Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 22 august 2011

22 Aug 2011, 792 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 22 august 2011

Horoscop - Luni, 22 august 2011

BERBEC - Ai grija in ce te bagi azi, pentru ca esti atras intr-o capcana. Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri incorecte pentru a-si atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gandi la dorintele tale, deci, ca sa ti le aperi, trebuie sa te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce-ti promit cei care iti stau alaturi, pentru ca nu e in avantajul tau, ci numai al lor!

TAUR - Te grabesti sa ajungi mai repede la un anumit scop pe care ti l-ai propus si fata de care ai o atractie deosebita. Nu mai ai rabdare pana ajungi acolo, de aceea esti tentat sa sari peste unele etape intermediare carora nu le gasesti deocamdata rostul. Domoleste-ti entuziasmul, pentru ca fiecare pas pe care il ai de parcurs pana la succesul final are un sens si, daca il eviti, te vei intoarce candva din drum pentru a-ti aduce aminte de ceea ce ai ignorat. Stii cum se spune: grabeste-te incet!

GEMENI - Ai asteptat ca cineva sa te ajute la nevoie, dar iata ca amicii te tradeaza. Cauta tot felul de scuze pentru a scapa de raspundere, ceea ce te deranjeaza enorm. Tu nu ai facut la fel cand ti-au cerut ajutorul, de aceea esti total jignit de atitudinea lor distanta, ca si cum nici nu ar auzi ca le ceri ajutorul. E o lectie buna sa iti alegi cu mai multa atentie prietenii si colaboratorii, pentru ca cei care se bat cu pumnul in piept ca ar face totul pentru tine, exact aceia vor da bir cu fugitii.

RAC - Bati la usa unei institutii de la care astepti o rezolvare, dar, desi pasesti cu teama, convins ca birocratia iti va pune bete-n roate, dai peste oameni amabili, gata sa-si indeplineasca rolul pentru care sunt platiti. Nu vei mai fi chemat si maine, nu vei fi intors din drum pentru o serie noua de semnaturi si documente, ci usile ti se deschid si duci repede la indeplinire treaba pentru care ai venit acolo. Nici nu-ti vine a crede de cata solicitudine dau unii dovada, persoane despre care ai auzit numai vorbe aspre.

LEU - Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa. Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

FECIOARA - Schimbul de cuvinte dulci, de declaratii de dragoste si de semnale de prietenie si simpatie e la cote maxime acum.

Il simti pe cel drag pe aceeasi lungime de unda si iti raspunde cu aceeasi moneda la incercarile tale de apropiere. Seductia este si ea favorizata, deci sa nu te miri ca, in mediul in care ajungi azi, descoperi priviri admirative indreptate spre tine. Si tu ai putea cuceri usor pe oricine, dar si altii au asupra ta un efect covarsitor, incat termini ziua indragostit.

BALANTA - Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

SCORPION - Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase. Unii nu fac altceva decat sa taie aripile celor care au curaj sa viseze, de aceea trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa strice visele altora.

SAGETATOR - Cel mai de pret lucru pe lume, in acest moment, ti se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai placute senzatii. Orele petrecute in compania celui drag ti se par de neinlocuit si traiesti totul cu intensitate maxima. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, ea poate sa se mijeasca acum la orizont intruchipata de o persoana care ti se pare perfecta! Esti gata sa te indragostesti, dar, idealist cum esti, ai tendinta de a-l vedea pe cel drag intr-o aura de personaj de poveste.

CAPRICORN - Planurile tale sunt daramate de o veste proasta care cade in calea ta ca o bomba. Te trezesti brusc la realitate si suferi amarnic, pentru ca nu ti-ai luat masuri de precautie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse cai, ca se va ajunge aici, dar tu ai continuat sa te joci cu focul. Daca te-ai fi oprit la timp, daca nu ai fi continuat in ciuda avertismentelor sa mergi pe gheata subtire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tai efectele propriilor imprudente. O lectie buna ca altadata sa nu te mai incapatanezi!

VARSATOR - Atmosfera este foarte placuta in mediul familial si e o bucurie sa te intorci acasa dupa o zi de lucru, pentru ca acolo te asteapta persoane dragi care te primesc cu bratele deschise. Vestile care vin de la rudele de departe sunt si ele motiv de sarbatoare, pentru ca afli numai lucruri bune despre viitoare casatorii, despre copii nou-nascuti, despre mutari in casa noua, vacante reusite sau orice alte evenimente importante si fericite din viata celor la care tii.

PESTI - Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »