Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 1 octombrie 2011

01 Oct 2011, 747 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 1 octombrie 2011

Horoscop - Sambata, 1 octombrie 2011

BERBEC - Parca nu-ti vine sa te manifesti liber, ca de obicei, pentru ca exista in preajma ta ceva care te intimideaza. Te obliga sa fii mai serios, mai rezervat, sa nu spui chiar ce-ti vine la primul impuls, ceea ce nu strica, in fon. Autocenzura este binevenita in situatii in cate risti sa faci unele afirmatii nechibzuite. Totusi, nu trebuie sa stai cuminte in banca ta intr-o zi atat de placuta, pentru ca exista suficiente motive de veselie si de distractie in jurul tau. Totul e sa ai si tu starea necesara pentru asa ceva!

TAUR - Nu te deranjeaza deloc ritmul foarte lent de evolutie al unor proiecte, pentru ca este de fapt potrivit firii tale. Nu dai randament daca te imping de la spate termene limita, ca atare o astfel de lentoare este binevenita pentru a le face pe toate cu bine. Iti convine de minune ca nu te grabeste nimeni si nu ti se cer rezultate imediate, pentru ca asa te poti misca in voie, analizand pe indelete si in detaliu tot ce intalnesti. Piedicile care mai apar pe parcurs au si ele rostul lor, deci nu te irita, ci te ajuta sa te concentrezi mai bine.

GEMENI - E distractie multa in jurul tau, pentru ca cineva sarbatoreste o mare reusita. Vei participa si tu trup si suflet la atmosfera vesela si destinsa, pentru ca e week-end si este exact atmosfera pe care o doreai pentru o astfel de zi. Nu se vorbeste despre lucruri complicate, nici nu te preocupa cele mai dificile aspecte ale vietii, ci reusesti sa gasesti in jurul tau motive sa zambesti, sa glumesti, sa te comporti liber, ca un copil lipsit de griji. Este perfect pentru o zi libera!

RAC - Elanul ti-e frant de o piedica neasteptata. Desi ai pornit cu mult entuziasm o actiune noua si palpitanta, incep sa apara deja aspecte care ti se opun cu incapatanare. Nu trebuie sa renunti, ci doar sa te gandesti serios de ce au aparut aceste obstacole, pentru ca ar putea fi ori un avertisment ca nu ai ales cea mai buna directie, ori provocari obligatorii pe parcurs care iti pun la incercare ambitia si capacitatea de a merge mai departe in pofida tuturor hopurilor. Aduna-ti fortele si continua!

LEU - Iubirea este la loc de cinste si tot ce se petrece azi in viata ta e dedicat inimii. Ai motive sa spui ca esti fericit, sufletul tau zambeste, pentru ca partenerul te rasfata cu gesturi tandre si multa afectiune. Daca ti-ai programat pentru astazi doar momente in compania celui drag, atunci se poate spune ca esti un om norocos, pentru ca toate graviteaza perfect in jurul sentimentelor de dragoste la cote maxime. Spune-i celui drag ce mult inseamna pentru tine, pentru ca si el va raspunde la fel!

FECIOARA - Emotiile te coplesesc si te comporti ca si cum ti-ar fi teama sa spui deschis ce simti.

Esti mai timid, mai retras, nu iti gasesti cuvintele potrivite, desi se vede pe chipul tau ca in interiorul tau e o adevarata furtuna de sentimente si trairi. Ai nevoie de un stimulent de la cel drag, pentru ca nu ai curaj sa iti deschizi sufletul, ca nu cumva, o eventuala destainuire, sa scoata la iveala slabiciunile tale secrete sau punctele vulnerabile. Nu ai vrea ca ceilalti sa profite de ceea ce simti.

BALANTA - Banalul acestei zile este perfect pentru a te ocupa de ultimele retusuri la un proiect care se apropie de sfarsit, pentru ca nu apare nimic urgent in program care sa-ti distraga atentia. Ai tot timpul sa iei la bani marunti fiecare detaliu si sa-l asezi acolo unde trebuie, ca sa fii multumit la final de ceea ce ai realizat. Un final de saptamana se potriveste perfect si cu un final de capitol, ca sa te poti detasa complet de cele parcurse pana aici. Nu te grabi sa incepi deja ceva nou!

SCORPION - Nu te simti deloc in apele tale si lipsa bunei dispozitii isi lasa amprenta pe tot ce faci. Nu ai chef de nimic, tot ce ti-ai dori ar fi sa te odihnesti si sa fii lasat in pace. La originea acestei indispozitii se afla un esec mai vechi ce te macina inca. Nu-l poti uita, nu te poti detasa de insatisfactiile respective si, fara o motivatie pozitiva care sa te readuca pe linia de plutire, te retragi in singuratate analizand subiectul la nesfarsit. Nu te izola, daca starea ta psihica e atat de fragila, pentru ca vei agrava totul!

SAGETATOR - Desi esti o fiore sociabila care se simte cel mai bine printre oameni, de data aceasta nu te afli in cel mai placut anturaj. Exista cineva prin preajma a carei prezenta te deranjeaza sau te intimideaza si reduci la minimum orice dialog. Daca vezi ca nu te poti integra in acest colectiv, mai bine iesi din acest mediu, cautand compania celor pe care ii preferi, deoarece ar fi pacat sa pierzi o zi atat de buna doar din cauza unor interlocutori care nu-ti sunt pe plac.

CAPRICORN - Nu reusesti sa multumesti pe nimeni astazi si, chiar si la cele mai amabile interpelari, ti se raspunde cu critici, replici dure sau raceala, ceea ce strica relatia cu lumea. Ceva nu le convine celor din jur la tine, oricat te-ai stradui sa le intri in gratii, dar nu pune la suflet atitudinea lor ostila. Ei sunt cei vinovati de atmosfera creata, nu tu, pentru ca tu oricum faci tot posibilul sa le faci pe plac, dar ei sunt carcotasi si rautaciosi si au tendinta sa-ti arunce pe umeri tie toate vinile.

VARSATOR - Daca gasesti persoanele potrivite cu care sa faci echipa, planurile tale pot evolua foarte repede spre un nivel care sa te apropie de telul propus. Ai alaturi de tine o persoana la fel de implicata si de entuziasmata care te stimuleaza si te face sa inaintezi mai repede spre ceea ce visai. Cu astfel de tovarasi, orice drum ti se pare mai usor, pentru ca uneori cel mai important e sa ai sustinatori buni, care sa creada in tine.

PESTI - Parca nu te poti distra alaturi de cei care iti tin azi companie, fiind cu gandul in alta parte. Uita macar pentru o zi de grijile tale si incearca sa te simti bine, pentru ca atmosfera este perfecta pentru o mica petrecere. Intalnirile cu prietenii se pot prelungi la o bere sau la o iesire in oras, pentru ca ai parte de ore intregi de discutii amuzante, ca atare merita sa lasi orice alta activitate deoparte si sa le dai acestora prioritate. Vei regreta maine daca refuzi invitatiile lor de azi, pentru ca inspira divertisment si veselie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »