Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 21 august 2011

21 Aug 2011, 671 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 21 august 2011

Horoscop - Duminica, 21 august 2011

BERBEC - Esti foarte optimist atunci cand privesti in perspectiva indepartata, convins ca te indrepti spre un succes deplin. Primesti o veste excelenta despre ceea ce te asteapta de acum inainte, incat nu mai ai rabdare pana ajungi acolo. Incearca sa mentii acest ritm alert de evolutie, fara sa te abati din drumul inceput, pentru ca reusita de la capat depinde foarte mult de felul in care iti mentii entuziasmul si energia de acum. Gandeste pozitiv!

TAUR - Nu stii ce sa alegi acum, pentru ca esti la mijloc intre dorinta si datorie, intre as vrea sa si trebuie sa… E greu pentru tine sa lasi de fiecare data doar ratiunea sa decida, tocmai de aceea azi ajungi la concluzia ca si inima trebuie sa se faca auzita din cand in cand, deci te vei opri asupra vocii interioare care te trimite intr-o directie care iti face placere. Esti fericit ca ai facut aceasta alegere, dar uneori ai resentimente cu privire la faptul ca trebuie sa lasi datoria pe planul doi. Vine si vremea ei!

GEMENI - Esti de-a dreptul incantat de cat de bine si de frumos evolueaza idila in care esti implicat. Faceti deja planuri comune in care fiecare isi va juca rolul asumat iar comunicarea dintre voi merge de minune. Esti din ce in ce mai sigur ca ai gasit omul potrivit si fiecare iesire impreuna in societate face furori. Atrageti atentia asupra voastra si lumea va admira pentru ca se vede ca sunteti compatibili si va iubiti. Ai mari sperante de la aceasta relatie promitatoare!

RAC - Nu crede tot ce ti se spune pentru ca azi unii incearca sa te induca in eroare. Informatiile primite nu sunt demne de incredere ci ar fi bine ori sa le lasi sa se sedimenteze pana cand isi vor dovedi singure valabilitatea, ori sa le verifici din mai multe surse. Ai mari dubii cu privire la ceea ce iti transmite un amic, incat preferi sa te prefaci ca nu ai auzit nimic. Daca iei de bune spusele sale, ai putea porni intr-o directie neadecvata scopurilor tale.

LEU - Domoleste-ti pasiunea enorma care s-a nascut acum in sufletul tau, pentru ca ai putea sa o investesti intr-o directie defavorabila. E ca si cum te-ai incapatana sa obtii cu orice pret un anumit scop, dar mai tarziu vei descoperi ca nu era deloc pentru tine. Incearca sa tii sub control energia clocotinda care navaleste in calea ta, deoarece poti genera erori, gafe sau adevarate esecuri, toate avand la baza entuziasmul prea mare. Calmeaza-te inainte de orice nou pas!

FECIOARA - Nici tie nu-ti vine a crede cata energie ai in acest moment si, daca reusesti sa o mentii pe acelasi nivel si pe mai departe, succesul vizat e sigur! Daca mai atragi de partea ta si sustinatori care sa te incurajeze de pe margine, poti fi sigur ca te indrepti spre o reusita de care vei fi foarte mandru.

Esti foarte motivat sa duci mai departe ce ai inceput pentru ca vezi ce bine inainteaza lucrurile si ce usor iti atingi, pas cu pas, telurile propuse.

BALANTA - Esti foarte aproape de visul cel mai mare al acestui moment. Mai ai doar un pas de facut si esti acolo unde ti-ai propus, dar mai ai nevoie de o anumita informatie care poate veni chiar azi. Te intalnesti cu omul potrivit in momentul potrivit, si totul se aseaza pe un fagas mai bun. Vestile care sosesc de pretutindeni pot juca un rol in grabirea reusitei vizate, deci fii foarte atent la tot ce auzi, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele!

SCORPION - Este o zi de succes in orice ti-ai propune, deci valorifica sansele bune care se ivesc la tot pasul. E motiv de sarbatoare in preajma ta, atmosfera e destinsa si vesela, ori pentru ca simti nevoia sa impartasesti bucuria succesului alaturi de cei dragi, ori pentru ca e o reusita colectiva la care ai contribuit si tu cumva. Lumea se distreaza, rade, se simte bine, iar buna dispozitie pune stapanire pe tot, incat, cu o atitudine atat de pozitiva de partea ta, orice surpriza placuta e posibila.

SAGETATOR - Pui punct unei etape care a durat mult si a consumat mari resurse de energie din partea ta, dar acest final este benefic. Deja te gandesti la ceva nou, dar ar fi bine sa nu te apuci de nimic pana ce nu ai incheiat complet actiunea care se termina acum. Fii sigur ca nu a ramas nimic nerezolvat si ca ai extras si concluzia finala, pentru ca e posibil sa preiei ceva din roadele tocmai atinse pentru a incepe ceva nou pornind chiar de la nivelul atins. E etapa urmatoare, dar care depinde de incheierea cu brio a celei anterioare.

CAPRICORN - Daca prezentul nu are prea multe de oferit, te multumesti si sa traiesti din amintiri frumoase. Iti aduci aminte de vremuri de demult in care erai fericit si totul mergea bine, dar in loc sa derulezi filmul acelor timpuri, readu la lumina un succes de altadata si continua-l de la nivelul la care l-ai adus candva. Un eveniment fericit din trecut mai poate continua si azi, poate chiar mai frumos ca odinioara, pentru ca intre timp ai mai acumulat experienta in plus.

VARSATOR - Iti place ceea ce faci si, daca mai ai si ceva de castigat de pe urma eforturilor depuse, cu atat mai motivat esti sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi. E un moment bun sa analizezi retroactiv roadele pe care le-ai atins, deoarece ele te trimit spre ceva si mai bun de acum incolo, dar sa nu crezi ca ti se ofera pe tava. Efortul va fi acelasi si de acum inainte, dar, faptul ca ai garantia succesului, candva la final, te impinge de la spate fara sa te temi de obstacole.

PESTI - Ideile de afaceri care iti vin azi merita puse in aplicare cat mai repede, pentru ca pot atrage un venit frumusel. Fie ca e vorba de o infuzie de capital in afacerile deja pe rol sau de inceperea unui nou proiect, esti din ce in ce mai convins ca roadele finale vor fi promitatoare. Poate beneficiezi si de ajutorul unui colaborator, a unui asociat care are interese similare, si, daca va uniti fortele si banii, veti avea parte de un succes deplin. Banii sunt pe teren sigur.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »