Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 11 septembrie 2011

11 Sep 2011, 749 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 11 septembrie 2011

Horoscop - Duminica, 11 septembrie 2011

BERBEC - Presimti riscurile de la o posta si daca tot ai un asemenea nas fin, mai bine ai tine cont de avertismente. Ceva iti spune ca directia in care mergi nu e benefica si mai bine te-ai opri. Daca nu respecti semnalele de alarma care se ivesc din toate directiile, ai putea strica multe, deci mai bine stai pe loc si nu te bagi in afaceri dubioase. Exista o persoana in jurul tau care iti ridica mari semne de intrebare in privinta credibilitatii si seriozitatii si, datorita suspiciunilor pe care le ai vis-a-vis de el, scapi basma curata din orice interactiune riscanta cu acesta.

TAUR - Nu tine cont de atmosfera cam apasatoare in care te afli ci propune-ti sa te eliberezi de orice stres si sa te simti bine. Cei din preajma ta au niste probleme care-i obliga sa fie ceva mai retinuti si sa nu se bage in nimic necunoscut, in schimb tu pari mai curajos, gata sa te implici in orice noua provocare, fara sa te gandesti la riscuri si consecinte. Daca faci totul cu cap, vei trece peste toate cu succes, dar daca o faci intr-o doara, exista pericolul sa esuezi lamentabil, transformand totul intr-o gafa infantila.

GEMENI - Ti-e gandul la o sarcina ramasa neterminata la serviciu si profiti de intalnirile pe care le ai cu prietenii pentru a le povesti care sunt grijile tale actuale. Sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de folositoare, pentru ca unul dintre ei a trecut prin ceva similar si stie cel mai bine ce ar trebui facut. Asculta-l cu incredere si urmeaza-i indrumarile, pentru ca e o cale care va avea rezultate benefice. Cand ti se ofera o solutie pe tava, ar fi si pacat sa o respingi, ca atare multumeste-te ca ai asemenea prieten la nevoie.

RAC - Este o zi banala, dar extrem de placuta, in care te poti bucura mai mult de ceea ce face placere sufletului. Discutii cu familia, iesiri in oras cu prietenii, o carte buna sau un concert sunt cateva din ideile perfecte pentru o zi de duminica in care iti vei incarca bateriile. Te intalnesti cu multe cunostinte prin plimbarile tale si, desi nu porti conversatii extrem de interesante, simplul schimb de vorbe de curtoazie are un efect benefic asupra ta. Te relaxezi complet ocupandu-te de tihnita rutina duminicala.

LEU - Intotdeauna iesi in evidenta, fie ca te compari cu o suta de oameni sau doar cu alti doi contra-candidati. Spui ceva care te scoate in prim plan si lumea va fi foarte atenta la persoana ta. Iti manifesti personalitatea cu deplina incredere in valoarea ta personala si nu dai semne nici de modestie, nici de timiditate. Stii ce reprezinti, stii ce poti, deci nu are rost sa-i lasi pe altii sa ti-o ia inainte. Ai ceva de spus si vrei sa fii ascultat, de aceea vei profita de orice ocazie de afirmare. E momentul tau de glorie!

FECIOARA - Iubesti intens, dar parca ti-e putin frica sa-ti declari iubirea in mod public.

Ori iubesti doua persoane in acelasi timp si ti-e absolut imposibil sa te decizi, ori te-ai indragostit in taina de cineva si deocamdata relatia voastra ramane platonica. E extraordinar sa iubesti din nou, sufletul ti-e plin de emotii intense, unele din ele complet noi, si dai prioritate iubirii in viata ta. Nimic nu te preocupa mai mult, decat prezenta celui care ti-a furat inima si faci tot posibilul sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Te-a coplesit intru totul!

BALANTA - Este o zi perfecta pentru a te apuca de studiu pentru ca azi poti gasi informatia de care aveai nevoie pentru rezolvarea unei sarcini de la serviciu. Ori discuti din intamplare cu o persoana cu mai multa experienta in domeniu, ori dai peste o stire care te priveste direct, si termini ziua cu o lectie invatata pe care o vei putea pune in aplicare de maine. Desi e o zi libera, tu tot la cariera te gandesti, pentru ca esti in fata unei confruntari importante pentru reputatia ta si vrei sa te pregatesti ireprosabil.

SCORPION - Nu te poti detasa inca de o amintire urata, de o relatie esuata in trecut, de o veste care te-a marcat profund cu ceva timp in urma. Mai doare si acum, desi a trecut atata timp, si revine iar si iar in memorie ca o obsesie. Arunca o privire inapoi si vezi ce se poate repara, pentru ca intre timp au mai aparut cateva detalii suplimentare pe care le poti folosi pentru a scapa odata de povara de pe suflet. Uneori, solutiile bune pot aparea si mult timp dupa ce un eveniment pare sa se fi incheiat si, chiar si retroactiv, poate echilibra situatia.

SAGETATOR - Te simti bine printre oameni veseli pusi pe joaca ce vor reusi sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie. Copiii sunt in centrul atentiei si reusesti sa te cobori si tu la nivelul lor, uitand de grijile specifice varstei. Iti aduci aminte de distractia copilariei si te eliberezi de stres, caci ce poate fi mai bun pentru o zi de duminica daca nu o plimbare prin parc, o excursie prin padure sau un fotbal cu copilul.

CAPRICORN - Pleci la drum si vei avea o calatorie productiva, pentru ca te intorci cu o multime de treburi rezolvate. Poate e o deplasare mai costisitoare, deoarece apeleaza la toate resursele tale (bani, timp, energie), dar roadele acestui drum sunt mai mult decat satisfacatoare. Intalnesti pe parcurs oameni de care vei sti sa te folosesti eficient si aduni informatii utile care vor juca un rol important in afacerile tale. Sentimentul pe care il ai atunci cand ajungi la destinatie este unul de calm si implinire, ca si cum ti-ai fi raspuns la o intrebare esentiala.

VARSATOR - Nu te lasa influentat de cei care iti tin azi companie, pentru ca nu te poti compara cu starea lor financiara. Ei vor cheltui in nestire, atrasi de capricii scumpe, or nu trebuie sa faci ca ei doar pentru a te integra in elita consumatorista. Cantareste cu cap fiecare ban pe care-l scoti din buzunar, pentru ca vei descoperi ca nu ai nevoie de acele obiecte pe care ceilalti le cumpara fara stavila. Chiar de-ar fi sa lasi impresie proasta, cum ca ai fi mai econom sau ca nu stai prea bine cu banii, in fond e bugetul tau in joc si nu trebuie sa dai iama in el doar pentru ca sunt atatea atractii care-ti fac cu ochiul.

PESTI - Esti blocat intr-o zona sumbra impreuna cu o alta persoana. Sunteti neputinciosi in fata piedicilor si a vestilor proaste si va influentati negativ unul pe altul, de aceea va puneti toate sperantele intr-un miracol din afara. Niciunul din voi nu e intr-o pasa buna pentru a-l incuraja pe celalalt, ci mai degraba va trageti in jos reciproc, dar va indreptati laolalta privirea spre acel punct de repet de unde urmeaza sa apara un sfat salvator care va va scoate pe amandoi la lumina.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »