Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 29 septembrie 2011

29 Sep 2011, 702 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 29 septembrie 2011

Horoscop - Joi, 29 septembrie 2011

BERBEC - Invata de la altii cu mai multa experienta de viata cum sa procedezi in situatia de fata, ca nu cumva sa te grabesti intr-o directie gresita, se stie ca esti o fire impulsiva care nu are rabdare sa cantareasca atent anumite situatii, dar de data aceasta rabdarea si prudenta sunt esentiale pentru a face cea mai buna alegere. Ai pe cineva alaturi care te trage de maneca si iti arata concret ce trebuie sa faci. Urmeaza-i sfaturile cu respect, lasand orgoliile deoparte!

TAUR - Ai tendinta de a te supune umil in fata celor care reprezinta puterea. Ai mari retineri daca sa te ridici si sa-ti exprimi punctul de vedere cu tarie sau sa stai in banca ta? Exista cineva cu autoritate in fata ta de care ti-e putin frica si nu esti convins ca ceea ce ai de spus se ridica la nivelul pretentiilor acestuia. Poate te intimideaza cu prezenta sa, poate-i recunosti astfel superioritatea si preferi sa ramai deocamdata in banca ta pana vei reusi sa il cunosti mai bine.

GEMENI - Te simti singur si abandonat, dar e doar o impresie gresita, pentru ca sigur exista cineva in preajma ta care tine cu adevarat la tine si iti ridica moralul. Nu exagera cu tristetile si lamentarile, monopolizand astfel orice conversatie, pentru ca sunt si alte subiecte mult mai placute de discutat. Ai tendinta de a acapara atentia tuturor cu problemele tale actuale, ceea ce-i poate deranja sau afecta pe unii mai sensibili din fire. Nu exista doar problemele tale pe lume, deci mai asculta si parerile celorlalti!

RAC - Pui la suflet orice fleac, desi nu ar merita, dar esti atat de atent la detalii, incat te cramponezi de ele la fiecare pas. Anturajul in care te afli nu-ti prieste, pentru ca cei din jur discuta despre cele mai neinsemnate aspecte ale vietii de zi cu zi, avand tendinta de a le transforma in adevarate drame generale, or, tu nu ai deloc aceleasi probleme. Te influenteaza cu modul lor panicard de a vorbi si incepi sa scoti si tu la iveala nemultumirile cele mai marunte si sa vezi in jur numai pericole.

LEU - Fii atent la sfaturile pe care le primesti, pentru ca sunt oferite din tot sufletul si cu multa sinceritate. Merita sa pui in aplicare informatiile sosite prin intermediul unui prieten, pentru ca sunt date clare, verificate, pe care acesta deja le-a folosit in avantajul sau si au mers de minune. Daca la el au fost de succes, de ce nu ar fi si la tine? Prietenia adevarata se vede in astfel de momente cand astepti de undeva o idee salvatoare si soseste printr-un telefon sau in urma unei discutii ca intre amici.



FECIOARA - Nu te arunca asa, la prima idee care iti vine in minte, pentru ca vor mai aparea si altele si vei regreta mai apoi ca nu ai mai avut rabdare. Reusita deciziei tale de azi consta in a cantari atent si calm avantajele sau dezavantajele anumitor optiuni, analizand situatia pe toate fetele. Daca te opresti la o singura varianta, fara a aprofunda lucrurile, e posibil sa descoperi prea tarziu ca mai exista si o a doua varianta: poate mai buna!

BALANTA - Persoana iubita are mare nevoie de ajutorul tau, fie ca il cere sau nu in mod vadit, dar iubirea si buna comunicare dintre doi oameni cantaresc mai mult in momentele mai dificile. Generos cum esti, vei prelua pe umerii tai o parte din problemele acestuia, demonstrandu-i astfel cat de mult conteaza pentru tine! Iti va fi recunoscator pentru ceea ce faci pentru el, si iubirea sa va creste ca un cozonac, pentru ca, in fond, iubirea e un permanent schimb de servicii aduse unul altuia. Si el ar face la fel pentru tine!

SCORPION - Nu te astepta ca toate sarcinile pe care ti le-ai asumat pentru azi sa ajunga cu brio la indeplinire, totul din cauza relatiei defectuoase cu autoritatile. Birocratia este cel mai mare dusman astazi, avand parte numai de refuzuri, amanari, usi trantite in nas, care evident ca te irita si pe tine. Nu uita de diplomatie si bune maniere, oricat de nervos ai fi in astfel de situatii, pentru ca daca ripostezi si tu la fel de agresiv, cu atat mai greu va fi apoi sa bati la aceeasi usa. Lasa loc de buna ziua!

SAGETATOR - Primesti o veste cu un efect emotionant asupra psihicului tau. Te prinde intr-un moment vulnerabil cand totul te induioseaza si te face sa suspini nostalgic. Poate e revederea cu o fosta iubire sau cu persoane dragi din trecutul tau, iar minutele petrecute impreuna au un efect fantastic asupra inimii tale, care scoate la iveala amintiri mai mult sau mai putin placute, suferinte de demult, regrete neimpacate. Nici tu nu stiai ca poti fi atat de sensibil!

CAPRICORN - Nu te crampona de esecul aparent de care ai astazi parte, pentru ca nu e chiar un capat de tara! Imediat se va ivi o alternativa care sa te ajute sa duci mai departe ceea ce ai inceput. Un refuz care pare categoric, o relatie terminata brusc, o vorba aspra sunt dureroase la prima vedere, dar dupa ce vei iesi de sub impactul bomba al celor aflate, vei descoperi in jur suficiente motive de a zambi. Legea compensatiei functioneaza de fiecare data: nu ai obtinut ceva, primesti altceva din alta parte.

VARSATOR - Ai ajuns la un final de etapa dar culmea, nu se termina totul aici. De fapt, un sfarsit pare sa fie pentru tine un nou inceput, si inca unul cu doua directii diferite de evolutie. E dificil momentul: nu ajunge ca e vorba de un final, ci este imediat urmat si de o decizie dificila, nestiind incotro s-o apuci de acum inainte. Nu te grabi sa alegi imediat, nu-ti cere nimeni decizia pe loc, deci mai intai ocupa-te de ultimele aspecte inainte de a inchide vechiul capitol, dupa aceea vezi tu ce-ai sa faci.

PESTI - Unii vor fi invidiosi pe rezultatele la care ai ajuns, mai ales daca ele contin si laude sau recompense materiale. Unii nu sunt in stare de nimic altceva decat de barfe si critici malitioase, dar nu ar trebui sa pleci urechea la astfel de vorbe! Bucura-te de reusita ta, dar incearca totusi sa pastrezi modestia ta caracteristica, pentru a nu-i irita pe cei care nu au fost capabili sa ajunga la acelasi nivel cu tine. pentru tine e un moment de glorie, pe care altii il vor privi cu gelozie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »