Acum sunt prea nervosi si recalcitranti si spun nu orice le-ai cere!

BALANTA - Trebuie sa fii foarte atent la deciziile financiare ale acestei perioade, pentru ca nu le vei mai putea modifica ulterior. Cantareste fiecare leut, nu arunca bani pe fereastra, fara sa te gandesti la perspectivele mai indepartate. Poate acum ai ceva bani la dispozitie ce-ti inspira curajul de a investi, dar trebuie sa pui in calcul si veniturile tale urmatoare plus intreaga lista de cheltuieli care sta in asteptare. Nu te aventura in cheltuieli prea mari, ci analizeaza daca e nevoie de acele plati chiar in acel moment.

SCORPION - Joci un rol central intr-o actiune ce implica mari resurse de energie si de curaj. Ti se recunoaste astfel superioritatea intr-o anumita privinta, deoarece reusesti sa impui respect prin valoarea ta. Lumea se va pleca in fata ta si te simti excelent in pielea ta, succesul dandu-ti energie pentru a tinti si mai sus. Devii chiar un exemplu pentru altii care au dorinte de afirmare si de ascensiune, pentru ca daca tu ai reusit, la fel pot si ei!

SAGETATOR - Ceea ce parea a se fi asezat pe cel mai sigur fagas, azi da semne de subrezire, semn ca niciodata nu trebuie sa fii sigur de ceva pana la final. Apare o surpriza neplacuta care strica linistea care se instalase pe anumite planuri, dar este o lectie buna pentru tine de a fi mai prudent in acele situatii cu un factor mai mare de risc. Niciodata sa nu spui ca ceva este usor pana la proba contrarie, deci aduna-ti fortele, pregatit pentru orice eventualitate.

CAPRICORN - Te intalnesti cu multe cunostinte iar revederea este foarte placuta, un motiv excelent de dialog si socializare. Ai sansa de a face o noua cunostinta, pentru ca cel pe care il intalnesti azi ti se pare foarte asemanator tie ca fire si ar merita prietenia ta. Conversatia se leaga usor, aveti subiecte comune de conversatie, ceea ce va fi un atu pentru orice activitate in care comunicarea in fata unui auditoriu oricat de mic sau de larg este esentiala. De azi incolo, i vei avea un numar mai mare de prieteni.

VARSATOR - Te duci la serviciu foarte motivat sa duci la capat o activitate care ti-a consumat multa energie in ultima perioada, dar sa nu crezi ca va fi usor. Trebuie sa apelezi la cunostintele acumulate anterior, la scoala sau la vreun curs, eventual sa ceri ajutorul unei persoane cu mai multa experienta in acest domeniu, pentru ca solutia nu apare usor. Stresul e major, oboseala se va acutiza pe parcursul zilei, dar ai toate sansele sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai programat pentru astazi.

PESTI - Drumurile acestei zile sunt ceva mai agitate si mai obositoare, dar trebuie sa te pregatesti pentru un adevarat maraton. Ai de parcurs distante mari intr-un timp scurt sau faci o calatorie dus-intors in aceeasi zi, ceea ce poate fi extenuant. Poate te intorci din vacanta, iar calatoria in sine are si o componenta placuta, relaxanta, motiv de a derula amintirile acumulate in memorie, dar si una obositoare, deoarece te solicita la maximum din punct de vedere fizic.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »