Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 24 septembrie 2011

24 Sep 2011, 777 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 24 septembrie 2011

Horoscop - Sambata, 24 septembrie 2011

BERBEC - E o placere sa pleci la drum, pentru ca este o zi dedicata destinatiilor romantice care iti incarca sufletul de fericire. Daca mai esti si in compania celor dragi sau a persoanei pe care o iubesti, cu atat mai mare e satisfactia, deoarece te intorci acasa cu zambetul pe buze si cu o multime de impresii superbe pe care nu le vei uita. Daca primesti musafiri de departe, revederea va fi emotionanta, pentru ca e vorba de persoane pe care nu le-ai mai vazut demult si pe care abia asteptai sa le vezi.

TAUR - Nu te lua dupa cei din anturaj, pentru ca azi nu ai parte de interlocutori prea veseli sau prea vorbareti. Toata buna dispozitie cu care iti incepi ziua poate pali cand dai ochii cu vreun amic suparat care incearca sa acapareze orice discutie cu propriile sale probleme. Oricat de bun prieten ai fi, nu pune la suflet necazurile altora, altfel iti strici tie tot weekendul. Unii abia asteapta sa te impovareze pe tine cu grijile lor, or nu de asa ceva ai tu nevoie acum!

GEMENI - Prezenta unor persoane in anturaj nu iti este deloc pe plac, pentru ca se manifesta ostil si sunt de-a dreptul nepoliticosi cu restul lumii. Incearca sa eviti astfel de medii, pentru ca atitudinea lor negativa te-ar putea aduce in prajul exasperarii si e pacat sa-ti strici weekendul cand poti totusi iesi la timp din astfel de locuri. Atmosfera in care nimeresti va influenta major si starea ta de spirit, pentru ca rezonezi destul de usor la problemele altora si prea le pui la suflet, chiar si fara sa merite.

RAC - Banii sunt una din preocuparile tale principale si, oriunde ai nimeri, tot despre ei vorbesti. Ba chiar intalnesti o persoana cu aceleasi obsesii ca tine si discutati mult pe marginea facturilor care trebuie platite, a afacerilor pe rol, a datoriilor imense, ceea ce poate transforma o zi care ar fi trebuit sa fie relaxanta intr-un motiv de ingrijorare. Asculta sfaturile celui cu care discuti, pentru ca le poti pune usor in aplicare pentru a restabili si tu echilibrul in bugetul propriu.

LEU - Daca nu apare nimic interesant in program, te apleci asupra studiului, a lecturilor cu tenta profesionala sau chiar esti in stare sa te duci si azi la serviciu, pentru ca au ramas nerezolvate niste proiecte la care ai putea sa mai adaugi si azi cateva detalii. Te preocupa foarte mult cariera, ca atare poti profita de o zi relativ linistita pentru a te gandi asupra unor planuri de lunga durata pe care vrei sa le pornesti curand, dar mai ai inca unele aspecte de pus la punct inainte de a le da drumul. Azi poti gasi solutii foarte eficiente la problemele care te preocupa, tocmai pentru ca nu te impinge nimic urgent de la spate.



FECIOARA - Vestea pe care o primesti azi da peste cap tot calmul zilei si nu te mai poti relaxa pana ce nu gasesti o solutie cat de cat eficienta. Poate fi vorba de o schimbare brusca in program, de aparitia unui musafir nepoftit, de un eveniment aparut pe nepusa masa care te obliga sa renunti la programarile facute pentru azi si sa te ocupi de cu totul altceva decat era stabilit. Pentru o fire organizata ca tine, neprevazutul nu e prea bine primit, pentru ca nu stii ce sa faci ca sa te adaptezi repede noii situatii si te cramponezi de piedici minore.

BALANTA - Calmul acestei zile prieste de minune vietii de familie, pentru ca te poti ocupa, alaturi de cei dragi, de o serie de activitati domestice pe care le-ati tot amanat. Curatenia prin casa, bucataria si pregatirile de toamna sunt cateva din treburile care va pot ocupa azi cea mai mare parte din timp, dar faceti totul umar la umar cu o satisfactie sporita, pentru ca ele va ofera sansa de a fi mai mult timp impreuna si de a va comporta ca o familie unita si fericita. Pretuiesti mult astfel de momente!

SCORPION - Conflictele acestei zile pot denatura in adevarate razboaie intre personalitati puternice, pentru ca fiecare sustine ca are dreptate si vine cu argumente solide in acest sens. Intri si tu in aceste dispute cu incredere absoluta in taria ideilor tale si nu te lasi pana nu demonstrezi ca adevarul e la tine. Totusi, azi unii vor apela la alte mijloace de convingere care te vor obliga, la un moment dat, sa bati in retragere si sa accepti infrangerea, dar cu gandul ca iti vei lua revansa cat de curand.

SAGETATOR - E distractie in jurul tau, poate si motiv de petrecere, deci cum sa nu profiti de atmosfera vesela de care ai parte? O iesire cu prietenii in oras sau orele petrecute in compania celor mici sunt perfecte pentru o sambata reusita, momente care vor avea un efect relaxant asupra ta. Ce-i drept, orice iesire in afara casei te costa, nu gluma, dar consideri ca buna dispozitie - a ta si a celor dragi tie - merita cheltuiala, oricat de mare ar fi!

CAPRICORN - Nu poti sta locului nici azi, avand de terminat, musai, o activitate care te-a preocupat mult in ultima perioada. Pare mai degraba o reparatie, care are la origine prostiile si greselile altora care s-au bagat in treburile tale, iar tu trebuie sa consumi acum energie, timp si bani pentru a repune totul in ordine. Cineva trebuie totusi sa-si asume rolul de a readuce totul cat mai repede la normal, iar persoana cea mai potrivita esti tu!

VARSATOR - Pornesti o activitate care te entuziasmeaza la maximum, pentru ca esti genul care se aprinde repede atunci cand are sansa de a incepe ceva nou. Te atrage mult ceea ce doresti sa atingi cat mai curand posibil si nu poti sta locului pana ce nu pui totul in ordine, pentru ca apoi sa mergi pe acel drum fara probleme. E momentul cel mai important de care depinde si succesul viitor al acestei actiuni, deoarece conteaza enorm felul in care iei startul: neaparat cu dreptul si cu ganduri pozitive!

PESTI - Ti se ofera o sansa rara, dar, vai!, nu prea stii sa o valorifici. Incepi sa cauti nod in papura la tot ce auzi si, coplesit de indoiala, e normal sa ratezi ocazia cea buna! Lasa dubiile deoparte, nu te mai gandi atat ce se ascunde in spatele acestui noroc care ti se ofera practic pe tava ci incearca sa profiti imediat de ceea ce se iveste. E posibil sa nu ti se ofere si a doua oara si sa regreti, maine, ca nu ai reactionat spontan, lasand pe altul sa puna mana pe sansa ta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »