Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 8 septembrie 2011

08 Sep 2011, 715 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 8 septembrie 2011

Horoscop - Joi, 8 septembrie 2011

BERBEC - Intri intr-un colectiv mai larg de persoane cu care ai o relatie constructiva. Cooperarea merge de minune, va completati unii pe altii si duceti cu bine la capat sarcina comuna la care contribuiti. Te simti bine printre acesti tovarasi de munca, pentru ca ganditi la fel si aveti o viziune asemanatoare asupra planurilor la care participa fiecare. E o echipa sudata care va ajunge usor la rezultate foarte bune iar ceea ce va uneste este o colaborare eficienta si unirea fortelor spre acelasi tel.

TAUR - Nu reusesti deloc sa te pui de acord cu un amic cu care, altadata, aveai o comunicare extrem de usoara, dar de data aceasta fiecare vrea altceva. Nu vei reusi sa te adaptezi pretentiilor sale si nici el nu va intelege ce vrei, ca atare te poti astepta la dispute pe marginea subiectelor care apar azi in discutie. Se ajunge la o stare atat de tensionata, incat incepe fiecare sa scoata de la naftalina o serie de aspecte care nu v-au convenit anterior, dar pe care nu le-ati pus niciodata la index. E momentul adevarurilor, desi nu par a fi atat de importante.

GEMENI - Un succes in cariera iti da mai multa incredere in tine si te ambitioneaza sa-ti doresti sa urci si mai sus. Seful te apreciaza sincer pentru ceea ce faci si te va tine minte pentru o eventuala promovare, candva in viitor. Inveti multe lucruri noi din relatiile tale de serviciu, informatii care te vor ajuta candva sa iti atingi marile scopuri profesionale. Poate fi azi sansa ta de afirmare, momentul tau de gratie cand te poti remarca in fata tuturor printr-o solutie exceptionala care poate deveni un exemplu demn de urmat pentru altii mai tineri.

RAC - Trebuia sa te intalnesti astazi cu cineva, dar apare o schimbare in program ce nu-ti permite sa ajungi la intrevedere. Totul se poate amana pe altadata, dar regreti ca nu ai putut discuta cu acea persoana de la care asteptai o anumita informatie. Ori starea ta de sanatate iti strica planurile si te obliga sa ramai acasa, ori celalalt te anunta ca nu poate ajunge la locul intalnirii, asa cum ati stabilit, deci fii pregatit sa schimbi repede planurile zilei. Daca acea persoana nu e disponibila, poate poti apela la altcineva.

LEU - Discutia pe care o ai azi intre patru ochi cu persoana iubita are rolul de a clarifica o multime de intrebari care se infiltrasera intre voi. Nu ati mai avut timp sa stati de vorba in ultima perioada, ceea ce a creat o distanta intre voi, dar care poate fi depasita cu succes astazi, daca va propuneti macar o ora de discutii fata in fata. Veti descoperi ca, la originea multor probleme minore de cuplu, se aflau chestiuni minore ce erau legate de o comunicare defectuoasa.

Treceti in revista evenimentele ultimelor zile si limpeziti-va amandoi nelamuririle reciproce.

FECIOARA - Nu te simti in largul tau intr-un mediu in care nu te poti integra din prima. Esti strain printre acesti oameni care nici ei nu fac nici un efort de a te ajuta sa te apropii, ci te trateaza cu o usoara ostilitate, simtindu-te din afara. Va fi greu cateva zile pana vor incepe sa te cunoasca si vei reusi si tu sa depasesti timiditatea initiala, ca atare nu pleca din acest loc la primul afront, spunand ca nimeni nu te vrea. E o atitudine fireasca pentru un grup deja format vis-a-vis de un intrus, deocamdata necunoscut.

BALANTA - Ai grija ce spui, pentru ca esti gata sa faci o declaratie fara acoperire sau sa faci o promisiune pe care nu o vei respecta si astfel ai putea dezamagi un prieten. Mai bine recunosti ca nu poti face un anumit lucru decat sa faci afirmatii inselatoare, pentru ca adevarul va durea amarnic atunci cand va iesi la lumina. Chiar daca uneori minciuna este folositoare pentru a iesi basma curata din incurcaturi, nu apela la ea cand vine vorba de sperantele altora, pentru ca-i vei deceptiona profund.

SCORPION - Ai la cine apela la nevoie, pentru ca vei trece printr-o situatie pe care nu o poti gestiona de unul singur. Gasesti un colaborator de nadejde gata sa participe si el la proiectul la care muncesti si vei aprecia mult eforturile sale. E felul sau de a-ti intoarce un serviciu, pentru ca si tu l-ai ajutat candva intr-o situatie similara. In astfel de momente vezi cine ti-e prieten cu adevarat, pentru ca nu va refuza sa intervina in treburile tale, oricat de grele ar fi.

SAGETATOR - Conflictele dintre indragostiti sunt inerente, deci nu le agrava mai mult decat e cazul. Nu va puteti intelege intotdeauna perfect, pentru ca vedeti unele lucruri diferit si ar trebui sa accepti opiniile atat de diverse, pentru ca ele fac farmecul vietii. Daca nu e un conflict intre voi, ca parteneri, atunci poate fi un conflict comun, al amandurora cu intreaga lume. Nu sunteti de acord cu ceea ce cere societatea de la voi si va uniti fortele impotriva tuturor.

CAPRICORN - Nicio prietenie nu e vesnica si azi poti da piept cu un impas intr-una din relatiile care te-a multumit o vreme, dar acum nu mai merge. Iti iei ramas bun de la o persoana care nu va mai juca nici un rol de acum inainte in viata ta, dar asta nu inseamna ca il vei uita usor. Iti vei aduce intotdeauna aminte cu placere de acest om cu care ai construit, pana azi, o relatie satisfacatoare, dar nu trebuie sa tii cu dintii daca acesta vrea sa plece. O relatie buna implica doua persoane la fel de dornice, nu doar una care insista sa pastreze legatura cu orice pret.

VARSATOR - Te atrag departarile si esti deja cu gandul intr-o locatie unde speri sa ajungi candva. Calatoresti virtual cu ochii deschisi pentru ca tot ce ti-ai dori in acest moment ar fi o vacanta undeva cat mai departe, in locuri frumoase si linistitoare. Daca nu ai mers nicaieri in concediu, e foarte posibil sa iti pregatesti acum bagajele si sa pleci, dar gandul te poarta spre tari straine sau insule exotice, deoarece litoralul a ramas una din pasiunile tale.

PESTI - O criza financiara te poate pandi in orice moment daca nu esti atent cum iti administrezi veniturile. Esti gata sa cheltuiesti aiurea pe un lucru inutil sau care se va dovedi a fi, mai tarziu, o pierdere majora. Mai bine nu iesi azi la cumparaturi si nu te implici in nici un fel de afacere pentru ca nu iei cele mai bune decizii cu privire la banii pe care ii ai la dispozitie. Te poti trezi fara nici un ban in buzunar daca te lasi pacalit de o promisiune falsa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »