Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 28 septembrie 2011

28 Sep 2011, 743 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 28 septembrie 2011

Horoscop - Miercuri, 28 septembrie 2011

BERBEC - Ai un sarm aparte ce te ajuta sa iesi in evidenta dintr-o mie! Poate fi sansa ta de afirmare, pentru ca ai ceva de spus si stii sa te folosesti de asul tau din maneca. Orice confruntare de idei sau de forte, orice competitie in care te implici va fi castigata cu brio, deoarece ai ceva ce te propulseaza direct in frunte. Azi poti cunoaste gustul placut al faimei si satisfactia invingatorului in fata celor ramasi mult in urma, deci profita din plin de ocaziile bune care ti se ofera. Unele din ele unice!

TAUR - Cand unele planuri din viata personala merg prost, de exemplu iubirea, te poti refugia usor in altele care iti distrag atentia de la nemultumirile tale. Munca pare sa fie cea mai buna solutie pentru a uita de toate si te implici in activitati cat mai complicate care cer de la tine eforturi suplimentare. Dai randament bun cand vine vorba de munca grea, cu un consum mare de efort si concentrare, pentru ca este exact ce aveai nevoie pentru a nu te mai gandi la ceea ce nu merge bine.

GEMENI - Succesul nu trebuie sa apara in lumini stralucitoare, ci poti fi la fel de fericit si cu reusite banale. Ca atare, nu tinti la vise imposibile sau la teluri marete, ci multumeste-te si cu un urcus lent, din aproape in aproape, pentru ca poti ajunge la cel mai inalt scop si cu pasi mici, nu neaparat cu salturi uriase. Azi vei fi foarte mandru de tine si vei sarbatori o mica victorie, chiar daca unii vor incerca sa ia peste picior ceea ce ai facut. Important e ce simti tu, nu ce spun ceilalti, ca atare bucura-te de reusita ta!

RAC - Incepi sa iti pierzi speranta cu privire la sansele de reusita ale unui proiect la care iti aduci contributia. Primesti o veste care prelungeste si mai mult asteptare. Ai impresia ca visul tau este imposibil, ca nu vei ajunge niciodata la capat, dar in loc sa-ti pierzi vremea cu scenarii negativiste, mai bine ti-ai aduna fortele si ai schimba un pic macazul. Pe alte cai, s-ar putea ajunge candva acolo, dar sensul in care mergi acum nu are prea multi sorti de izbanda, deci cantareste mai atent optiunile!

LEU - Nu te multumesc rezultatele facile sau un nivel confortabil pe care sa ramai cat mai multa vreme, ci doresti o alta provocare. Esti oricand gata sa te implici intr-o noua aventura, chiar daca aceasta ar insemna sa renunti la o atmosfera pasnica si placuta in care te-ai putea complace mult si bine, dar consideri ca poti mai mult, ca vrei mai mult si esti capabil sa urci pe o treapta superioara, de aceea lasi rutina placuta in spate si incepi ceva nou, mai complicat si mai motivant.



FECIOARA - Esti foarte preocupat de ceea ce urmeaza sa se intample in cariera ta si, prudent din fire, vrei sa le aranjezi pe toate perfect ca sa nu fii luat prin surprindere de nimic. Analizezi totul in detaliu, intrebi in stanga si-n dreapta, verifici informatiile pe care le detii si faci tot posibilul sa iei cele mai bune decizii, pentru ca e prea important sensul in care te indrepti ca sa pierzi vremea cu greseli. Ai suficiente surse credibile de informatie ca sa te bazezi pe ele, dar mereu apar lucruri noi de invatat.

BALANTA - Nu te grabi sa extragi acum o concluzie, pentru ca nu detii toate detaliile necesare. Se vor ivi aspecte noi pe parcurs si, daca te grabesti sa judeci acum, cu informatiile pe care le detii, vei regreta ca te-ai pripit. Este un proces de luna durata pana iti vei face o impresie corecta asupra situatiei generale, ca atare incearca sa aduni dovezile si argumentele cu grija, pentru ca nu e momentul cel mai potrivit pentru a spune ultimul cuvant. Lucrurile sunt inca departe de a se fi asezat pe un teren sigur.

SCORPION - Cel mai bine te simti azi in medii cat mai populate, printre oameni, cu sansa de a face noi cunostinte. Comunici extrem de usor, intri in vorba cu oricine si cea mai mare placere e sa-ti maresti cercul de cunostinte cu o multime de figuri noi. Esti bine primit in orice mediu, lumea te simpatizeaza, deci esti o persoana populara a carei prezenta este foarte solicitata de oricine. Afli o multime de lucruri noi despre ceea ce se petrece in lume si participi la discutii cu multa verva.

SAGETATOR - Nivelul financiar pe care te afli te obliga sa mai faci unele economii sau macar sa controlezi bugetul, ca sa nu te aventurezi in directii periculoase. Prudenta este cheia succesului in acest moment, ca atare incearca sa pastrezi o limita si o masura in toate, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu pentru ca te-ai afla intr-o zona fragila cu veniturile, ci pentru ca nu vrei sa faci excese pentru ca nu stii niciodata ce te asteapta mai incolo.

CAPRICORN - Te afli intr-un punct mort din care simti ca nimic nu se mai misca. Oricat de greu ti-ar fi sa recunosti, ai avea nevoie de un sprijin, de un sfat, de interventia concreta a altei persoane in treburile tale, dar orgoliul nu prea te lasa sa ceri le soliciti celor care chiar ar putea juca un rol in acest sens. Ia-ti inima in dinti, calca-ti pe mandrie, pentru ca nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce sa faci in anumite situatii. Cineva este alaturi sa te ajute, totul e sa i-o si ceri!

VARSATOR - Starea emotionala este extrem de sensibila, pentru ca nu esti tratat cum se cuvine de un colaborator care nu stie altceva decat sa ridice tonul la orice. E normal sa te irite acest comportament, cand tu incerci sa pastrezi dialogul pe un teren pasnic, dar nu prea ai cu cine vorbi astazi. Nu ai parte de tovarasi de lucru cooperanti, ci doar de firi agresive care refuza dialogul si spun nu la tot ce propui. Ai rabdare, nu te enerva din cauza lor si nici nu pune la suflet vorbele dure!

PESTI - Muncesti mult, dar fara tragere de inima, pentru ca nu ai prea multe satisfactii de pe urma eforturilor depuse. Ori onorariul pe care il vei primi este mult sub asteptari, ori te ocupi de unele sarcini care nu-ti fac placere, considerandu-le doar niste obligatii pe care e musai sa le duci la indeplinire in ciuda tuturor piedicilor de pe parcurs. Nu poti fi intotdeauna multumit de ceea ce iese din mainile tale, ca atare asuma-ti sarcinile, asa cum sunt, fara pretentii prea mari. Important e sa scapi de ele!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »