Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 10 septembrie 2011

10 Sep 2011, 760 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 10 septembrie 2011

Horoscop - Sambata, 10 septembrie 2011

BERBEC - Nu esti tu cel de altadata, te comporti ceva mai retinut, ti-ai pierdut curajul si energia si nu dai randament in ceea ce faci. Parca ti-ar fi teama de ceva si toata aceasta prudenta devine principalul obstacol in planurile acestei zile. Ai impresia ca esti mereu tinut pe loc de propriile limite si frici, ca nu poti mai mult de atat, dar la originea acestei stari se afla, de fapt, lipsa unei motivatii. Cat timp nu ai pentru ce anume sa lupti, nu ai chef sa te implici mai mult.

TAUR - Esti mai rezervat in privinta unor evenimente care urmeaza sa se petreaca in viata ta si nu te mai aventurezi la primul impuls, ca altadata. Ba chiar ii mai tragi de maneca pe cei din preajma ta care se arunca spre nou fara nicio masura de precautie, si incerci, prin exemplu personal, sa le mai domolesti pasiunea,. Ai facut ca si ei candva si ai ratat, de aceea acum sufli si in iaurt. Le tai elanul celor mult prea entuziasmati, ceea ce poate avea un efect benefic asupra lor, atragandu-le atentia asupra riscurilor.

GEMENI - Ca sa-ti poti implini un vis, trebuie sa pregatesti terenul la nivel teoretic cu multa atentie, deoarece succesul depinde mult de tot ceea ce investesti in acest plan. Mai ai ceva de invatat pe parcurs, nu se poate spune ca detii deja toate informatiile, cheile acestei reusite tin de comunicare si studiu. Intreaba pe oricine joaca un rol in acest scop, pune mana pe carte, spune ce ai de gand sa faci si schimba opinii cu altii mai documentati, pentru ca urmeaza sa primesti o multime de date importante si nu trebuie sa le scapi din vedere.

RAC - Esti cam trist si ai impresia ca nimeni nu te iubeste, dar te inseli. Cineva este alaturi de tine, dar tu esti cel care nu-l prea baga in seama. Poate tu astepti prietenia altei persoane si aceasta nu ti-o ofera, in schimb ai in compensatie alte variante la dispozitie si nu le tratezi cu prea mult interes. Ar fi pacat sa pierzi sansa unei prietenii sincere, poate chiar a unei iubiri, doar pentru ca nu te satisface pe deplin in acest moment. Ar avea multe de oferit, daca i-ai da macar o sansa!

LEU - Viitorul te entuziasmeaza la maximum pentru ca ai primit o veste cu privire la un eveniment extrem de atractiv. Nu mai ai rabdare pana acolo, ai vrea sa sari peste etapele intermediare si sa ajungi direct in miezul acelui moment, dar orice ai face, exista totusi un curs firesc al lucrurilor pe care trebuie sa-l respecti. Incercarea de a renunta la unele puncte care trebuie totusi atinse te-ar putea face sa scapi din vedere unele detalii care se vor dovedi a fi importante la final, ca atare incearca sa-ti mai domolesti energia si exuberanta si sa nu renunti la punctele-cheie absolut obligatorii.



FECIOARA - Viata de familie este in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai interesante evenimente. Participi la un moment cu iz festiv in familia ta, ori o nunta, ori o aniversare, ori sarbatoriti o reusita la care si-au adus contributia toti ai casei. Atmosfera este placuta intre peretii locuintei tale, esti o gazda perfecta, un sot devotat si un parinte dedicat, si toate aceste calitati te transforma in actorul principal al tuturor planurilor acestei zile. Sa nu te mire ca toti trag de tine, cand ai atat de multe de oferit!

BALANTA - Esti multumit de relatia de cuplu, pentru ca formati un tot unitar bine inchegat in care comunicarea si cooperarea sunt la loc de cinste. Il simti pe cel drag cu adevarat dedicat planurilor comune si face tot posibilul sa-ti faca pe plac intru totul. Unul din voi trebuie sa se erijeze in liderul acestui cuplu si sa traseze principalele directii de evolutie, iar celalalt doar va urma intocmai indrumarile. De data aceasta tu esti seful si, de dragul tau, partenerul face orice numai sa-ti intre in voie.

SCORPION - Se poate ivi sansa unei calatorii absolut pe nepregatite si nu stii foarte clar incotro vei merge. E o invitatie de ultima ora sau sansa unei deplasari fara prea multe pregatiri initiale, ceea ce uneori poate fi de mai mare succes decat drumurile programate demult in cele mai mici detalii. Poate fi o calatorie amuzanta, chiar daca nu prea aveai tu azi chef de plimbari, deci merita sa profiti de ocazia aparuta din senin. Chiar daca iti strica unele planuri, ceea ce vei intalni pe parcurs sau la destinatie te relaxeaza si te face sa te simti bine.

SAGETATOR - Lumea se distreaza in jurul tau, dar distractia lor depinde de eforturile tale. Parca tu ai fi organizatorul unui eveniment de care altii se bucura cu toata fiinta, dar nu si tu, prins in prea multe detalii pe care trebuie sa le tii sub control. Totul va iesi bine, satisfactia ta va depinde de reusita acestui eveniment la care ti-ai adus contributia, tocmai de aceea iti sacrifici propria liniste de week-end doar pentru a-i face pe altii sa se simta bine. Daca-i vezi zambind, aceasta e recompensa eforturilor tale!

CAPRICORN - Nu esti in apele tale, starea de sanatate si starea psihica nu sunt la cote maxime, dar incerci sa nu arati nimic la suprafata ca sa nu superi pe ceilalti. Tii suferinta in interior cu stoicism, dar a respinge faptul ca exista nu e cea mai buna solutie. Daca simti ca te paste boala, trebuie macar sa vorbesti cu cineva despre asta, pentru ca sfaturile primite ti-ar putea fi de folos. Ai putea discuta despre ceea ce te doare cu cineva care a trecut prin situatii similare si iti poate spune ce e de facut.

VARSATOR - Numai toleranta rezolva orice disputa, ca atare pune doar valorile sufletului pe primul plan, chiar daca cei din jur apeleaza doar la nervi si autoritate. Cu calm si cu rabdare, cu sinceritate si deschidere spre dialog, orice conflict poate fi aplanat, pentru ca nimeni nu va rezista in fata unui ton amabil si manierat. Nici cel mai nervos om sau cel mai obraznic inamic nu va putea sa faca fata atitudinii tale intelegatoare, dornica sa faca pace.

PESTI - Nu mergi pe un teren foarte sigur, desi ai la dispozitie unele garantii, dar care nu-ti inspira stabilitate pe termen lung. Ai nevoie de mai multe dovezi inainte de a crede si de a merge pe aceasta cale, deoarece datele pe care le ai acum la dispozitie, nu par sa fie bine fundamentate. Vestile care sosesc nu restabilesc ordinea in planurile incepute, ci doar dau trecator senzatia ca s-au asezat pe un fagas normal, fiind solutii de moment. Nu e o stare pe care te poti baza; maine totul se poate da din nou peste cap!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »