Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 23 septembrie 2011

23 Sep 2011, 708 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 23 septembrie 2011

Horoscop - Vineri, 23 septembrie 2011

BERBEC - Simti nevoia sa spui tuturor care e cea mai mare bucurie a acestui moment, pentru ca esti actor principal intr-un eveniment cu un efect special asupra sufletului. Fie ca e vorba de o mare realizare in domenii artistice (lansare in literatura sau muzica, de exemplu), fie ca e vorba de un mare noroc in plan sentimental, esti de-a dreptul fericit si lasi emotia sa ti se citeasca pe chip. Vorbele bune, laudele si felicitarile vin din toate partile spre incantarea ta.

TAUR - Nu vin vesti tocmai bune de la o oarecare distanta de casa, incat esti nevoit sa pleci la drum. La fata locului, poate gasesti solutii mai bune decat daca ai incerca sa repari ceva prin telefon. Totusi, aceasta calatorie nu vine in cel mai potrivit moment, pentru ca renunti la alte sarcini pentru o putea onora si nici nu esti prea multumit de rezultate. Nu e cel mai bun moment pentru o deplasare, deci te poti astepta la tot felul de surprize neplacute pe parcurs.

GEMENI - Primesti o lectie buna despre seriozitate si maturitate de la o persoana cu mai multa experienta de viata. Iti arata ca cel mai bine e sa stai si sa chibzuiesti o situatie pe toate fetele inainte de a lua o decizie, altfel risti sa privesti lucrurile unilateral, cu riscul de a extrage o concluzie incompleta. Uite-te la acest om cum cantareste lucrurile fara graba si aduna informatii din mai multe surse, ceea ce il ajuta sa inteleaga problema in ansamblu.

RAC - Toate merg incredibil de lent, chiar daca, de felul tau, nu esti un om grabit, dar parca de data aceasta se tergiverseaza prea mult unele lucruri. Se prelungesc iar termenele, esti nevoit sa astepti iar si iar, de parca nu s-ar mai termina perioada de asteptare, dar, in loc sa stai si sa privesti ce incet merg lucrurile, mai bine te-ai folosi de acest ragaz, pentru ca asa te poti ocupa pe indelete de pregatirea terenului viitoarei reusite spre care te indrepti acum cu pasi mici.

LEU - Nu intotdeauna viata e dreapta iar ceea ce pe tine te poate avantaja, pe altul l-ar putea pune intr-o situatie dificila. Acum e vremea ta sa castigi si sa fii recompensat corect pentru eforturile depuse, deci nu trebuie sa te gandesti prea mult pe ce anume s-a ridicat succesul tau, pentru ca sigur vei gasi pe cineva care a avut de suferit de pe urma ascensiunii tale. Egocentrismul are si el rolul sau, ca atare azi contezi doar tu si reusita ta, nu si suferinta sau nemultumirile clor pe care i-ai dat deoparte.

FECIOARA - Unora le merge si cu cioara vopsita, dar asta nu inseamna ca vei uita si ierta usor gesturile lor necinstite.

Ii lasi acum sa-si savureze victoria obtinuta pe cai incorecte, asteptandu-ti randul sa-ti iei revansa si, mai ales, sa le demasti lor greselile. Te bazezi pe principiul cine rade la urma rade mai bine, ca atare acum e vremea celor incorecti sa jubileze, dar esti convins ca nu va tine mult si va veni si vremea ta cand vei scoate adevarul la lumina prin dovezi incontestabile.

BALANTA - Apare in ultima clipa sansa de a pleca la drum si, datorita acestui eveniment, trebuie sa-ti schimbi complet agenda zilei. Ii dai prioritate calatoriei, pentru ca e obligatorie si are un rol important in felul in care vor evolua etapele urmatoare ale planurilor incepute. Pe parcursul calatoriei, la destinatie si apoi inapoi spre casa dai de o multime de mici detalii care vor contribui la formarea unei imagini de ansamblu pozitive despre ceea ce urmeaza sa faci. Nimic nu-i intamplator din ceea ce gasesti pe drum!

SCORPION - Nervii pot strica totul ca atare tine-ti sub control energiile in exces pentru ca nu sunt benefice planurilor tale de astazi. Un raspuns sever, un refuz categoric pot face mult rau altei persoane. Chiar daca tu consideri ca e o dovada de fermitate, ai putea cauza cuiva o suferinta prea mare prin stilul tau atat de transant. Esti adeptul operatiei fara anestezie, sa doara scurt si sa scapi de chin, dar nu e de aceeasi parere si cel care devine pacientul acestei actiuni radicale.

SAGETATOR - Nu te baza in totalitate pe informatiile pe care ti le transmite un amic, pentru ca nu isi da seama ce spune. E superficial, neglijent, spune vrute si nevrute fara a se baza pe nimic clar, fiind simple pareri personale aruncate asa, intr-o doara. Numai de tine depinde sa discerni care informatie este cu adevarat utila si corecta, pentru a nu lua drept bune tot ce auzi. Ai putea lua in serios o gluma copilareasca ce ti-ar putea cauza tot felul de probleme, pentru ca cel care a transmis vestea a vorbit in doi peri.

CAPRICORN - Dintre toti cei care iti tin companie, tu esti singurul lucid si cu capul pe umeri. Ceilalti sunt aerieni, timizi, coplesiti de emotii puternice, care nu-i ajuta deloc sa ia decizii corecte. Vor astepta de la tine un sfat salvator, convinsi ca tu privesti lucrurile la rece, prin prisma ratiunii, fara nicio implicatie afectiva, ceea ce e de bun augur in situatia de fata, pentru ca orice interventie emotionala scoate la iveala slabiciuni si temeri ciudate care blocheaza orice act curajos.

VARSATOR - Esti multumit de felul in care evolueaza afacerile tale si proiectele pe rol. Ai idei noi care merita puse in aplicare, dar incearca sa nu faci totul de unul singur, ci sa-ti alegi colaboratori de nadejde, care sa contribuie si ei la scopul propus. Altfel, vei deveni un fel de caruta care ii trage pe ceilalti dupa el, si la final vei imparti succesul cu toti. Nu e cazul sa te sacrifici, ci sa faci in asa fel incat sa le dai tuturor o sarcina ca sa investeasca toti in mod egal, daca vor si roade egale!

PESTI - Varsta e un atu care te ajuta sa simti de la o posta caracterul duplicitar al unor oameni. Azi descoperi imediat cand esti mintit, cand unii ti se baga pe sub piele cu interese egoiste si daca merita sau nu sa ai incredere in informatiile pe care le primesti, semn ca te-ai maturizat si ai invatat ceva de la viata. Ai trecut prin suficiente situatii cand, fara a avea experienta necesara, te-ai lasat pacalit de aparente, dar de data aceasta descoperi imediat adevarata fata a lucrurilor si iei decizii corecte.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »