Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 2 octombrie 2011

02 Oct 2011, 729 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 2 octombrie 2011

Horoscop - Duminica, 2 octombrie 2011

BERBEC - Banii sunt pe un teren sigur ce iti inspira incredere. Poate intri acum in posesia unor bani promisi inca de luna trecuta sau gasesti o solutie de a-ti achita o datorie pe care o duci dupa tine de ceva vreme. Discutiile despre bani, investitii si afaceri iti ocupa toata ziua, dar nu ai un sentiment de ostilitate cand ataci acest subiect, ci dimpotriva, esti multumit de nivelul financiar pe care te afli si ai sperante mari si de la perioada care vine. Poate ai o ide profitabila pe care merita sa o pui in aplicare pentru un castig suplimentar.

TAUR - Privesti cu mult interes catre perioada imediat urmatoare, in ciuda multiplelor obstacole primite de la ceilalti. Nu ai alaturi tovarasi de nadejde cu care sa cladesti ceva de succes, pentru ca iti tot pun bete in roate si la toate incercarile tale de a le vorbi despre viitor cu optimism si ganduri pozitive, din partea lor nu vin decat lamentari, zvonuri negative si refuzuri, semn ca ei nu au aceeasi viziune optimista despre ceea ce urmeaza. Nu tine cont de ei, ci mergi mai departe cu capul sus!

GEMENI - O fuga pana la munte sau la mare s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite din aceasta duminica. Ai chef de o evadare pe care numai contactul direct cu natura pura o poate satisface asa cum visezi, dar e posibil ca dorinta ta de refugiere intr-un decor natural sa fie legata si de nevoia de izolare, de aceea nu ar fi exclus sa fugi unde vezi cu ochii… de unul singur. Te vei intoarce acasa ceva mai relaxat, cu sufletul incarcat de pace, pe care numai linistea in singuratate ti-o poate oferi uneori.

RAC - Ti-e gandul tot la munca, incat ai fi in stare sa te apuci si azi de o activitate dificila pe care nu ai reusit sa o termini pe parcursul saptamanii. Iti asumi cu responsabilitate sarcini dificile, care necesita un consum imens de energie, dar iti doresti prea mult sa ajungi la rezultatele visate ca sa lasi o zi sa treaca fara a mai face un pas cat de mic inainte. Iti asumi efectele eforturilor depuse si azi, chiar daca aduc o stare de extenuare fizica sporita, dar daca stai degeaba, vei avea maine dublu de lucru!

LEU - Nu porni azi in directia care ti se deschide in fata, pentru ca pare a fi o pista falsa. Pornesti de la o informatie gresita pe care, din prea mult entuziasm, nu o mai verifici, si daca ii dai curs asa cum este, te va duce intr-o directie nepotrivita scopurilor tale. Ar fi bine sa mai ceri detalii in plus, poate si din alte surse decat cele deja existente, pentru ca momentan nu observi ca s-a infiltrat pe undeva o eroare sau chiar o rea intentie a unei persoane care vrea neaparat sa te trimita spre esec pentru a capata un oarecare avans in fata ta.



FECIOARA - Privesti spre ziua de maine cu un sentiment de teama si de nesiguranta, de parca nu ai fi pregatit perfect pentru un eveniment care oricum nu poate fi evitat. Retinerile sau timiditatea te fac sa stai cuminte in banca ta si nu zici nimic, pentru ca ti-e frica sa nu spui ceva ce nu se cade in acest moment. Parca ai astepta mai intai sa vezi ce se intampla, inainte de a extrage vreo concluzie, ca atare stai un pic pe margine ca sa intelegi situatia cat mai bine inainte de a face vreun pas. Informeaza-te atent inainte de toate!

BALANTA - Ca sa duci mai departe un proiect, ai avea nevoie de un sprijin din afara, deci gandeste-te la persoanele pe care si tu le-ai ajutat cu alte ocazii. In astfel de momente poti descoperi cine tine la tine cu adevarat pentru ca numai la nevoie prietenul adevarat iese la lumina si preia pe umerii sai ceea ce tu nu poti duce. Te bucuri de o buna colaborare cu un astfel de om si nu vei uita niciodata ceea ce face acum pentru tine, pentru ca iti castiga recunostinta si respectul pentru eforturile depuse de dragul tau.

SCORPION - Vestile bune sosesc azi din mai multe directii si merita transmise imediat mai departe iar daca apare si motiv de sarbatoare, atunci nu stai pe ganduri. Atmosfera este atat de vesela si de optimista incat merita sa profiti din plin de tot ceea ce se petrece bun in jur, fara a-ti mai aduce aminte si azi de grijile de peste saptamana. Acum conteaza un dram de distractie, o gluma buna, un pahar de must, deci aduna-ti prietenii alaturi si simte-te bine cu ei! Veselia ta molipseste pe oricine.

SAGETATOR - Prietenii sunt foarte importanti azi pentru tine si incerci sa-ti faci un program numai alaturi de ei. Daca nu va puteti vedea, atunci petreceti ore in sir la telefon sau pe chat, pentru ca aveti foarte multe sa va spuneti. Un telefon neasteptat de la un astfel de amic iti va face ziua mult mai frumoasa, mai ales ca are numai vesti bune de transmis. Simte nevoia sa se laude un pic iar tu esti cea mai potrivita ureche de ascultat pentru ca stii sa primesti cu entuziasm vestile bune!

CAPRICORN - Ai o povara pe suflet care se cere eliberata cat mai curand, altfel poate deveni o obsesie de care nu vei mai scapa usor. Cauta persoana potrivita care te poate asculta, deoarece o marturisire intre patru ochi va avea un efect excelent pentru psihicul tau incarcat. Nu inseamna ca-i arunci celuilalt pe umeri grijile tale, pentru ca celalalt e destul de detasat si de impartial pentru a nu pune la suflet ceea ce ai tu de transmis, dar vei descoperi ca te vei simti mult mai bine dupa ce vei recunoaste deschis ceea ce te apasa.

VARSATOR - Finalul de drum care apare azi din senin te ia prin surprindere si te sperie, dar dupa o vreme vei descoperi ca e ceea ce trebuia totusi sa se intample pentru linistea ta. Nu trebuie sa refuzi finalurile bruste, chiar daca nu sunt nimanui pe plac, pentru ca, dupa ce se vor aseza toate pe un teren mai pasnic si mai clar, vei incepe sa descoperi si avantajele acestui moment. De acum te vei putea relaxa si iti vei putea face alte planuri, dar nu inainte, totusi, de a fi sigur ca ai incheiat definitiv acest capitol care nu-si mai are rostul.

PESTI - Vestile de departe te ingrijoreaza, desi nu ai avea motive de tristete, dar e ceva ce nu-ti convine la ceea ce afli. Relatia ta cu lumea larga e defectuoasa, de parca ai nimeri intr-un anturaj de oameni straini cu care nu stii ce sa vorbesti. E sigur o problema de comunicare la mijloc si pentru ca nu te poti adapta in acest mediu necunoscut, preferi sa ramai in umbra si sa taci. Aproape ca refuzi si incercarile celor din jur de a te atrage in planurile lor, pentru ca nu-ti gasesti locul printre acestia.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »