Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 21 septembrie 2011

21 Sep 2011, 717 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 21 septembrie 2011

Horoscop - Miercuri, 21 septembrie 2011

BERBEC - Iubirea poate aparea in viata ta si in cel mai neasteptat moment ca atare azi te poti astepta la o intalnire speciala care te va da complet peste cap. Te indragostesti la prima vedere, iti pierzi capul dupa o aparitie spectaculoasa din calea ta si asezi iubirea pe cel mai important loc din planurile tale actuale. Cineva interesant iti atrage atentia in mod special cu sansa de a incepe o idila superba sau poate de a porni o relatie asa cum sperai! Poate e vorba chiar de cel sortit!

TAUR - Pretuiesti mult prezenta persoanei iubite in tot ceea ce faci si, cand sunteti impreuna, parca toate merg mai usor. Formati un cuplu demn de lauda si te mandresti cu omul de langa tine. Vorbesti celor din jur despre dragostea ta in termeni elogiosi care arata tuturor cat de mult il iubesti pe partener, punand mai bine in valoare ceea ce va leaga pe voi: prietenia, o comunicare buna si respectul reciproc la cote maxime. Cat timp aceasta pretuire ramane la acest nivel, relatia voastra va merge!

GEMENI - E frustrant sa vezi ca lumea se simte bine si zambeste cand tu ai o povara pe suflet care te copleseste. Te gandesti numai la motive de suparare in loc sa vezi in tot ce se petrece cu tine si ceva bun. Pesimismul nu e prietenul tau, de obicei, dar de data aceasta e mai puternic decat tine si te conduce cum vrea el. lupta cu aceasta atitudine care nu te caracterizeaza si adu-ti aminte de ceva bun care sa devina sursa ta de energie, altfel lasi gandurile negative sa te stapaneasca impotriva vointei tale.

RAC - Ce bine e sa ai pe cei dragi in jurul tau, iar viata de familie este rostul tau pe lume. Iti joci cu brio rolul de gazda perfecta, de parinte iubitor sau de partener de viata devotat, pentru ca de aici iti extragi tu energia pozitiva care te ajuta sa mergi mai departe. Cat timp ai pe cei dragi alaturi, cat timp iti poti oferi timpul copiilor sau jumatatii tale, totul ti se pare frumos pe lume. Mentine aceasta atitudine pozitiva pe mai departe, pentru ca te va ajuta si pe alte planuri, dincolo de camin si familie.

LEU - Nu piedicile ti se par cele mai dificile pe parcursul acestei zile, ci confruntarea cu persoane la fel de puternice si de orgolioase ca tine. Sunt si altii care vor acelasi lucru ca si tine si lupta pentru a-l obtine cu orice pret, ca atare fii pregatit pentru o confruntare de forte la nivel inalt. Iti place competitia si sa te compari cu oameni de acelasi calibru, dar uneori e deranjant sa iti sara in ochi, la ceilalti, exact aceleasi defecte pe care le ai si tu! La tine insuti le tolerezi, dar la ceilalti nu!

FECIOARA - Nu esti de acord cu viziunea mult prea detasata a unora de a se ocupa de sarcinile mai grele de serviciu si esti pregatit sa le tii o predica despre seriozitate si concentrare.

Ei sunt superficiali si din cauza lor ai putea avea si tu de suferit. In loc sa pierzi vremea pandindu-le lor greselile, mai bine le arati prin exemplu personal ce inseamna o treaba indeplinita cu seriozitate, pentru ca asa vad concret ce trebuie facut, altfel raman doar cu teoria. Nu-i judeca, ci arata-le cum e mai bine!

BALANTA - Degeaba spui celor din jur ce te doare, pentru ca nu ai parte de prieteni adevarati. Le spui care e problema ta cea mai ardenta si in clipa urmatoare ei rad ca si cum nimic nu le-ai fi spus. Alege-ti cu mai multa grija confidentii, pentru ca unii dintre cei care iti tin azi companie pot face haz de problemele tale si nu iti sunt de nici un ajutor. Dimpotriva, ai putea ramane cu un gust amar cu privire la atitudinea lor fata de cei care nu trec prin cele mai placute momente, tu nu ai fi facut la fel daca erau ei in locul tau!

SCORPION - Lumea poate auzi azi numai lucruri deosebite despre tine pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza direct in frunte. Succesul este de partea ta in orice plan in care te manifesti, si stii sa te pui foarte bine in valoare demonstrandu-ti calitatile. Ai un atu numai al tau de care vei sti sa te folosesti la momentul potrivit pentru a rupe gura targului printr-o reusita de proportii. Daca una din dorintele tale supreme este sa apari in presa sau la televiziune, poate ai acest noroc chiar azi!

SAGETATOR - Esti gata sa pornesti o activitate noua, de perspectiva, pentru care ai adunat toate informatiile necesare. Esti pregatit, motivat, ai suficiente resurse pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus, totul e sa mai ai si un dram de noroc pentru a nu aparea pe parcurs obstacole neprevazute. Dupa cum se arata in acest moment calea ta spre tinta suprema, totul va merge ca uns, deci profita de acest vant prielnic ce te impinge mai repede inainte.

CAPRICORN - Nu iti gasesti cuvintele potrivite pentru a te face inteles intr-o discutie intre patru ochi pe care o ai cu cineva drag. Parca te-a coplesit emotia, timiditatea iti sugruma orice incercare de a comunica, desi interlocutorul tau iti ofera suficiente ocazii de a te exprima deschis, dar nu ai curaj sa spui nimic. Daca esti in fata persoanei pe care o iubesti, in loc sa-i arati ce simti si ce doresti de la voi doi, taci si lasi o impresie opusa. Profita de momentele prielnice, luptand cu blocajele tale de comunicare.

VARSATOR - Uneori, cei care iti sunt prieteni adevarati prefera sa ramana anonimi si sa nu se bata cu pumnul in piept cu privire la rolul lor in viata ta, deci pe aceia trebuie sa-i apreciezi mai mult. Primesti un sprijin subtil, din umbra, poate fara sa-ti dai seama de la cine si in ce mod, numai ce te trezesti cu problema rezolvata. Aceia sunt prietenii cei mai buni pe care merita sa ii tii alaturi pentru ca cei care fac prea mult zgomot la cel mai mic lucru pe care il fac pentru tine sunt si cei care dispar primii la greu.

PESTI - Ai ajuns intr-un impas din care nu mai stii cum sa iesi, mai ales daca exista mai multe solutii la dispozitie. Nu te grabi sa iei o decizie prompta, nu-ti cere nimeni sa spui repede ce ai ales, ci ia-ti un ragaz, atat cat iti trebuie, pentru a cumpani asupra acestei situatii pana ce gasesti varianta optima. E posibil ca o alegere facuta in pripa sa nu fie si cea mai buna si vei ramane dupa aceea mereu cu intrebarea: ce-ar fi fost daca alegeam cealalta cale?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »