Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 23 august 2011

23 Aug 2011, 729 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 23 august 2011

Horoscop - Marti, 23 august 2011

BERBEC - Nu stii ce sa decizi in momentul de fata, de parca ai fi tras intre doua sensuri diferite: unul mai nou, ca un suflu proaspat, si un altul de moda veche, conform unei traditii. Ce e de facut in acest moment? Sa accepti o schimbare sau sa ramai cramponat de lucrurile pe care le stii deja foarte bine? O fire curajoasa ca tine va fi oricand dispusa sa incerce experimente noi, ca atare vei considera ca noul ti se potriveste mai bine si te vei rupe de trecut si de obisnuinta. Vei fi mai multumit asa!

TAUR - Esti dezamagit de cursul unor evenimente si niciuna din alternativele care se ivesc nu te atrage, incat spui nu la orice propunere. Incearca sa asculti ceea ce ajunge la urechile tale, pentru ca nu toate ofertele sunt neadecvate situatiei de fata. Daca il iei pe nu in brate la orice, vei rata ocazii care ar merita totusi valorificate, dar starea ta negativista si pesimista se face vinovata de toate refuzurile acestei zile. Fii mai atent la vestile care sosesc sau la informatiile care apar, pentru ca pot fi si lucruri folositoare printre ele!

GEMENI - Ai o stare foarte ciudata de asteptare, de parca intuitia iti spune ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala si emotia creste cu fiecare ora care trece. Nerabdarea pune stapanire pe tine, de parca nu mai poti astepta pana la momentul promis, dar in loc sa stai si sa tremuri de emotie pentru ceea ce va urma, mai bine folosesti acest timp in favoarea ta, pentru a pregati acel moment asa cum se cuvine. Timpul care se scurge pana la momentul culminant nu se mai intoarce, deci nu-l risipi!

RAC - Interventia aparent inofensiva a unui coleg in treburile tale se va dovedi a fi nepotrivita. Nu-ti vrea raul, dar nici nu joaca un rol benefic in activitatea pe care o desfasori. Sfatul sau nu se potriveste situatiei de fata iar cunostintele sale nu sunt compatibile cursului firesc al evenimentelor, ca atare trebuie sa fii ceva mai rezervat atunci cand unii se ofera sa te ajute. Unii doar cred ca detin informatiile necesare pentru a sari in ajutorul tau, pentru ca, in practica, lucrurile pot sta exact pe dos: mai mult strica!

LEU - Tristetea devine profunda si se instaleaza in adancul sufletului tau ca o povara. Ai parte de o mare dezamagire din cauza unei vesti proaste sosite de la cineva drag sau din cauza unei surprize neplacute pregatite de persoana iubita. Suferi in taina, pentru ca nu vrei deocamdata sa arati ca esti jignit si ranit, dar cine te cunoaste va simti de la o posta ca ai o mare povara pe suflet. Mai bine te eliberezi si rabufnesti imediat, decat sa tii totul in tine.



FECIOARA - Esti plin de energie in fata unei noi provocari care te atrage ca un magnet. Desi nu esti, de felul tau, atat de impulsiv, de data aceasta parca nu mai poti sta pe loc pana nu ajungi la telul care se contureaza la orizont. Te grabesti, vrei sa ajungi repede la rezultatele visate si te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald. Esti constient ca, daca mai lasi lucrurile o vreme in asteptare, ti-ai putea pierde entuziasmul si interesul si ai incepe sa descoperi puncte slabe. Profita de elanul de acum!

BALANTA - Fa un efort sa te rupi de turma, sa iesi din starea in care unii incearca sa te tina blocat prin atitudini dominatoare. Esti cu mult mai bun decat multi dintre cei care se erijeaza acum in lideri, deci lupta-te pentru a te face auzit. Unii nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si tentativele lor de a-i reduce la tacere pe altii ar putea avea efect si asupra ta. Nu te lasa intimidat de astfel de tehnici de manipulare, ci pastreaza-ti tonusul viu si puternic in fata lor.

SCORPION - Grijile materiale devin majore, nu pentru ca ai avea tu ceva probleme in acest sens, ci pentru ca te lasi influentat de zvonuri si discutii negativiste. Unii se plang atat de mult de lipsuri si saracie, incat incepi si tu sa descoperi gauri in propriul portofel si ti-e putin teama de ceea ce vine. Nu te lasa dominat de astfel de conversatii nefaste, pentru ca tu stai cu totul altfel in plan financiar. Prefa-te ca nici nu-i auzi!

SAGETATOR - Ai mare grija in ce te bagi astazi, pentru ca esti atras intr-o directie periculoasa. Cineva umbla cu minciuni si, daca te prinde intr-o clipa de credulitate, ai putea pica in plasa lui, declansand o adevarata criza. Unii mint si inseala pentru a-si atinge propriile scopuri si vor vedea in tine acea atitudine deschisa, dornica sa ajute, incat ar putea profita de aceasta generozitate a ta. Fii mai rezervat cand vezi ca unii ti se baga pe sub piele, pentru ca vor sa profite de tine!

CAPRICORN - Esti atat de indragostit, incat simti nevoia sa-ti arati public iubirea! Gasesti o forma mai zgomotoasa de a-ti exprima sentimentele fata de cel care te atrage, incat ai fi in stare sa dai un anunt in ziar, sa strigi in gura mare pe strada ca iubesti sau sa-i faci o declaratie de-a dreptul uimitoare, care il va lasa fara replica. Astfel de gesturi vor avea efectul scontat, pentru ca nimeni nu va putea rezista unor initiative atat de indraznete, mai ales ca sunt total neasteptate de la cineva ca tine!

VARSATOR - Atitudinea critica si dura a unui coleg te supara, dar strica si atmosfera in jurul sau. Nu dai randament intr-un mediu in care cineva sta mereu cu ochii pe tine gata sa te ia la rost, de aceea ar fi bine sa eviti astfel de medii. Nu prea ai de unde alege, de parca, oriunde te-ai duce, dai mereu peste un carcotas cu gura pe tine. Ori suporti situatia ca atare, fara sa cracnesti, ori dispari de aici, dar in nici un caz nu riposta agresiv, pentru ca nu ai argumentele necesare pentru a invinge in astfel de dispute.

PESTI - Nu reusesti sa restabilesti linistea intr-un conflict ci dimpotriva. Orice argumente ai aduce, parca intetesti si mai tare disputa. Incearca sa treci cu vederea, asa cum faci de obicei, ceea ce nu-ti convine si nu raspunde agresiv celor care te ataca. Nu e dovada de lasitate faptul ca te retragi, ci o atitudine diplomata si toleranta care va fi un prim pas spre impacare. Din pacate, nu vei avea acelasi raspuns si de la ceilalti, care o tin pe a lor, ceea ce tensioneaza si mai mult conflictul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »